Маузер Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Triumfall je pravi bend. A ti si mi iskustvo na nogama. Quote
oʞɾoƃ Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Hah, kad bi znao kolika je razlika između mojih i tvojih godina, ne bi mi verovao, ali videćeš. Čeka se sa nestrpljenjem da procuri album, da dobijemo konačno srpski black metal album koji može da parira svetski poznatim bendovima. Nadam se. Quote
Маузер Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 3 godine buraz. Jbg deda si naspram mene. Quote
Rashomon Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Jel doslo vreme da se prebace s Demo bendova? Quote
Triumfall Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Mozete cuti jos jednu stvar sa albuma na myspaceu nase izdavacke kuce: www.myspace.com/forcesofsatanrecords Quote
Narsil Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Мене занима да ли албум може преко вас да се наручи? Quote
dimmu1 Posted September 4, 2009 Report Posted September 4, 2009 okacili su novu pesmu omega overcast the presence.pa poslusajte..nije lose ali za sada meni su i dalje favoriti pesme sa promo-a.. Quote
Narsil Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Мене и даље занима шта је са албумом? 1 Quote
oʞɾoƃ Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Upravo to htedoh juče da pitam, na svim sajtovima kaže da je trebalo još u julu da stigne, ali da ga i dalje nema. 1 Quote
Mathenigma Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 takodje... nema nigde ni rapidshare leaka xD Quote
-Mare Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 (edited) Evo sta mi je Triumfall odgovorio kad sam ga na PM pitao gde mogu da nadjem cd - poruka je stara malo vise od mesec dana, tako da ne znam sta se trenutno dogadja: Doslo je do nekih tehnicikih problema tako da album malo kasni ali za koji dan bi trebalo da izadje. U Srbiji niko nece raditi distribuciju tako da album mozes da narucis od izdavackih kuca. Mi ne planiramo ovde da ga prodajemo vec da jedan deo diskova sto nam stigne zadrzimo a drugi deo cemo da ispoklanjamo najblizim ortacima. Mada sa druge strane, posto vidim da si iz okoline BG-a mogao bi da kontaktiras nase clanove koji tamo zive pa da vidis nesto sa njima, ali naravno kada budu stigli diskovi posto ih ni mi jos nemamo. Edited September 5, 2009 by Mare^^ Quote
-Mare Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Ajd' ako neko bude narucivao, neka naruci jedan za mene, dacu mu/joj pare - nemam kreditnu. Quote
Narsil Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 "Не планирамо овде да га продајемо, већ да га испоклањамо најближим ортацима." ...А остатак Србије нека се дрка са наручивањем у иностранству. Quote
morbid god Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 Sto se potresate. Daunlodujete kad stigne, kome nije cimanje nek narucuje preko grane.. Quote
Narsil Posted September 5, 2009 Report Posted September 5, 2009 А што једноставно не би могли да га купимо овде? Quote
Recommended Posts