dimmu1 Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) preslusao sam jutros album i nije lose.meni se licno svideo vise promo (pesme sa istog na albumu sada zvuce drugacije i nije mi to to) ali dobro album je ok.preslusavacu ga malo vise ovih dana pa mi se mozda mnogo vise svidi. Edited September 23, 2009 by dimmu1 Quote
Nemethor Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Ako zanemarim prilicno predimenzionirani intro, Triumfall su napravili veoma dobar black metal album, preslusao sam ga 3 puta do sada uz maksimalno uzivanje, bilo bi jako neodgovorno sa strane benda da ne obezbede bar odredjeni kontigent originala za ovdasnje fanove / kolekcionare black metala, sto se mene tice 8,5/10, respect & maksimalna podrska. Quote
-Mare Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) Lepo. Moram da priznam da mi stvari sa demo albuma zvuce maaaaalo bolje nego ove sa cda, ali to je stvar ukusa. 9/10, i respect. Uzecu i original, ako se budu predomislili. Apsolutna podrska. Bilo bi dobro kad bi njih doveli na USS. Edited September 23, 2009 by Mare^^ Quote
Triumfall Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) VESTI: Evo videli smo i mi da se album pojavio na netu. To je verovatno uradio neko ko ga je kupio preko Forces of Satan mp3 prodavnice. Pa eto, koga zanima, sada moze da preslusa. Sto se tice originalnih diskova, oni na zalost jos nisu stigli. Infernus radi sve sto je u njegovoj moci da se to desi sto pre, ali Regain records ne radi posao na vreme. Ista je situacija i sa reizdanjem Ophiolatry. Regain records je odavno odradio diskove, ali ih jos nije pustio u prodaju. Trebalo bi ovih dana da nam se javi Jorg Brauns iz Regain-a. Nadamo se da cemo sto pre imati dobre vesti. I jos jedna vazna stvar. U privatnoj poruci koju sam poslao onom liku nisam se izrazio na pravi nacin, pa je to pogresno protumaceno. Kada sam rekao da necemo prodavati diskove u Srbiji, mislio sam da nece biti zvanicne distribucije. Ono sto nama stigne mi hocemo da prodamo i moci ce da se naruci, ali nece biti umnozavanja diskova. To sto u Srbiji nece biti distributera nije nasa krivica. Dakle, cim stignu originali, stavicemo ovde obavestenje, i ko god zeli moci ce da naruci. Edited September 23, 2009 by Triumfall Quote
Speed_Dead Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 (edited) http://www.yumetal.net/forum/topic/32992-triumfall/page__view__findpost__p__2045589 jedno je distribucija, ovo nema veze sa tim, ni daggerspawn-ov ni nadimacev lejbel nije radio disto na ovim prostorima pa su bendovi dobilo 150 odnosno 200 cdova.. evo sad kad su se i onioglasili ..ispade da sam bio u pravu, ipak ce biti cdova Edited September 23, 2009 by Speed_Dead Quote
oʞɾoƃ Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Bilo bi dobro kad bi njih doveli na USS. Imajući u vidu ko je organizator, sumnjam, ali živi bili pa videli. Quote
Nemethor Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Imajući u vidu ko je organizator... Dakle, cim stignu originali, stavicemo ovde obavestenje, i ko god zeli moci ce da naruci. Quote
Talvi Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Tek da kazem - sto vise slusam album, sve mi se vise svidja. Svaka cast. Quote
Маузер Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Album poliva po bubrezima. Srpski kult. Quote
Triumfall Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Update: Danas nam se javio vlasnik Regain records-a Per Gyllenback. Situacija je ovakva: Na nas CD greskom je stavljen bar code Dark funerala. Ta greska mora da se ispravi tako da cemo morati da cekamo jos malo. U svakom slucaju, on je obecao da ce diskovi stici pocetkom ili sredinom januara. Toliko za sada... Quote
Blackheart Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 ima li kakvih novosti kad stizhu diskovi? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 31, 2010 Report Posted January 31, 2010 Ja sam skinuo album sa interneta! HAHA! I NIKAD NECU KUPITI ORGINAL! Salu na stranu, upravo slusam album i slobodno mogu reci da sam ponosan na svoju bracu. Ovo je super! Samo napred! Quote
+Abigail+ Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 (edited) na metal arhive su postavljeni tekstovi sa Antithesisa,pa koga interesuje,moze procitati: http://www.metal-archives.com/release.php?id=234195 konacno bend s ovih prostora koji pored dobre muzike (zna infernus ciju pjesmu podjoniti za novi gorgoroth album..) ima i kvalitetne tekstove dosljedne ideologiji benda Edited February 5, 2010 by +Abigail+ Quote
Miilos Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Momci, svaka vam čast, album je odličan. Jedina mana mu je zvuk klavijatura, previše su napadne, da se tako izrazim, sve ostalo je super. Sve najbolje vam želim u daljoj karijeri. Quote
-Mare Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Odusevim se svaki put kad ga obrnem. Quote
Triumfall Posted April 7, 2010 Report Posted April 7, 2010 VESTI: Ostalo je jos svega nekoliko diskova. Cena je 1200 dinara + postarina. Zainteresovani ih mogu naruciti na: [email protected]. HS! Quote
+Abigail+ Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 (edited) I kneel before, oh silhouette of all divinity of Black! With Thy horns I shall raise all misanthropic visions, Buried deep in inverted star. Through the gates of Death I shall fly into nihilistic realms, Involved in wounds of cosmos… and there begotten. http://www.myspace.com/triumfall Edited April 12, 2010 by Apeiron 2 Quote
Recommended Posts