Mita Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Sve je bilo do jaja do Simfonija onda ste zbrljali aj bre jbt svaka cast za Sonatu,Hammerfall,Stratovarijus itd ali na najlaksoj pesmi razocaranje inace jebali ste kevu sa Renegadeom Quote
METAL Man Posted February 17, 2008 Author Report Posted February 17, 2008 Hvala! Inace, ako nisi primetio - Symphony je lupao Maxa (pevac), pa je malo zabrljao par prelaza. Ali nema vese, bilo je do jaja zezanje na bini. Tek smo par probi imali, na sledecoj svirci cemo se potruditi da budemo bolji. Quote
METAL Man Posted February 18, 2008 Author Report Posted February 18, 2008 Evo ako neko hoce da vidi slike sa svirke, postavio sam par komada na Myspace stranu: NQ Pictures Quote
~MaX~ Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Hmm ja nisam sjebao nishta... nemojte odmah na mene krivicu bubanj bio postavljen haos a palice su bile dva stabla e jbg sa posla ne mogu da pristupim tom linq koji si ostavio Quote
METAL Man Posted February 19, 2008 Author Report Posted February 19, 2008 Hmm ja nisam sjebao nishta... nemojte odmah na mene krivicu bubanj bio postavljen haos a palice su bile dva stabla e jbg sa posla ne mogu da pristupim tom linq koji si ostavio Cela oprema je bila poprilicno raspad. Prelaz pred refren si malo produizio pa sam gutao pola teksta. lol Ma bre, opusteno - bilo je extra zezanje. Ponovio bih to u svakom trenutku. Baci mi mail pa cu ti poslati slike. Quote
METAL Man Posted March 24, 2008 Author Report Posted March 24, 2008 Nasli smo vokala - konacno. Quote
METAL Man Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Lepo peva. Najbolje mu lezi stratovarius. Mada se odlicno snalazi i sa Gamma Ray i Hammerfall. Kad uvezbamo obrade, bacamo se na smisljanje vokala za ove 3 autorske sto sam skarabudzio. Quote
Bata Trokrilni Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Mogao si da mi kažeš odavno da ne računaš na mene, da ne vežbam bezveze, al' moja je greška što nisam pitao. A ja zamalo i pevačicu da vam nađem. Quote
METAL Man Posted March 26, 2008 Author Report Posted March 26, 2008 Mogao si da mi kažeš odavno da ne računaš na mene, da ne vežbam bezveze, al' moja je greška što nisam pitao. A ja zamalo i pevačicu da vam nađem. Pa poslao sam ti bio PM? Ma sta ce mi crna pevacica bre. Inace, ne moze vezbanje da bude bezveze, uvek moze da posluzi za kasnije, usavrsavas se vremenom. Quote
Bata Trokrilni Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Ma OK, ne ljutim se ja, mogu da upišem sebi u CV da sam odradio probu sa Nightquest-om. Što ne objavite ime novog pevača? Možda ga znam. Quote
METAL Man Posted March 26, 2008 Author Report Posted March 26, 2008 Ma OK, ne ljutim se ja, mogu da upišem sebi u CV da sam odradio probu sa Nightquest-om. Što ne objavite ime novog pevača? Možda ga znam. :) Srdjan se zove, iz Panceva je. Taman sam nasao pevaca, ode nam klavijaturista. Glupa vojska. Ne da nam se. Quote
METAL Man Posted April 14, 2008 Author Report Posted April 14, 2008 Novi clanovi: Branko - Bass Marijana - klavijature Ajd' da vidim koliko ce se ova postava zadrzati na okupu. Quote
METAL Man Posted April 15, 2008 Author Report Posted April 15, 2008 Pa jebiga, ne mogu ja da bijem ljude da budu malo odgovorniji... Prosli basista nam je bio na 2 probe za 3 meseca. Nasli smo novog, ni on nije dosao na proslu - uspavao se. Nasli smo pevaca, usvirali se sa njim za 3-4 probe, pa ode klavijaturista. Nije redio pesme, cekali smo ga i cekali... i onda samo rekao da ne moze da postigne da svira u bendu zbog obaveza i otisao. 4-5 meseca pade u vodu. Sad smo nosli novu, sad treba jos bar minimum 3-4 probe dok ona uvezba sve pesme, pa tek onda mozemo da krenemo dalje sa radom. Neka, sve je to metal. :) Quote
~MaX~ Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Au jbt,, Panchevachka sapunica... samo napred ljudi... Quote
Poison Ivy Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Pa jebiga, ne mogu ja da bijem ljude da budu malo odgovorniji... Ponekad nije problem u ljudima oko nas vec... :P Salim se ja malo! Srecno sa novom postavom! Quote
METAL Man Posted April 17, 2008 Author Report Posted April 17, 2008 Au jbt,, Panchevachka sapunica... samo napred ljudi... Ima da napisem biografiju i prema njoj snimim seriju i obogatim se. I onako nema leba od muzike. Ponekad nije problem u ljudima oko nas vec... :P Ti si meni nesto mnogo vickasta u zadnje vreme... zapamti - znam veeeooma dooobro gde zivis. Quote
Poison Ivy Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Oduvek sam ja takva... Ti to kao nesto pretis? Sad bi ja trebalo da se uplasim? :) Quote
tHe NecromasteR Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Prosli basista nam je bio na 2 probe za 3 meseca. Nasli smo novog, ni on nije dosao na proslu - uspavao se. Kriv sam. Sad posto imamo i zemskih clanica u bendu, ne propustam ni jednu narednu. Quote
METAL Man Posted April 21, 2008 Author Report Posted April 21, 2008 Oduvek sam ja takva... Ti to kao nesto pretis? Sad bi ja trebalo da se uplasim? :) Pa trebalo bi, kao. Sad posto imamo i zemskih clanica u bendu, ne propustam ni jednu narednu. C,c,c.. Elem, kupio sam pojacalo, u sredu posle ispita bi trebalo da snimim gitare, ostalo je spremno, pa cu kooonacno da okacim novu pesmicu. Quote
tHe NecromasteR Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Nije ccc, nego valja i lepo da izgledamo, pored toga sto smo opaki metalci Zezam se naravno, ali takvo osvezenje u bendu uvek prija. @K1rK_84 Ne mogu da nadjem kabl za phon, bacicu ti sutra slike na mejl, kad nadjem tut-blut negde Quote
METAL Man Posted April 22, 2008 Author Report Posted April 22, 2008 Stiglo! Slika je bas gznj kvaliteta.. aj amislio da ti imas neki ultra/fancy/nabudzeni fon. Si video bre kakve je slike pravio moj U600? Quote
tHe NecromasteR Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Jbg, nemam ja te shvalerske telefone Ma pripalio sam blic, pa je zato sva zhnjuta slika, inace bi ok ispala... Sad jos da je odradimo i u crno-beloj varijanti hihihi Quote
METAL Man Posted April 28, 2008 Author Report Posted April 28, 2008 Da budemo u goth fazonu. Nego, okacio sam pesmu (bez vokala) na nasoj stranici. Radjeno je na kompu tako da nije bas profi snimak, a i smanjio sam kvalitet da bi lakse uploadovao, nesto me zeza net. Pa preslusajte i bacite neki komentar, kritiku ili sta vec. Quote
Recommended Posts