Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

napravio sam gadno sranje, u falloutu 2 sam jebao zenu bishopa iz new reno-a i ne znam kako izaci iz kuce od milijarde cuvara, pritom sam ispao glup i pregazio raniji sejv (jedini) tim delom price.

unarmed sam napucao na 200% i bez problema sam ocistio drugi i prvi sprat, ali prizemlje nema sanse, niti mogu da im pobegnem jer pucaju svi.

ima neko ideju kako pobeci odatle?

Posted

Au, napravio sam identican zajeb svojevremeno, ne znam, probaj da se provuces sa sneakom, ili da sidjes dole pa pokrljaj nekoliko likova, vrati se sprat iznad pa healuj pa jovo nanovovo, ne znam kako drugacije...

Posted

Upravo to. Dobro je shto uspesh da ochistish i prva dva sprata na unarmed. Obichno NPC-evi mogu da reshe pola posla, ali ne mrdaj predaleko od stepenishta da bi mogao da bezish i healujesh grupu i sebe. Ako nemash grupu, onda na sitno i sa puno strpljenja... jedini izlaz je na glavna vrata.

I shto bi se pre NR-a budzio na unarmed kada ti taj grad sluzi da se ubudzish kada boksujesh? Posle odesh i do San Francisca da te dorade zutaci, pa posle prilikom levelovanja dodaj poene :D

Ako ti je problematichan Bishop, shta cesh onda protiv Salvatorea koji furaju lasere ili Modrina kojih ima vishe nego Bishopa?

Posted

pa pazi, fora je sto su mi npc-evi (marcus, cassidy, sullik) nestali negde nakon kresa s bishopovom zenom, to ce tek biti jebada dok izvalim gde se nalaze.

probavao sam na sitno, al zajeb je sto se pri svakom ulasku u prostoriju stvaras na sredini sobe (2 poteza do stepenista) kada svi pucaju i ne promasuju. probacu jos par puta, pa kako bude.

@jabba jel i tebi nestala druzina kad ti se to desilo?

Posted (edited)

Nope. samo ovo:

1039562-m72_gauss_rifle_fot_large.gif

cime najbrze ubijate onog psa sto ubija luck i smanjuje leadership za 1?

Vadjenje mozga, military base.

Edited by Doom
Posted

Da. Cim se resis nesrecne dzukele, nestaju i sve propratne pojave. Nema drugog nacina, mozes da ga razneses bozarom, respavnovace se na drugoj mapi.

Sad, ako imas Luck 1 i dzukac ti se pridruzi, dobijas +1 Luck permanentno. A ako ti je Luck 10, nece ti se ni pridruziti. Consider yourself lucky. :haha:

A pas inace ima 2 mozga.

Posted

Za ko zna koliko puta koliko sam igrao, jednom sam naleteo na Pariah dzukca. Od tad uvek igram kao snajper jer kurva bezi chim pripucash na njega.

Posted

sjeban je za ubijanje jer ima 750hp, sad su me taman wrights iz new reno-a poslali u tu vojnu bazu pa cu ga se ratosiljati (cim izvalim kako se ulazi :)).

skroz je dobro igranje unarmed, stedi se dosta kinte uz vise criticala. jos kad dobijem powerfist, to je to.

Posted

E pazi se u toj bazi, to mi je bio jedan od najz'ebanijih momenata igra, sva sreća što je potpuno opcionalan! A ako se potrudiš, naćićeš u toj bazi još jednog saputnika, taman da zameniš tu buđavu džukelu!

Posted

sjebano je bas (ja imam po 50ak posto science-a i repair-a), mislim da cu se vratiti tek kad izlevelujem te vestine do nekih 80.

btw roknuli kera tureti ispred, tako da imam solidan razlog manje da se lomim oko te baze. :D

Posted

U ne znam, oko 100ke cenim, proveri po netu, imas walkthroughova kol'ko neces, sigurno je neko spomenuo koliko tacno treba, a lockpick sam tagovao na pocetku, jerbo mi je bio vrlo vazan skill za moj stil igre, ali u sustini ti ne treba vise od 90 recimo...

• 1 month later...
Posted

Preshao sam New Vegas...mnogo mi je interesantniji od FO3... vishe su ljudi imali vremena da urade prichu i questove, i da sve to lepo povezu.

3ojka je krenula kao najbolja igra ever, ali je u samom finishu zbrzana u sjebana...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...