Jump to content

Recommended Posts

Posted

TREJLER ZA TRI NEDELJE?!?!?

Au koliko nisam u toku.

I dalje se nadam da nece imati veze sa prolivionom ali izazov je ipak preveliki i jedino sto se broji su pare, tako da...

Posted

Значи - нисам једини који још од прошлог миленијума чека трећи део...

Пријатељи, браћо, кумови... :) :)

Posted
Au, pre koliko vremena sam ja čuo da će dve Mešugine stvari biti u ovoj igri!

Bila ta igra. Zvala se Fallout: Brotherhood Of Steel i izašla je za PS2. Sranje neopevano, gora i od Tactics-a. Ali je muzika fina.

Elem, Bethesda succcccccccks, ali ipak ću je igrati kada (ako?) bude izašla. Bethesda succccccccks. Bio na Fallout 3 forumu...likovi 'ladno raspravljaju o tome da li bi igra trebala da bude real time ili potezna...bruka. Još samo da počnu da se premišljaju dal' da zovu Perlman-a da odradi naraciju ili jok. -.- E da, iako je Meshuggah cool, ipak više volim onu ambientalnu iz prva dva dela, kao i one numere iz '20ih, kada je Fallout u pitanju. Mada, nesumnjivo je da će da "modernizuju" franšizu što će dovesti do toga da Fallout community neće ni ovu igru priznati kao nastavak. Suits me just fine. ^^ Doduše, postoji vrlo vrlo mala šansa da igra bude odlična...

Posted

БОС је била срање неопевано...

Што се музике тиче, ако игру не отвори Louis Armstrong - A Kiss To Build A Dream On, биће то велико разочарење...

Posted

Ma pustite ljude nek rade svoj posao (mislim programere) ne bi izabrali da prave igricu da i sami nisu bili fanovi. U fazonu treba im dati koji predlog i to ali ne treba ih smarati, sacekajmo da vidimo sta ce ispasti. Ne verujem u svakom slucaju da ce biti verna replika originala ali i ne treba da bude, samo dok ima duh dobrog starog Fallout-a sve ce biti ok :pivopije:

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Ja mislim da ce ovaj "Fallout" biti neopevano njesra

Zasto sam stavio ovo pod znake navoda?

Kao prvo igru ne rade genijlaci poput Tima Kain-a koji je pored prvog dela odgovoran i za igre poput Arcanuma i Bloodlines-a

Drugo igru radi Bethesda,koja po mome skromno misljenju ne ume da napravi dobar i pravi RPG(da,da pricam o Morrowind-u i Oblivion-u)

Vece vidim drvlje i kamenje,mislim svaka cast za tehnikalije i nelinearnost/slobodu u Elder Scrolls III/IV igrama,ali je sto se tice RPG aspekta igra prilican supak

Glup sistem napredovanja(skaci u mestu pola sata dok ti ne poraste strength/acrobatics),mutavi likovi koji ponavljaju uvek iste genericke recenice,totalno beskorisne/neupotrebljive ofanzivne magije(pa se na kraju svaka borba svede na mlataranje macem),i najbitnije po meni za svaki RPG,odsustvo ikakve karakterizacije likova igru vise svrstavaju u zanr neke avanture sa jakim RPG/akcionim elementima

Moje misljenje,no-offense

Edited by Re-Animator
Posted (edited)

ja mislim da ce biti extra i da ga nece zasrati pa ne znam shta...previshe je para u igri...

i takodje mislim da ce ovaj teaser biti bash teaser...tj. svi ce se pitati a kako je on ziv..a kako ovo..a zar nisu u post apokalipticnom dobu,a otkud eskimi tu itd...sigurno nam se neshto dobro sprema cim trailer najavljuju ovako dugo...

Edited by darthmaul
Posted

Poenta je u tome Bethesda mora da napravi kompromis imedju starih fanova i ovih novih tehno klinaca

Pravu,dobitnu sredinu je uvek tesko naci i nekako uvek to na kraju ispadne-ocajno :)

No videcemo vec-samo imajte u vidu da se Bethesda pre svega rukovodi time da zgrne pare na racun stare i legendarne fransize(cuj,pa normalno :mhihi: )

Na koji ce nacin to uraditi-rafinisanjem/sminkanjem ili izbacivanjem neceg stvarno dobrog kao prirodnog nastavka serijala-will see....

Posted

Pazi mislim da je bethesda u potpuno drugacijoj situaciji...

Prodaja igara..bar sto se rpg-a tice zavisi od recenziji...da je oblivion u svim casopisima dobio ocene izmedju 60-70 ne bi bio gde je danas...opet sigurno svi novinari koji ocenjuju RPG zanr su fallout manijaci...oni ce samo gledati koliko to stvarno lichi na Fallout 3,kao sto bi i svaki fan gledao...tako kritika u casopisima uveliko zavisi od toga koliko ce igra biti dostojna originalu

Posted

Bethesda has finally released the Fallout 3 cinematic trailer. There are a couple of things that the developer wants you to know about it:

1) Yes, that’s done in-engine

2) Yes, that’s The Ink Spots (singing “I Don’t Want to Set the World On Fire”)

3) Yes, that’s Ron Perlman.

Personally, I like the clip. It carries the grim and unapologetic atmosphere of the Fallout series, though it is a bit on the short side.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...