WoS Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Izvinjavam se ako je vac diskutovano na ovoj temi o ovome, ali: Jel neko imao ogromnih problema sa crash-ovanjem Fallout New Vegas, a da ih je rešio? Meni je toliko loše da se svakih 10 minuta restartuje komp koliko zabode. Guglao sam malo i ima nekih komplikovanih načina sa kojima ne bih da se bakćem ako ima jednostavnijih i sigurnih rešenja.
Bourbon Princess Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 War, war never changes... FOnline: Reloaded is a free to play MMORPG based on FOnline: 2238. It is set in the world known from Fallout 1 and Fallout 2 games. Focused on player factions fighting for control and territory, it also has many features interesting for solo players. http://www.fonline-reloaded.net/
Berliner Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 nisam jos video tacno kako sta, ali ajde da se skontamo za neki klan
Bourbon Princess Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 (edited) Ne mogu da je pokrenem sa mog laptopa. Kaže da mi fali d3dx9_42.dll Pratila sam preporučen postupak sa DirectX-om i još nekim sranjcima, ali i dalje prijavljuje isti problem. http://forum.fonline...g24001#msg24001 Neki predlog šta da radim? Edited February 1, 2014 by Bourbon Princess
Berliner Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 imaju dva exe fajla, probaj onaj fonlinegl.exe
Bourbon Princess Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Ništa se ne dešava kada pokrenem taj drugi.
Berliner Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 (edited) Igrao sam malo i ono kul je. Nasao sam neku sacmaru na zemlji a neki nas gari mi je dao oklop odmah tako da sam mogao brzo da se uhodam. Ali smara bez nekog poznatog igrati, fokus je na pravljenju baze klanovima itd, ne budzenju lika. Tako da sam obrisao. Edited February 1, 2014 by Čarli
Јарослав Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 mogli bismo se onda organizovati, samo da Princez sredi problem
Captain Spaulding Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Neš jebati Napravite klan Jumetal Nejebice 1 1
Bourbon Princess Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 mogli bismo se onda organizovati, samo da Princez sredi problem Probam sutra sa drugog kompa... Na laptopu sredim u ponedeljak posle posla (ranije ukoliko neko ponudi rešenje do tad).
MegaDave90 Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Skini te missing fajlove sa neta i ubaci ih.
Bourbon Princess Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 (edited) Skinula, ubacila i ništa. Uvek isti dll missing. Pokušavam već nemam pojma koliko... Edited February 2, 2014 by Bourbon Princess
Captain Spaulding Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Uradi deep uninstall i instaliraj ponovo
Berliner Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 mozda da probas sa novim drajverima, nem pojma
Bourbon Princess Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Koja navlaka... Već se četiri sata vucaram po vejstlendu, kopam po rudnicima, pravim municiju, rasklapam šator i pripitomljavam krave. Sredila sam sebi sejf haus po feng šuiu sa sve cvetnim aranžmanom ispred ulaza i flašama oko vatre. Imam i cigarice. Tako, ako neko hoće, nek svrati kod Gadure na neko meze. U suštini, sve funkcioniše po klanovima. Iskače mi stalno da neki Pistolerosi haraju po Reddingu, Modocu i sl. Za početak najbolje je obaviti misije u Hub-u i okolini (jedna od misija je da napraviš sebi sejf haus), pa lagano. Nisu nešto preterano interesantne ali te uvuku u fazon...
Јарослав Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 što ne reče da si sredila to. aj skidam ovih dana, taman da ubijem vreme dok se ne rešim gipsa.
Bourbon Princess Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Ma još uvek mi ne radi na laptopu... što je dobro jer je ne bih gasila. Ovaj vikend ne šljakam kao ni u ponedeljak. Nešto mi se javlja da ću tih dana biti onlajn do utorka. Gledaj da odmah središ sejf haus pa potrpaj stvari tamo. Kad te roknu gubiš sve što si imao na sebi, od armora do municije. U habu najčešće igrači trejtduju, a trejduju tako što spuste stvari na zemlju. To je super momenat da im pokradeš sve što imaju, pa štura
Demon Seed Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 (edited) Trejd sistem je u fazonu sistema iz Diabla 2 koji je sredjen 1.07 patchom Edited February 10, 2014 by Demon Seed
Јарослав Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 dobro, ajde reci, da li bi ti drugačije trejdovao u post-apokaliptičnom svetu? staviću da se skida sad kad krenem na spavanje, pa izjutra da polako krenem
Генеральный Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 овај онлајн фолаут је права фолаут игра, заразна и баговита
Јарослав Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 ja još nisam krenuo. dobio sam premium na World of Tanks, pa ću kad mi to istekne
Recommended Posts