bradilko Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 ma daj, kakav je ovo cyberpunk/steampunk/callofduty bullshit... tuga.
ShinigamY Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Ja cu ipak da sacekam igricu pa da sudim. Meni je ovo skroz pristojno, i mislim da je ovo konzolna grafika iz trailera, a ne PC. Sto znaci da ce skoro pa sigurno moci mnogo vise da se nabudzi. Druga stvar, dobili smo samo parcice price, glavnog plota, sta se desava, ko zna u koliko pravaca igra moze da se razvija i zavrsava. Obrni okreni, kakva god da je igrica, igracu je.
MiroslavXO Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 (edited) Meni se bas igra, mislim da cu biti zadovoljan jer sve novije sta sam probao smorilo me posle 20 min. Sto se tice screenshotova, mislim da je to sve za konzole, a ovde pise sta engine nudi, mozda i nije toliko dobra grafika za 2015, ali ima dosta vise detalja nego predhodni Fallout. http://www.pcgamer.c...-graphics-tech/ Edited November 6, 2015 by MiroslavXO
bradilko Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 ma ok grafiku sam prežalio, ali prosto ovaj paljevinski fazon i okruženje, jednostavno to nije fallout. igraću svakako, nadam se samo da grešim.
lemmy sixx Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Klasicni yumetalci. Nisu sekund odigrali, ali vec znaju da je sranje. 1 1
bradilko Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 just a hunch, čujemo se za nedelju dana da li sam u pravu
ShinigamY Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Ima preloaded igrica na kickass ali jos uvek nema kreka, naravno ceka se. Ako ne izadje do kraja meseca, kupicu igricu, jebes ga.
Salvation Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Ma koj ti je covece, krekovace to prvog zvanicnog dana izlaska, nema nikakav poseban sistem zastite, jedino sto jedu govna sa Nvidia Gameworks, pa nema dileme da ce igra raditi losije/izgledati losije na ATI karticama, ali ou vel.
lemmy sixx Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 To je savrsen nacin da se utuvi u glavu ljudima da batale sugavi ATI. 1 1
MiroslavXO Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Stigao mi kljuc, pustio sam pre-load na steamu da se skine do jutra. Jos jedan dan.
VoivodBG Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 http://www.ign.com/articles/2015/11/09/fallout-4-review?hub_page_%28front_page%29=&utm_content=1&read=&page=1 http://www.polygon.com/2015/11/9/9648824/fallout-4-review-xbox-one-PS4-PC 9.5 od 10.
truliandedzombileš! Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 dobro, znali smo da će ocene biti takve
ShinigamY Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Imate na kickass sve, od preloada, do unlockera do cracka. Evo ja upravo pokrenuo igricu Srecno igranje ekipo.
Salvation Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 (edited) Zanimljivo, ima par ljudi koji u nasem stilu raspinju neke stvari u igrici, ali ukupno gledano raduje sto svi izrazito hvale glavnu pricu, oko koje sam se najvise brinuo. Izgleda da je fora da poslednjih par sati u igrici skroz zavisi od odluka pre toga i ima najmanje 3-4 skroz drugacija end-game-a.. navodno. Treba to sve videti i uveriti se, ali cini se iz ovih review-ova koje sam citao da je prica mnogo manje super-glupa nego sto deluje iz trejlera. Jbg, jos samo da nadjem vremena da je opicim i milina. Edited November 9, 2015 by Salvation
lemmy sixx Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Ja cu prvo Witcher ekspanziju pa prelazim na ovo...javljajte utiske.
ShinigamY Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Evo ja cu. Sinoc igrao do pola 3, jedva ustao za posao, malo falilo da javim da sam bolestan Elem, grafika, djene djene zapravo, malo mi je washed out sve, igram na high, prilicno je belo, malo nabudzenija verzija vegasa, ali kontam da ce to da se opegla patchevima ili modovima (cak sam video da je izasao neki sweet mod koji opegla to belilo svuda). Prica, so far so good, zahuktava se. Kretanje i combat, upeglaniji Vegas, prilicno je smooth. Power armor ... Zajebancija samo takva Bas mi se dja taj sistem da totalno preuzmes kontrolu tog mech-a i da imas drugaciji HUD i ostalo, a ne kao u prethodnoj verziji da ti je to obican armor. Like it. Danas da nastavim pa da svedem utiske malo bolje.
bradilko Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 ja do pola 4 jedva sam ustao... bolja je igra nego što sam očekivao, mada i nije bilo teško, pošto su očekivanja bila na nuli. ima dovoljno svežine u gameplayu, napucavanje je zilion puta bolje nego u prethodnicima, thank you id soft. i grafika je dosta bolja od prethodnika, ko se ne seća, neka upali samo da nisu usrali ostatak sadržaja tipičnim bethesdismom...
lemmy sixx Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Klasika...srali svi, a kada je izasla igra ne spavaju dve nedelje i loze se. Kakvi ste yumetalci.
ShinigamY Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Nadam se da nisi i mene stavio u taj kosh sa ostalima, nit sam branio nit kudio pre nego je izasla igrica
bradilko Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 za fallout mora da se gine, pa makar bio i ovaj novotalasni
MiroslavXO Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Dobar je gameplay ali tacno sam znao da ce animacija biti onako, lose za 2015, grafika mi je ok. Kakvog lika ste kreirala tj. zensku? Evo moj build: Strength - 3 Perception - 4 Endurance - 3 Charisma - 4 Intelligence - 6 Agility - 5 Luck - 3
MiroslavXO Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 Mozda sam trebao da zamenim agility i intelligence, sta znam malo vise AP.
bradilko Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 ja sam 1, 5, 1, 7, 6, 4, 5 ili tako nešto... ne mogu da editujem post... ima na početku u jednoj od onih gajbi da se nađe knjižica koja podiže jedan atribut poen, i grognak u svojoj staroj gajbi, podiže crit dmg, ako se ne varam... btw, ovde sam ostavio neke prve utiske http://www.emuglx.org/nextgen-igre/fallout-4-prvi-utisci/
ShinigamY Posted November 10, 2015 Report Posted November 10, 2015 A u picku materinu, vec sat i po vremena pravim kucice, krovove, dekorisem u onom Sanctuary-u Umesto da idem i ubijam, ja pravim naselje i zajebanu tvrdjavu Arhitekta da budem
Recommended Posts