Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa, čim moraš da ga posmatraš odvojeno, znači da nije ista liga kvaliteta u pitanju, zar ne?

Pa, ne. Makar meni.

Kapiram da je suvisno da dalje to argumentujem jer se svodi na pricu o ukusima i ko koliko voli Fallout 3, a ja sam ga presao cetiri i po puta do sada, pa nisam bas najobjektivniji po tom pitanju. :)

Posted

На тумб рејдр је могла солидно да се одере међица

Sto se nazalost nije moglo reci za Bloodrayne, a ona je moj favorit :(

Pa, ne. Makar meni.

Kapiram da je suvisno da dalje to argumentujem jer se svodi na pricu o ukusima i ko koliko voli Fallout 3, a ja sam ga presao cetiri i po puta do sada, pa nisam bas najobjektivniji po tom pitanju. :)

Haha, svaka cast. Ma korektna je igra i trojika, al ako se ne gleda kao Fallout, nego kao neka stand-alone post-apokalipticna igra.

• Upvote 1
Posted (edited)

Nego, jel se nije na ovoj temi diskutovalo o demou Wastelands 2? Meni izgleda odlicno, ali kao i vecini, ne svidja mi se bas ovaj sistem dijaloga sa kljucnim recima. Plus se nadam odlicnoj prici i humoru, ekipa koja ga radi je obecavajuca

http://www.youtube.com/watch?v=R9hQWqtxXPU

P.S. valjda ovo nije offtopic :bigblue:

Edited by WoS
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

treba mi neki dobar expansion fallout 3 ili fallout new vegasa...

da li >

1. Operation anchorage

2. The pitt

3. Broken steel

4. Point lockout

5. MotherShip Zeta

koji od ovih najvishe valja..?

Posted (edited)

Hm...The Pitt , Broken Steel i Point lookout ....ne znam za koji da se odlucim. The Pitt je bolestina prepuna krvi i klanja, Broken Steel se tice BoS i Enclave, ja mislim a Point Lookout je u nekom mocvarnom podrucju sa ljudskim defektima kao u The Hill Have Eyes :)

Edited by Captain Spaulding
  • 5 months later...
Posted

Ekipa radi to solidno, ima dosta humora,i previse omaza originalnim igrama (1 i 2) u sustini ovo rade fanovi za fanove. da prate taj postulat i neke velike kompanije mogli bi da udovolje svima, ali ne mere.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...