Jump to content

Recommended Posts

Posted
Znaci zajedno cinimo dve normalne osobe :)

:lol:

То ми и девојка, по том питању, каже...

Probaj da ga ubijes pa javi, ako budes opet igrao :D Mozda mene nisu ganjali i jer sam igrala tada kao zensko.

Btw ko nije znao, Liam Neeson je davao glas ocu :da:

@Feral Ghoul: e taman cu opet da igram kad to izadje :lol:

Никада не играмо РПГ два пута јер сам прилично темељан док играм први пут, обиђем скоро све локације и покупим скоро све задатке.

Posted

Kapiram, al neces cak ni ekspanzije da vidis? :da:

Mada ni jedna ekspanzija me ne bi naterala da igram king's bounty: the legend opet :no: nadam se da je onaj princess odvojena igra.

Posted

Експанзије сам инсталирао, прешао сам игру и разочаран сам крајем. Могло је боље... И дуже...

Сад одох да посетим локације на којима нисам био и да урадим ове квестове из додатака...

Posted

Na jesen izlazi Game of the Year Edition, sadržaće svih pet ekspanzija, uključujući i sve izmene koje one donose vezane za igru sveukupno, dakle podignut level cap na 30, mogućnost igranja nakon kraja glavnog quest lajna, itd.

Posted

Da , to ce biti zanimljivo. Dodushe , ja vec imam collectors edition na koje sam bacio 5500 dinara da ne bih mogao da igram ove expanzije jer smo u Srbiji i jer smo jadni ! :(

ali je lepo imati lunch box :)

PB030007.jpg

Posted (edited)

Jao jos neko ima tu verziju! :veseli: Koliko se secam na pocetku je to bila jedina verzija kod nas :D Decko dade pare na to kad ih je najmanje imao :)

Edited by Double Fire
Posted
Da , to ce biti zanimljivo. Dodushe , ja vec imam collectors edition na koje sam bacio 5500 dinara da ne bih mogao da igram ove expanzije jer smo u Srbiji i jer smo jadni ! :(

ali je lepo imati lunch box :)

PB030007.jpg

ko ti brani da igrash ekspanzije?mozes lagano da krekujes iako je originalna igra.

Posted (edited)

Izašla je i zvanična DVD verzija Operation Anchoragea i The Pitta. Pročitajte NFO.

http://www.rlslog.net/fallout-3-the-pitt-a...ansion-skidrow/

We have previously released the Operation Anchorage DLC addon, but we desided not to release any other of the 3 addons for this game, because we found out they would be released in retail stores too. Here you have the first 2 on the official retail store expansion DVD.
Edited by voodoo_
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Стигох до самог краја Поинт локаута. Сјајно. Онај део кад поједеш оне семенке велике пунга биљке је фантастичан. Све у свему, мислим да је ово најбоља игра коју сам икада играо. Макар се тако осећам док играм. Биће ми жао кад изађе последњи ДЛЦ. Надам се да ће ускоро неки наставак.

А пропо фотографија...

http://img223.imageshack.us/i/s3700080.jpg/

Ја сам овај највиши, наравно, а у позадини је нуклеарни реактор. Прави правцати. Истина - "угашен". :)

Ако ништа могли би да прођемо као они научници из Енклаве, они што се, у 95% ситуација, истопе од једног метка из A3-21's Plasma Rifle. :) :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...