Jump to content

Recommended Posts

Posted
eto ga marko postade zvijezda. d:

nego, jel moguce kako da i mi van srbije nabavimo taj promo;)

Ma jok! Lepo skini ovu lepu slicicu, odstampaj je na kartonu, kupi obican cd, narezi pesme pravim redom (ako ih nemas skini sa my space-a) i eto! Gotov promo! Nije bas original, ali prilicno dobra kopija! :):):):):)

Posted (edited)
Pretpostavljam postom....

ma ne seri..

@aby1690 pa vjerovatno nemam pjesme cim pitam, a, koliko se sjecam, na myspaceu nisu aploudovane sve;)

Edited by +Abigail+
Posted (edited)
ma ne seri..

@aby1690 pa vjerovatno nemam pjesme cim pitam, a, koliko se sjecam, na myspaceu nisu aploudovane sve;)

BAM!! XD

haha

@abigail jako dubokouman signature:P mogla si stvarno nesto pametnije da nadjes:D

Edited by Speed_Dead
Posted (edited)
Omot je genijalan, i ide uz muziku sto je najvaznije...svaka cast autoru!

omot je solidan da nekenjamo..satance je fino uradio ko i uvek ..omot-genijalan nije ,i on moze bolje fin BM promo omot...solidan logo i slike...al ja nelazem ortake ...nista revolucionarno...to valjda tek predstoji ...

da nekazem "dace bog:D" xexex

a da li ide uz muziku ...rekao..bih ...NE?ici ce sledeci neki zajeban i komplikovan kakav ide uz atmosferu pesama:D

sto se zvuk tice...ne razumem se u BM niti zelim to ali mi pesme deluju lepo i skladno,,,,mada ce biti i bolje ..siguran sam

nadam se da cemo uskoro svirati zajedno u Kg. poz za mog dobrog druga Stefana:D

kec i samo napred

Edited by Speed_Dead
Posted

Au ala ste se raspricali,.... :surprised: Ljudi,to je obican prosto uradjen crno beli omot za promo,to je sve,ne morate da se rapsravljate oko toga.Za neupucene,na promo disku su 3 pesme koje se takodje mogu naci na my space-u.Ako se ne mogu downloadovati,ko zeli moze da mu se nekako drugacije posalju pesme,pa cak i postom,sto da ne.Kao sto rekoh,to je samo promo omot koji nosi samo one najbitnije informacije o bendu poput slike i logoa{naravno i mjuze!}Nismo hteli nista da komplikujemo za sada,naravno da ce omot mnogo bolje i drukcije izgledati za album koj predstoji. Eto,toliko od mene sa sada,ko zeli da dobije promo disk a nije mu omuguceno,slobodno moze da kontaktira nekog od nas iz benda,unapred zahvalni na podrsci!

Posted

@Abigail

Mozes da dobijes promo na Watainu ako dolazis. Ako te mrzi da cekas daj adresu, bice ti poslat.

@Dacha

Pa mogli bismo da sviramo u Kg... Sto vi nas nikad ne zovete u Bg:) Shailim se, dogovoricemo se...

@Fantom

Chivave ne nose jaja.

Posted

@Abigail

Mozes da dobijes promo na Watainu ako dolazis. Ako te mrzi da cekas daj adresu, bice ti poslat.

@Dacha

Pa mogli bismo da sviramo u Kg... Sto vi nas nikad ne zovete u Bg:) Shailim se, dogovoricemo se...

@Fantom

Chivave ne nose jaja.

Posted

@Dacha

pa cu vas zovem kad budemo pravili svirku..a to ce biti kad a\zavrsimo album..

oci i j apromo aj se nadjemo ovih dana pa mi das:D

kec