Demon Seed Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 MAJKE MI! PRITISNI DOLE GDE PISE 21 PA SE UVERI SAM! Quote
Fapril ethereal Posted July 6, 2011 Report Posted July 6, 2011 leb ti jebem,ovo gruva do jaja! svaka cast momcima! Quote
oʞɾoƃ Posted July 21, 2011 Report Posted July 21, 2011 Meni ostaje isti problem kao i sa prošlim albumom: vrhunski odsvirano, produkcija još bolja, sve je na svom mestu, ali mi je prosto ravno, ne dotiče me muzika. Činjenica da cover jako vuče na Watain ne pomaže preterano, imajući u vidu da su oni svetski trend broj jedan u black metalu. Quote
Miilos Posted July 23, 2011 Report Posted July 23, 2011 Meni se sviđa? Mada da mi je neko pustio ove dve pesme nikad ne bih pogodio da je u pitanju Triumfall, nema nikakve veze s albumom. Quote
Pupakable Posted July 24, 2011 Report Posted July 24, 2011 Meni nije jasna samo jedna jedina stvar,ako ovi ljudi imaju super ugovor i izdat album,zasto jebeno nigde ne sviraju,nikakve sviiirkee,nista!?!?!?!? Meni mi i dalje nije jasno zasto ovi bicmani pored ovako dobru muziku sa sve izdat album ne sviraju uzivo,bilo bi do jajca da se cuje ovo negde.... 1 Quote
Triumfall Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Northern Isolation Review Triumfall-Deaths are his Monument Country: Serbia (Kragujevac) Label: Self-Released Year: 2011 …Triumfall. If I had a dollar for every single black metal song that eases you in with folk or electronic intro bullshit (I’m guilty of it too), I’d be a millionaire. Triumfall doesn’t fuck about with that shit. Listening to this single is kind of like trying to french kiss a belt-sander. Nothing to offer here except straight ahead, uncompromising black metal that kills its foes and impales the prisoners. This is the kind of release the world needs more of and as this band has only been around for 5 years now, we can hope to see more increasingly violent releases from these Serbian madmen. 5/5 Quote
nenad_pa Posted May 30, 2012 Report Posted May 30, 2012 @Okrob ili kako god. Ne dotice te muzika zato sto je to tvoj subjektivni stav. I to je skroz cool, jer ako nemas svoj stav, onda se bas i nisi nasao u toj bm prici. E sad problem je u tome sto mnogi subjektivni stavovi nastaju pod uticajem drugih jos subjektivnijih stavova. Sa te strane gledano. pitanje je koliko je uopste tvoj stav ''subjektivan'' ili samo ''oblikovan'' a ti ga predstavljas kao subjektivnog. To je jako lose. Celokupna tvoja izjava treba bude ''konstruktivna objektivna kritika bendovog izdanja!? kao ono, sve je cool, svidja mi se ovo, svidja mi se ono, al ovo.... jbg ovde ste ga usrali gde je najvaznije Sto ljudima ne kazes lepo i iskreno ''Mrzim Triumfall, sranje je na kvadrat, nema vise sta da pricam, jel da ? Ja mislim da bi to bilo cool I da cinjenica da cover vuce na Watain se slazem da im nece mnogo pomoci, mozda ce im i odmoci, jedino tu mogu da se slozim sa tvojim mudrostima. imajući u vidu da su oni svetski trend broj jedan u black metalu. Ne znam da li je ovo bio sarkazam, pretpostavljam da jeste, ali ako nije onda si opet izbacio gomilu nebuloza koje sa istinom veze nemaju. Koji trend, koji broj jedan, mislim stvarno, u kom svetu ti zivis? Sve u prijateljskoj nameri naravno Pozzz Quote
LetTheMetalFlow Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Odličan black metal , dobra produkcija , samo nastavite u tom pravcu !! Full Support !! Quote
Маузер Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 Nenade budimo ozbiljni. Watain postaje pozerska masina za pare. Mada, to je cool. 1 Quote
Saša Grbić Posted August 22, 2012 Report Posted August 22, 2012 (edited) Vidjeh http://www.serbian-metal.org/vesti/atterigner-iz-triumfalla-novi-pevac-gorgorotha.html]ovo.[/url] Svaka čast. Nije moj fah muzike, ali svaka čast. Edited August 22, 2012 by Saša Grbić Quote
Talvi Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Serbian black metal legions Triumfall have succefully finished the recordings of the new material for the upcoming split release with french black metal formation Insane Vesper. These two completelly new tracks were tracked and currently are in the process of mixing under the supervision of Sonic Incision Productions, Serbia. The forthcoming material was completed in the new line up formula that follows: Atterigner (Gorgoroth, Terrorhammer) – Vocals Vorzloth – Guitars V (Kawir, Terrorhammer, DSoU) – Guitars/Vocals Inomatanas – Bass Manijak (Awaiting Fear, ex-Kramp) – Session drums Quote
Lou Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Jesu li im neke pare ispale na pod? Quote
oʞɾoƃ Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Ispao im je Katharsis na pod. Ili Ascension. Quote
I'm Calmer Than You Are Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Taj rad. Gojko, jesi li u Serbiji ili na Švarcvaldu? Quote
Berliner Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 instagram blek metal je ol d rejdz Quote
Lou Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 I muzički i vizuelno su zajašili taj talas crnoga metala. Quote
BojanVukoman Posted June 3, 2013 Report Posted June 3, 2013 Odusevljen sam njihovim nastupom na Darkness Rising-u pre koji dan, valjda ce biti prilike da se cuju ponovo uzivo! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 Druga je bolja,nadam se da ce skoro da je postave,a i za ovo mi mnogo krivo sto maniak vishe nece da svira metal bilo je zanimljivo snimati ga Quote
Gavrius Posted July 30, 2013 Report Posted July 30, 2013 The World Eater zvuci odlicno, sto se mene tice. Svaka cast. Quote
Demon Seed Posted July 31, 2013 Report Posted July 31, 2013 Druga je bolja,nadam se da ce skoro da je postave,a i za ovo mi mnogo krivo sto maniak vishe nece da svira metal bilo je zanimljivo snimati ga Zasto nece?? Quote
Recommended Posts