Wise Owl Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Skroman Sovin doprinos I ja se rano setila da mogu da turim delic atmosfere na net ...bilo ljudi tamo sa besnom aparaturom, mozda se sete za koji mesec da daju snimljeni materijal, da ne zavisimo od mog sranjeta od moba kojim sam jedva navukla ovo po minuta Quote
Triumfall Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Doslo je do nekih promena u postavi benda. Ona sada izgleda ovako: Atterigner - vocals Vorzloth - guitar Usud - guitar Phantom - keyboards Inomatanas - bass Defluens - drums Quote
Hrym Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Jel ima neki info usled cega je doslo do promene ili jel stari clanovi nastavljaju da rade u nekim drugim projektima? Quote
Triumfall Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Pevac je i dalje isti samo je promenio pseudonim. Samo je basista nov. Stari basista nije vise u bendu zbog manjka posvecenosti Triumfallu. Quote
Triumfall Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 (edited) OBAVESTENJE U prethodna tri dana imali smo priliku da u Beogradu ugostimo jednu od najvecih legendi Black Metala. Gitarista i osnivac Gorgorotha Roger Tiegs poznatiji po pseudonimu Infernus doputovao je kako bi se sa nama dogovorio oko detalja ugovora koji smo potpisali za njegovu izdavacku kucu Forces Of Satan Records. Jos uvek nije sigurno ali najverovatnije ce i Regain Records raditi distribuciju naseg albuma koji cemo snimiti u predstojecem periodu. Mastering albuma ce se raditi u cutting room-u u Stockholmu. Ovim nam se otvaraju nove perspektive za daleko ozbiljniji rad. Zahvaljujemo se svima koji su nas do sada podrzavali i nastojacemo da u buducnosti ispunimo sva vasa ocekivanja. Edited April 5, 2008 by Triumfall Quote
Out Of Time Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 (edited) bravo Edited April 5, 2008 by Out Of Time Quote
Guest Kriki Posted April 5, 2008 Report Posted April 5, 2008 Videh buletin na myspacu da ste potpisali sa tom diskografskom kucom.Srecno u daljem radu!Sve najbolje! Quote
Grobodan Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 jebote, vidim ja u Knezu pre neki dan neku grupicu metalaca, prepoznam neke iz Triumfall-a sa fotki, ne znam ni sam kako, i vidim da mi je jedan lik poznat u picku materinu... znaci, to je bio Infernus bez sminke :) svaka cast, ljudi rekao sam vec na temi, najveca nada naseg BMa Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Reinkarirajte INTROJTUS! I DOĐITE U NOVI SAD DA STOJIMO GORDO I NAMRŠĆENO. Quote
GNEV Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 (edited) svaka cast na konacno potpisanom ugovoru i to kakvom! support!!! Edited April 7, 2008 by GNEV Quote
Rob Swire Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 cestitke i odavde stvari idu u dobrom pravcu! Quote
Descender Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 E TO se zovu lijepe vijesti! Svaka cast! Quote
Лударајко Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Da nije novi basista iz "Kozeljnika"? Cuo sam da se The Stone, May Result i ta struja nikako ne mirisu sa vama iz Triumfall-a. Da li je to istina i zasto je to tako, ako se radi o najvecim bendovima ovde? Nemojte biti malogradjani, pomozite i gurajte jedni druge... Quote
Recommended Posts