Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam bio protiv FPS varijante Fallouta sve dok nisam odigrao trojku. Sasvim dobra igra, a DLC-ovi su potaman :D

Posted

Класа је Фолаут 3. Инсталирао сам и оне експанзије али ми је основна игра доста баговала са њима + нисам успео да устанем из кревета на почетку прве експанзије. У савком случају феноменална игра.

Guest Administrator
Posted

Ceka se SKIDROW , treba da izadje danas , uskoro , ceka se na bitgameru.

Guest Administrator
Posted

Da uploadujem , si ti normalan ?

Posalji mi pm da ti posaljem invite , i nemoj se zajebavati na bitgameru , pazi na ratio.

Bitgamer je #1 torrent site na svetu i nema gresaka , necu da trosim invite na nekog ko ce da bude kickovan za par dana jer je skinuo 30 gb a uploadovao 0 gb ili je koristio neki cheat program.

• Downvote 1
Posted

Dobro, što zna ja, nisam tru gejmer, imam ovo malo života pa ne znam svaki torrent sajt kako funkcioniše. I nemoj da mi šalješ invite jer neću seedovati nikad.

Well then, megaupload will have to do...

Posted

megauploadforum.net

Napisao sam vam milion puta,a vi se i dalje jebavate sa tim torentima.Proverio sam,i ima zivih linkova koliko vam srce pozeli.I za Fallout,a bogami i za Gothic 4.

Guest Administrator
Posted

Hm , ajd malo budite realni.Tek je sad izasao SKIDROW (pre 3 sata ) i treba skinuti prvo 6.5 gb.

Ja i Stefan34 znamo kakav je Bitgamer.com i verujte mi , nije ni blizu ovim ostalim trackerima jer ovde ide full speed.

A ti za megaupload moras da cekas 15 minuta posle svakog downloada. ( ne kazem da je losh megaupload ali za ovakve stvari mi trenutno ne treba :) )

Guest Administrator
Posted

Za sve fanove F2 jedna lepa vest . Ubacili su muziku iz Fallout 2 :*

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...