METAL Man Posted May 27, 2008 Author Report Posted May 27, 2008 Nema me 2 nedelje i ode temaaaaa.. Elem, posto je ova postava vec 2-3 meseca "stabilna" red je da to ozvanicim. Dakle clanovi su: Goran Petrovic - Gitara, Vokal Igor Sabo - Gitara Branko Stankovic- Bas Srdjan Ajdinovic - Vokal Marijana Radovanovic - Klavijature Bojan Petrovic - Bubnjevi Uradjeno je 5 pesama za sada: 1.) Eternity 2.) Heaven 3.) Kervan Saraj 4.) Another world 5.) Broken Soul 6.) Stronger I gomila obrada: Sonata Arctica, Hammerfall, Stratovarius, Evergrey, Megadeth, Helloween, Gamma Ray, Edgy, Kamelot, Labyrinth... Ima nas na: Balkan-Rock Rock-Serbia Kad se skrpimo sa vremenom i parama, snimicemo pesmice, do tada cemo da ih sviramo uzivo. Toliko od mene za sada. Quote
Poison Ivy Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Neeeeeeeeeeeeee!!! Sad kad izbaksuziras sve pa te napuste Salim se ja malo!!! Nego kad ce to vase "uzivo"? Quote
METAL Man Posted May 27, 2008 Author Report Posted May 27, 2008 Neeeeeeeeeeeeee!!! Sad kad izbaksuziras sve pa te napuste Salim se ja malo!!! E bas sam pomislio na to, ali reko napisacu - pa sta mi bog da. Nego kad ce to vase "uzivo"? Hmm.. pa trebalo bi da vidim nesto sa 202-kom, vikend posle Legacy-ja (7-8 Jun) ali zavisi od rasporeda ispita nekih clanova... Quote
Poison Ivy Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Javi obavezno...bas da cujem kako novi bendic zvuci! Quote
METAL Man Posted June 8, 2008 Author Report Posted June 8, 2008 Kad se zavrsi Junski ispitni rok. Trebalo je 26-og u KST-u ali klavijaturistkinja ima taj dan ispit, bubnjar ima 27 ujutru, a basista prijemni 29-og. Tako da je to malo teze izvodljivo. Quote
METAL Man Posted July 15, 2008 Author Report Posted July 15, 2008 Svirka: 23. Avgust, Pancevo, basta Doma Omladine: NightQuest - Heavy / Power / Progressive metal (Pancevo) Kreativni Nered - Punk / Rock / Ska (Starcevo) Svirka pocinje oko 22h, ulaz besplatan, pivo jeftino. Quote
METAL Man Posted July 23, 2008 Author Report Posted July 23, 2008 Ostadosmo mi bez klavijatrura i zvanicno, posto fakticki mi ih nemamo vec 3 meseca, jel g-djica toliko nije dolazila na probe Umesto nje ce svirati nas ex ex ex... klavijaturista koji je sviaro sa nama 2004. Kao sto neko rece (Max ja mislim) Pancevacka sapunica se nastavlja. :) Quote
Mita Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 au brate prava sapunica jbt koliko ste clanova promenili u pm. aj kada dolazite u BG da cujemo Evergrej? Quote
krchulj Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 samo vam josh Cepesh nije svirao klavi'ture Quote
Atheist Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 au brate prava sapunica jbt koliko ste clanova promenili u pm. aj kada dolazite u BG da cujemo Evergrej? Ih, ko da je pancevo toliko daleko. Quote
PrimEviL Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 plashe se ljudi, nece da im pluca svetlucaju u mraku :D Quote
tHe NecromasteR Posted July 27, 2008 Report Posted July 27, 2008 (edited) Najnovije vesti sa radija Mileva: Kirk_84 je izbachen Razlog: ne obaveshtava bassadziju sh'a se deshava u bendu, bre I koliko vidim, nema ni one svirke 23. u punkchevu. Ubuduce, molim fanove benda da me obaveshtavaju kad imamo svike/probe, poshto ovako nem' pojma sha/kako/kad/gde xD By the way, ko nam sad cepa klavdze? :S Ja dve 'iljade chetvrte nisam znao ni za baketheda a ne za Fuel/NQ Edited July 27, 2008 by brain_damaged Quote
METAL Man Posted July 28, 2008 Author Report Posted July 28, 2008 au brate prava sapunica jbt koliko ste clanova promenili u pm. aj kada dolazite u BG da cujemo Evergrej? USkoro nadam se. samo vam josh Cepesh nije svirao klavi'ture Ne kontam? plashe se ljudi, nece da im pluca svetlucaju u mraku :D MA nije toliko strasno veruj mi. Najnovije vesti sa radija Mileva: Kirk_84 je izbachen Razlog: ne obaveshtava bassadziju sh'a se deshava u bendu, bre I koliko vidim, nema ni one svirke 23. u punkchevu. Ubuduce, molim fanove benda da me obaveshtavaju kad imamo svike/probe, poshto ovako nem' pojma sha/kako/kad/gde xD By the way, ko nam sad cepa klavdze? :S Ja dve 'iljade chetvrte nisam znao ni za baketheda a ne za Fuel/NQ Pa kad ti uzivas u Banji. Nemam pojma za svirku, ne znam zasto bi bila otkazana... Quote
METAL Man Posted July 29, 2008 Author Report Posted July 29, 2008 Izgleda da nema nista od one svirke u Pancevu... Koliko sam ja skontao, ne uklapamo se u koncepciju, ne odgovara im da ubacuju progressiv bend. Quote
PrimEviL Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 a vi budite manje progresivni... budite... RETROGRADNI! Quote
METAL Man Posted July 29, 2008 Author Report Posted July 29, 2008 :) Ma ni to ne bi upalilo. Jedino da krenemo da sviramo Punk, Ska ili slicno. Quote
Bata Trokrilni Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 Treba da pređete na čist heavy (Judas, Maiden, Saxon...). Zajebite power/progressive. Quote
METAL Man Posted July 30, 2008 Author Report Posted July 30, 2008 NightElf? Ne, ne. King's Quest VII Ubi me ako sam vas ja nesto razumeo. Treba da pređete na čist heavy (Judas, Maiden, Saxon...). Zajebite power/progressive. Pff... neka hvala. A i Bojan biumro od smora, voli on da se muci sa Evergrey, Labyrinth i slicno, evo spremamo ga za Angru. Quote
krchulj Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Ne kontam? Šta bre ne kontaš? Vlada Cepeš, nije valjda da ga ne znaš? Naš drugar, Kovinac... svirao je gitaru u onom krš bendu kad smo svirali u Lovcu... i klavijature u Hades pitu... Quote
Stormlord Posted July 31, 2008 Report Posted July 31, 2008 Izgleda da nema nista od one svirke u Pancevu... Koliko sam ja skontao, ne uklapamo se u koncepciju, ne odgovara im da ubacuju progressiv bend. A sto nisu izbacili punk bend?! Quote
METAL Man Posted July 31, 2008 Author Report Posted July 31, 2008 Šta bre ne kontaš? Vlada Cepeš, nije valjda da ga ne znaš? Naš drugar, Kovinac... svirao je gitaru u onom krš bendu kad smo svirali u Lovcu... i klavijature u Hades pitu... Aaaa znaaam, pa reci Vlada! otkud ga znam po prezimenu... Pa polako, docice i on na red. :) A sto nisu izbacili punk bend?! Ne znam, pitaj njih. Ja sam poslao poruku na space ali nisam dobio odgovor. Pretpostavljam da su u tim bendovima njihovi drugari iz "Pandemonium Crew", pa je lakse da sutnu nas. Nemam pojma, ajde necu da gresim dusu. Kad se budem cuo sa organizatorima, javicu... Quote
Recommended Posts