SHUB- NIGGURATH Posted July 3, 2007 Author Report Posted July 3, 2007 (edited) Sto se tice prvog benda oni su par sati pre svirke saznali da treba da sviuraju jer treci bend koji je trebao da dodje iz Bga-a nije ni postojao To kad sam cuo ja sam vristao i vec tad mi je postalo jasno da od putnih troskova nema nista.... Tako da sto se tice ovih Krushevljana nije ni cudo sto su bili raspad (mada sam cuo ja i mnogo gore domace bendove, ovi su bili neka srednja klasa) jer nisu imali pojma da treba da sviraju... Edited July 3, 2007 by SHUB- NIGGURATH Quote
Hell on Earth Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Jako malo ljudi. Mozda zbog lose organizacije, mada meni vise izgleda da u Krusevcu black metal a i metal uopste nema nikakvo uporiste. Znaci katastrofa, sto kaze ovaj lik red neck lands. U Cacku koji je mnogo manji ima gomila black i death metalaca a ovamo.. Svaka cast za Triumfall i Navrog, nije bitno koliko je ljudi doslo, bitan je stav i volja, BLACK FUCKING METAL!!! A onaj prvi bend, znaci nemam reci.. Pa sta misle, da je koncert zajebancija? Da mogu da izadju na binu kao sto odu na probu. Bez vokala, bez bassa!? Smesno! Mogli su i bez bubnja sta ima veze.. Quote
Angelystor Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Sto se tice prvog benda oni su par sati pre svirke saznali da treba da sviuraju jer treci bend koji je trebao da dodje iz Bga-a nije ni postojao To kad sam cuo ja sam vristao i vec tad mi je postalo jasno da od putnih troskova nema nista.... Tako da sto se tice ovih Krushevljana nije ni cudo sto su bili raspad (mada sam cuo ja i mnogo gore domace bendove, ovi su bili neka srednja klasa) jer nisu imali pojma da treba da sviraju... Pa pricham ja sa Nekronom(Nesa), kako on rece, oni ni ime nemaju Ali kazem ti, da oni nisu svirali daleko manje publike bi bilo Dolazilo je jedno 10tak likova iz gimnazije za koje znam da su dosli samo njih da vide, a posle otisli na pola Navroga. Jako malo ljudi. Mozda zbog lose organizacije, mada meni vise izgleda da u Krusevcu black metal a i metal uopste nema nikakvo uporiste. Znaci katastrofa, sto kaze ovaj lik red neck lands. U Cacku koji je mnogo manji ima gomila black i death metalaca a ovamo.. Svaka cast za Triumfall i Navrog, nije bitno koliko je ljudi doslo, bitan je stav i volja, BLACK FUCKING METAL!!! A onaj prvi bend, znaci nemam reci.. Pa sta misle, da je koncert zajebancija? Da mogu da izadju na binu kao sto odu na probu. Bez vokala, bez bassa!? Smesno! Mogli su i bez bubnja sta ima veze.. Skoro je bila neka free svirka u Kshu, kilo bendova, uglavnom domaci, par sa strane. Kad su na pocetku svirali gimnazijski bendovi, KCK(onaj kafic) je bio PREPUN! Znachi za 6-7 godina koliko idem na svirke tamo ja nikada video tako pun KCK!!!! Onda su polako dolazili "ozbiljniji" Ksh bendovi i sa svakim je sala bila praznija i praznija, a onda kad je dosla na red Schizophrenia iz v.Banje, koja shije sve nashe bendove zajendo, bilo je nas 20tak u publici Mislim da je to isto veche bio i Punished..mozda neko drugo, ali anyway, imam slike sa njihovog nastupa...vrh 15 choveka, ne vishe, josh im bilo upaljeno svetlo a zadnje 2 pesme i to jos bednije izgledalo..steta. A sto se tiche black fanova, koliko ja znam ljude odavde, COf i Dimmu Borgir i to je to. Osim jednog mod drugara koji sada studira u bga koji stvarno voli black, i sebe koji volim nekolicinu bendova, ne znam nikoga ko slusa bendove tipa immortal, mayhem, bathory, emperor...sta god... Jebiga.. Quote
Usud Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Avet, tj, posmrtna liturgija su zainteresovani za sviranje u bgu sredinom jula! Quote
Inuria Malkava Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Gahrr, steta pregolema sto me nije bilo... Ali put u Sabac bese neodlozan... Bas bi mi bio sevap da cujem Night's Blood na svirci. Slike su samo takve. Ali Fernando vam se opeth ne vidi. Sranje sto su ti plaHati tako kasno polepljeni... Stefane i Nikola, sta vam je, ako ovako nastavite premasicete 30 postova do avgusta! > Quote
Sisus Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Avet, tj, posmrtna liturgija su zainteresovani za sviranje u bgu sredinom jula! Mala ispravka - ex. posmrtna liturgija. Quote
Usud Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Stefane i Nikola, sta vam je, ako ovako nastavite premasicete 30 postova do avgusta! > :pivopije: <-- Acta, non verba!!! Quote
SHUB- NIGGURATH Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 Stefane i Nikola, sta vam je, ako ovako nastavite premasicete 30 postova do avgusta! > :pivopije: <-- Acta, non verba!!! e ako si joj reko Quote
Hell on Earth Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Kada bi tacno trebalo da bude svirka u BG, gde bi se odrzala i koji bi sve bendovi trebalo da sviraju? Ja sam dakle dobio informaciju Triumfall, Navrog i Posmrtna liturgija? Quote
D.E.A.D. Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 (edited) Avet, tj, posmrtna liturgija su zainteresovani za sviranje u bgu sredinom jula! Ja bih stvarno apelovao na sve koji ime "Avet" dovode u vezu sa imenom "Posmrtna Liturgija" da to vise ne cine jer to su dva razlicita benda!!! Posmrtna Liturgija (Dragan pagan, Asmodeus, Aksinomantijan i Pogani) 16.og jula krecu sa snimanjem dema "Vama Marg" tako da nece biti u mogucnosti da uzivo nastupaju u julu! Za sve ostale informacije posetite temu POSMRTNA LITURGIJA Hvala na razumevanju! Edited July 6, 2007 by Dragan Pagan Quote
Usud Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 (edited) E izvinjavam se Draganu i ekipi jer sam prvi napravio srajne rekavsi da je P.Liturgijapristala da svira, a hteo sam reci Avet!!!Avet=ex P.L.Svirka bi definitivno bila u skcu, ali se ne zna jos kada tacno. (do sutra ce biti sve informacije u vezi sa svirkom jer imamo u nameri da angazujemo jos 1 bend) Stefan i ja smo i dalje u trci sa postovima... :evotigana: Pa mislim stvarno, koja ti je to fora da saljes svim drugarima pozdrave... :lol: 34/33 Jel ima neka trojka? Edited July 6, 2007 by Usud Quote
Шöне Мики Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Kada bi tacno trebalo da bude svirka u BG, gde bi se odrzala i koji bi sve bendovi trebalo da sviraju? Ja sam dakle dobio informaciju Triumfall, Navrog i Posmrtna liturgija? sto volim tako te "informacije" koje cure na sve strane.... Aman ljudi,cekajte prvo da se bendovi dogovore....a o tome se prica (cuo sam na jos par mesta) kao da je ne znam sta....a to jos nije ni organizovano...dakle,samo malo solidarnosti ljudi.... Quote
SHUB- NIGGURATH Posted July 27, 2007 Author Report Posted July 27, 2007 Triumfall je ushao u studio (provereni stari/novi dobri WildCat) i radi na snimanju dve nove pesme, ciji su radni nazivi: "Skies Are The Chains Of Warrior" i "Allegiance (To Thy Triumfall)". Po svim prilikama pesme ce biti zavrsene najvise do kraja sledece nedelje i nacice se na promo cd-u benda. Quote
D.E.A.D. Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 svaka cast momci pa da zajedno preuzmemo taj presto! Red bi bio vec! Quote
Hell on Earth Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Ave! Dominus Inferus Vobiscum! 666 Quote
Vermis Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Zeljno iscekujem cuti taj vas novi snimak Stefane, pa da razmenimo dela ukoliko ti Borko vec nije udelio nase! GHN! Quote
Phantom Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Stefan sucks! Phantom rules!.......... he,he,...... Quote
SHUB- NIGGURATH Posted August 8, 2007 Author Report Posted August 8, 2007 Triumfall je izasao iz studija sa tri gotove pesme koje ce se naci na promo cd-u. 01 Rise Of Pantheon 02 Allegiance To Thy Triumfall 03 Skies Are The Chains Of Warrior Quote
Speed_Dead Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 kec drugari! samo napred....kad ce svirka u kgu? mi sad przimo ns-vr-bg p areko i do vas opet da navratimo Quote
Hell on Earth Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Znaci jos malo i dovidjenja demo bendovi Ako ako.. \m/ Quote
D.E.A.D. Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 bitno je da ljudi znaju sta hoce i da su u tome ozbiljni!! Total support! Quote
GNEV Posted August 10, 2007 Report Posted August 10, 2007 Triumfall je izasao iz studija sa tri gotove pesme koje ce se naci na promo cd-u. 01 Rise Of Pantheon 02 Allegiance To Thy Triumfall 03 Skies Are The Chains Of Warrior ooo pa nek je sa srecom domacine... da mi prosledis ovo,inace nema fotke sa cripple bastards-a... haha,just kiddin' Quote
Phantom Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Nove pesme Triumfall-a konacno mozete cuti na my space-u,pa,.......buon apettite! www.myspace.com/triumfall Quote
Recommended Posts