GNEV Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 dajte bre neke slike sa nastupa... pozdrav za triumfall ekipu! Quote
Usud Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 (edited) Ahahahahahahahaha! Do jaja! Врх, Стефане, испао си тако секси да ја немам речи. А и хвала на коментарима! Edited November 24, 2007 by Usud Quote
Usud Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Jea! Videh Nesu sinoc, nisam znao da promeniste ime... Kako ide snimanje? Aj kada zavrsite da uradimo neku promociju... Quote
Краљ Хаоса Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 а види њега само своје слике ставио, нарцису један!!!:) Ајд кад буде проба па да идеш са нама да мало "сатанишемо" уз пивце! Quote
The Carver Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 Veoma dobra svirka. Nisam verovao da cu cuti uzivo neku stvar od Introitusa i jos da tako zvuci. Jeste da je neki majmun sa strane ukenjao odvratnim pevanjem, ali respect za sve sto ste priredili to vece! Cuo sam da imate problema da nadjete odgovarajuceg stranog izdavaca, ali ja duboko verujem da cete uspeti na kraju, jer ako vi to ne zasluzujete, onda to ne zasluzuje niko sa ovih prostora! Podrska! Quote
Wise Owl Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Sjajna svirka!!! Stajala sam direktno pored Bojanovog pojacala, pa nisam najbolje cula ostale clanove benda i tek sam se odusevila kad sam cula audio koji je sniman na kompu skc-a. Evo i par slicica od mene Psihicka priprema u backstageu pred svirku Shub i Sova posle certa Quote
NYX 218 Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Slike su extra! Ovaj Stefan se nacrtao u prvi plan... Ali uzalud, Fantom je vise sexy! He, he! Salim se, svi ste slatki! Quote
GNEV Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 boki izgleda ko sam nechastivi jbt Quote
Triumfall Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Od sada Triumfall i na Serbian metalu, pa posetite. Quote
Triumfall Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Evo i recenzije: Grad Kragujevac, pored istorijskih podataka tipa onog da su u tom gradu štampane prve novine u Srbiji, ima još jedan, za našu sferu interesovanja bitan - prvi black metal bend međ' Srbima upravo je osnovan u tom gradu, Introitus. Introitus objavljuje album za austrijski CCP (Skies of the Unholy Departed, 1996.) u vreme kad je malo ko ovuda uopšte znao i šta je black metal, a kamoli ga svirao. Svantevid i Defluens bili su likovi koji su još tada nosili obrnute krstove i corpse paint. Danas, 11 godina kasnije, Defluens-a nalazimo za bubnjem u bendu Triumfall, kojem je ovo prvo predstavljanje domaćoj publici. Sastav su osnovala tri momka iz benda Veles prošle godine, kompletirali postavu, i snimili potom ovaj promo disk sa tri pesme. Reč je o melodičnom black metal na tragu srednjeg perioda rada Dimmu Borgir-a ili The Covenant-a, koji obiluje i brzim i mid tempo delovima, klavijaturama, i generalno, za sada bi jedina zamerka išla na nedostatak identiteta, jer ovakav black metal mogao se čuti tokom proteklih godina sa svih strana sveta. Sve ostalo poprilično je profi (odlično postavljena atmosfera, i vrlo dobar produkcijski rad) - projekat vredan preporuke. Nadamo se da neće proći večnost do debi albuma, resursi su tu, kvalitet je tu, dakle - pravac studio. - Nebojša Lakić Quote
Hell on Earth Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 (edited) za sada bi jedina zamerka išla na nedostatak identiteta, jer ovakav black metal mogao se čuti tokom proteklih godina sa svih strana sveta. Hm... Ako je recenzent ovim hteo da napravi poredjenje sa svetskim bendovima, onda se ovo u krajnjoj liniji moze shvatiti i kao pozitivna kritika. Ali cinjenica da se radi o Srpskom metal portalu nas navodi na zakljucak da postoji velika mogucnost da je on hteo da napravi poredjenje sa domacim bendovima. Ako to jeste slucaj, onda je ova kritika najobicnija glupost jer ja stvarno ne znam koji to srpski bendovi za razliku od Triumfall-a toliko obiluju identitetom i originalnoscu. Postavlja se pitanje sta je uopste u BM-u danas toliko originalno. Sa te strane je ova kritika besmislena. Edited December 25, 2007 by Hell on Earth Quote
Шöне Мики Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Hm... Ako je recenzent ovim hteo da napravi poredjenje sa svetskim bendovima, onda se ovo u krajnjoj liniji moze shvatiti i kao pozitivna kritika. Ali cinjenica da se radi o Srpskom metal portalu nas navodi na zakljucak da postoji velika mogucnost da je on hteo da napravi poredjenje sa domacim bendovima. Ako to jeste slucaj, onda je ova kritika najobicnija glupost jer ja stvarno ne znam koji to srpski bendovi za razliku od Triumfall-a toliko obiluju identitetom i originalnoscu. Postavlja se pitanje sta je uopste u BM-u danas toliko originalno. Sa te strane je ova kritika besmislena. iz konteksta se da izvuci da je u pitanju poredjenje sa svetskim bendovima,ako ne i iz sledeceg: "Reč je o melodičnom black metal na tragu srednjeg perioda rada Dimmu Borgir-a ili The Covenant-a, koji obiluje i brzim i mid tempo delovima, klavijaturama, i generalno, za sada bi jedina zamerka išla na nedostatak identiteta, jer ovakav black metal mogao se čuti tokom proteklih godina sa svih strana sveta." Quote
Apeiron Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Hm... Ako je recenzent ovim hteo da napravi poredjenje sa svetskim bendovima, onda se ovo u krajnjoj liniji moze shvatiti i kao pozitivna kritika. Ali cinjenica da se radi o Srpskom metal portalu nas navodi na zakljucak da postoji velika mogucnost da je on hteo da napravi poredjenje sa domacim bendovima. Ako to jeste slucaj, onda je ova kritika najobicnija glupost jer ja stvarno ne znam koji to srpski bendovi za razliku od Triumfall-a toliko obiluju identitetom i originalnoscu. Postavlja se pitanje sta je uopste u BM-u danas toliko originalno. Sa te strane je ova kritika besmislena. Ne, nego si ti prijatelju besmislen, ili ne znas srpski da citas. SVIH STRANA SVETA, ne sa SVIH STRANA SRBIJE. Kod nas nije bilo ovakvog benda, to stoji, a naravno da se poredjenje ticalo svetske metal scene, jer Triumfall radi stvari na malo kvalitetnijem nivou u odnosu na standard na ovim prostorima. I pre nego sto nekog kritikujes, procitaj kako treba ono sto komentarises. Quote
Brynhildr Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Nazalost, nisam imala priliku da cujem Triumfall uzivo, ali sudeci po pesmama sa myspace-a, odlicni su!!! Odusevili su me i na prvo slusanje... Definitivno jedan od boljih nasih bendova... Quote
The Carver Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Introitus objavljuje album za austrijski CCP (Skies of the Unholy Departed, 1996.) u vreme kad je malo ko ovuda uopšte znao i šta je black metal, a kamoli ga svirao. "Ovuda" je predlog koji oznachava pravac, a "ovde" mesto, shto ce reci da je ovakva konstrukcija nepravilna. Nisam cepidlaka, ali kada je ozbiljno novinarstvo u pitanju, onda moram da skrenem pazhnju na to. Inache, recenzija na mestu, samo mi poredjenje sa Covenantom ne ide u glavu. Quote
Шöне Мики Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 mozda ona prva,in times before the light faza,to vec moze. Quote
Apeiron Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 mozda ona prva,in times before the light faza,to vec moze. Naravno, na to sam i mislio. @ The Carver - naravno, primedba je na mestu, nego brzo kucanje + neodstatak vremena da se to sve iscita kako treba pre postavljanja (htedoh postaviti update pre nove godine) povlace i odredjene posledice za sobom Quote
gadget Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 recenzija je na mestu, bend je jedan od najboljih domacih black metal bendova. sto se tice gresaka u recenzijama... evo kada sam ja pogledao moje recenzije, nasao sam dosta gresaka, cak i semantickog tipa ... no sve je rajeno na brzinu inace steta sto ne izadje pesma na kompilaciji Butcherian Vibe ali vazno je da su tu i intervju i recenzija. bend je stvarno vanserijski, tako da ko nije chuo, neka obavezno overi Quote
Apeiron Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 inace steta sto ne izadje pesma na kompilaciji Butcherian Vibe Pa, izasla je pesma na kompilaciji, u proslom ili pretproslom broju, ne secam se tacno... Quote
Recommended Posts