Jump to content

Recommended Posts

• 9 months later...
Posted

OK. Uchlanila sam se pre 15 minuta i ovo je prvi forum koji sam trazhila :D

Ja josh uvek igram fallout 2 i igratju ga sve dok ne isprobam SVE kombinacije karaktera. Cilj mi je da predjem kao potpuni retard od lika...shto je malo tezhe jer niko netje da pricha samnom :(

Da li neko uspeo da predje sa low intelligence?

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Tja, ja mislio neko ima novosti o cetvorci a vi opleste o klasicima. Pravi nacin da igras dvojku je HtH, Doctor/First Aid i Outdoorsman manlyman.PNG

Edited by Salvation
  • 4 months later...
Posted

Jel zna neko za ovo? Da se pravi film Fallout... Slucajno naleteh na ovo, i overih link u donjem desnom uglu... Sad, ko zna sta je u pitanju ali evo:

374408_173031816180899_222433625_n.jpg

I BTW, obrnuh Metro 2033 za neka 3-4 sata danas na normal, smorih se, i uzeh da skidam Fallout 3 <3

Posted (edited)

Pa, ukoliko je informacija o filmu tačna, trebalo bi svuda da se nađe barem nešto.

A jedini Jon Stewart za kojeg znam ( na "posteru" piše da je režiser) je komičar i tv voditelj.

Edited by Bourbon Princess
Posted

Ma cisto sumnjam da ce biti nesto od ovoga... Mislim ok, dobra je tema, ima materijala za film naravno, i za nastavke i sta ti ja znam, al' treba kesa za tako nesto, da bi se ostvarilo, a cim se negde pronadje lova za neki ovakav projekat, odmah to procuri, sve se procuje...

Posted

Slažem se. Svaki film koji sam gledala, a da je pravljen po igrici, bio je potpuno smeće :(

Baš to što reče, menja se priča, sama suština i čar igrice, pravi se prenadrkana akcija (ali uz koji kiss kiss).

Kad se samo setim šta su napravili od Pejna...

Posted

Moje misljenje je da je prica u igrama uglavnom suvise banalna da bi se prenela na film. To sve dobro funkcionise u igrama ali da bi funkcionisalo u filmu treba biti mnogo mnogo ubedljivije, i detaljnije razradjeno. To su dakle dva potpuno razlicita nivoa, i nesto sto je dobra igra bilo bi verovatno sranje film...

Posted

Pre recimo Mass Effect ima potencijala da se pretvori u dobar film, ali dobar film moze biti samo ako ga urade na fazon kao sto je Nolan uradio sa Betmenom, a to je da ubaci elemente drame, a toga ima u Mass Effectu .

Za Fallout ne verujem da mogu da naprave dobrog karaktera, jer mi i ne znamo kakav je nas protagonista. Ima Fallout dobru pricu, ali kao sto sam rekao malo iznad, za dobar film potrebno je mnogo manje akcije i klanja kako smo navikli u igricama.

Posted (edited)

Za Fallout ne verujem da mogu da naprave dobrog karaktera, jer mi i ne znamo kakav je nas protagonista.

E, da. Bravo. Ja sam skroz zaboravila na taj momenat da ti sam gradiš karakter kao i to da snosiš posledice za svaki svoj postupak koji ujedno i menja igru.

Fallout ima isuviše detalja da bi od njega mogao da se napravi film pun pogodak.

Edited by Bourbon Princess
Posted

Ma kakav film. Mislim i ako bude film, bice los... veoma los u najbolju ruku. Nada da Fallout ispadne dobar kao film je da se uradi neka urbanija varijanta Tarkovskog Stalkera, a od toga za Holivud nema sanse.

Poslednaj nada da neka igra dobije odgovarajuci film, lezi u Metal Gear Solidu. Ako MGS ispadne los film, nijedna igra ikad nece imati svoju dobru filmsku adaptaciju.

Posted

veoma los u najbolju ruku.

:haha: :haha:

Ma naravno da nema šanse da se to napravi, a da valja.

Kao što napisah gore, isuviše je igra kompleksa sa puno dragocenih detalja da teško može da se sabije u sat, dva filma.

Nada da Fallout ispadne dobar kao film je da se uradi neka urbanija varijanta Tarkovskog Stalkera, a od toga za Holivud nema sanse.

wut?

Posted

Jednostavno je. Stalker se u 90% filma odvija u zoni, zona je ruralna post-apokalipticna ostavstina nekadasnjeg grada. Da bi Fallout uspeo, mora da se potrefi ta post-apokalipticna atmosfera Stalkera, ali ne u tako napustenom mestu kao sto je zona. To mora biti ostaci citavih gradova, i kada kazem urbanijih mislim da se vide da su to ostaci nekih vecih gradova, u cijim zidinama sada zive iskrivljeni ironicni ostaci ljudi koji sluze da upotpune svet Fallouta. Sa takvim nekim primesama, takvom atmosferom, i zanimljivim napisanim side karakterima, mozda bi mogli da dobijemo neki valjani Fallout, ali to se ne bi definitivno dopalo generalnoj publici, tako da niko ne bi ulozio novce u taj projekat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...