SATAN-iz Batajnice Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Opa dobre su pesme.Iako nisam fan Majestica ovo je jako jako dobro.Sve pohvale samo napred. p.s. produkcija je super Quote
gadget Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 ma ovo je bre najbolji domaci blek metal bend. proverite obavezno....ove dve nove opesme su ubica Quote
GNEV Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Svaka cast ljudi,ovo je definitivno nesto novo kod nas! samo napred,bice dobroo Quote
Hell on Earth Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 (edited) Wisdom of the abyss is the key to the broken star. Edited August 21, 2007 by Hell on Earth Quote
StarbreakeR Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Materjal sa spacea je genijalan...vokal je extra, atmosfera skroz za pohvalu, a aranzmani klavijatura i bubanj su me posebno odusevili...samo napred, od mene samo full support!!! E da, i fotke na spaceu su skroz profi odradjene!!! Quote
gadget Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 pa bre ozbiljan bend, nije neka zajebancija Quote
Speed_Dead Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 aj sad kad zavrsimo jbn album da sviramo u vas..ili vi da org il emetika(al i oni svakako da sviraju) il nadjite nekog;) Quote
NYX 218 Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 `Ajde kad vas svi teko lepo hvale u javnosti, da ja dodam neki komentar... jako mi je drago da ste zavrsili sa tim snimanjem! Prvo, zato sto su vam stvari odlicne! Skies Are The Chains Of Warrior je bas hiticna i mislim da ce se pevati u svakoj kafani po Kragujevcu. Mala sala, naravno! Ne, stvarno, pesme su super ispale i jako sam ponosna na svoje drugare! Drugo, previse lican razlog! Svirka i u Kg-u i u Ks-u su bile uspesne i super ste ga odsvirali (pogotovo u Krusevcu). Mislim da je bila sramota to sto je bilo jako malo ljudi u Krusevcu, ali nema veze. Cekamo nove svirke i nove pesme, a do tada... Fantome, ti bese dugujes neko pivo, a? Je l` ga polozi? He, He! Quote
Grobodan Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Ekstra ove pesme na spejsu, album se veoma nestrpljivo ceka. Quote
Phantom Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 He,he,he,...... ......polozi ga,........ali samo kontrapunkt.Harmoniju jos cekam.Za pivo nisam zaboravio,moze uvek Inace,u ime benda,puno hvala za podrsku! Quote
Speed_Dead Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 alo jel citate postove na temi o vasem bendu?!? posalji Stefana da procita moj posta iznad i da mi kaze da ili ne Quote
SHUB- NIGGURATH Posted September 9, 2007 Author Report Posted September 9, 2007 alo jel citate postove na temi o vasem bendu?!? posalji Stefana da procita moj posta iznad i da mi kaze da ili ne Des' dacho, sta s' radi? jel ga snimiste? tek sam sad video post... nego za tu svirku mora da se dogovorimo bas unapred jer uglavnom vezbamo pesme za snimanje... moguce je, naravno da sviramo zajedno u kg-u. @Grobodan: Tnx. Jel si uzeo demo od bogdana? Ako nisi mozemo da se nadjemo da ti dam... Quote
Speed_Dead Posted September 9, 2007 Report Posted September 9, 2007 dees Stef jel si ziv? krenuce uskorofax pa cemo se i cesce vidjati....snimamo dobro ide....bice ultra thenicki i poremeceno brutalno .. pricao sam i sa ovima iz emetika..oko kg-a.\ ako si u Bg-u javi pa da se vidimo sutra sviramo sa nekim nemcima...u skcu pa navrati:D poz Dacha Quote
Grobodan Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 @Grobodan: Tnx. Jel si uzeo demo od bogdana? Ako nisi mozemo da se nadjemo da ti dam... Nisam uzeo, ajd moglo bi nesto. Cujem da Sova jos nema Nile novi, pa bih mogao do nje da banem, tu nam se najlakse naci, hehe Quote
SHUB- NIGGURATH Posted September 14, 2007 Author Report Posted September 14, 2007 (edited) @Grobodan: vazi. javi ti Sovi kad da se nadjemo. Sledece nedelje sam u Bg-u. @Abigail 1690: Hvala na podrsci. ZAVRSEN JE I OMOT PROMO CD-A Design by >Satanche< Photos by >Kimi< Promo ce biti izdat kao self released u 50 kopija. Evo i kako izgleda: Edited September 14, 2007 by SHUB- NIGGURATH Quote
Hell on Earth Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Kakav vrhunski omot. Totalno je ubica. Quote
NYX 218 Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 E, omot vam je extra!!! Totalno je po meri, nikako preteran, super!!! Svidja mi se i to sto je bubnjaru promenjena slika, na onoj na my space-u izgleda sitno, a covek je ogroman!!! Extra, svaka cast! Quote
StarbreakeR Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Omot je genijalan, i ide uz muziku sto je najvaznije...svaka cast autoru! Quote
Wise Owl Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Li, opravi Satanche omot, bolje no kliker :) @SHUB- NIGGURATH Ugovorih sve sa Grobom, pa kad mi vec tako ide organizacija, nema mi druge, nego da se prihvatim menadzerisanja za Triumfall :) Quote
Grobodan Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Jos samo Grob da privede kraju ispit i eto veselja! Odlozeno mi za ponedeljak. Sovo vidim da si back online, hehe... Quote
Inuria Malkava Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 (edited) Allegiance To Thy Triumfall :bow: moj favorit sa liste gore ponudjenih. Savrseno od pocetka do kraja, fine klavijature, precizni bubnjevi, uskladjene gitare i tako blize i tako dalje, a vokhal iz pete. Samo tako. Podrska iz kripte! Toma ima omot. Fini je omot sacinio Marko. Evo da ne budem na kraj srca, cestitam mu javno. Edited September 24, 2007 by Inuria Malkava Quote
NYX 218 Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ha, ha! Ja sam prva dobila gotov omot! Who is the man? Quote
Usud Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 (edited) U r a man? Edited September 26, 2007 by Usud Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Svidja mi se i to sto je bubnjaru promenjena slika, na onoj na my space-u izgleda sitno, a covek je ogroman!!! Ocu i ja da budem ogroman . Sad nam ti namerno nabijas komplekse. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Super je odradjen omot.Pesme su skroz do jaja i produkcija je dobra.Maximalna podrska Quote
Recommended Posts