Jump to content

Recommended Posts

Posted

Atmosfera,svet,likovi,pipboy,perkovi,skilovi,questovi sve je uradjeno za maksimalnu ocenu...i grafika koja mi je delovala veoma ruzno u trailerima ovde izgleda kul wasteland je odradjen fenomenalno...ali...igra me je smorila samo tako...nema motivacije neke da se nastavi igra nemam pojma sistem borbe mi je preglup i dosadan...mislim trudicu se josh necu da je odjebem samo tako ali ono dosadno jebote i oblivion je bio zabavniji od ovoga...

Posted (edited)

Standardna bolja Bethesdinih igara-sve sjajno osmisljeno,prilicno dobro realizovano sa dobrim tehnikalijama i na kraju fali kako se kaze dusa-sve je nekako sterilno i genericki,mislim samo napredovanje kroz igru je jednostavno dosadno-sve u svemu Oblivion sa drugim engine-om ;)

Edited by Full_Metal_Yakuza
Posted

И да се подсетимо на временски помак између другог и трећег дела, као и то колико смо ''остарили'' за то време и колико су нам се погледи и критичност према одређеним стварима заправо повећали...

Да сам десет година млађи, сигурно не бих пљувао по овој игрици...поготово када доступност исте могу осетити једино преко неке треће персоне. Оно што фали јесте да се игрица цени...али, узимајући у обзир читаву генерацију ''нових'' игара...једноставно се не вреди трудити јер увек ће наићи неки клише.

К'о Што рече мој пријатељ, Џокер...(Аћаћаћа, мај френд)...живео Снес!

Posted

Nije poenta do toga..igra smara...losha je mehanika svega...sta ti vredi ceo svet koji je lep i zanimljiv i sve to ako ti samo idesh pravo i pucash u sranja i nemash osecaj da ista menjash...i mislim da igra ima memory leak na svakih 20 - 30 minuta igranja pocne da secka fino...

Posted (edited)

...dao sam falloutu 3 vremena, na konto stare slave...chak sam igrao i celih 15 sati, usiljeno...al ne vredi..igra je sranje...ko nije probao...nek ne troshi vreme ni na instalaciju...

ako mi se igra postapokaliptichni shuter, igracu stalkera...

Edited by Ranis
Posted

Danas sam tek stigao da se poigram. Posle nekoliko sati, slab utisak... Kao da igram neki mod Obliviona. Ne mogu reći da je loša, ali fali mi neka zarazna priča, ovako mi deluje kao neka našminkana polu-pucačina za prosečnog američkog tinejdžera koji ni ne zna da postoje 1. i 2. deo.

Aj nastaviću da se trudim, al za sada je Oblivion majka za ovo, a dvojka mi je i dalje najbolja igra ikada.

Posted

zadnji deo konachno skidam , od kad sam pocheo da skidam fallout svashta se desilo , prvo nijednu igru toliko nisam skidao sa prekidima na jdownladeru 2. nabudzi mi net ,3. rapidshare postavlja fajlove sa 200 mb .

mozda je ovo sve uvod u fallout 3 poshto sam je chekao godinama

Posted
zadnji deo konachno skidam , od kad sam pocheo da skidam fallout svashta se desilo , prvo nijednu igru toliko nisam skidao sa prekidima na jdownladeru 2. nabudzi mi net ,3. rapidshare postavlja fajlove sa 200 mb .

mozda je ovo sve uvod u fallout 3 poshto sam je chekao godinama

...chekao godinama...a jao...josh jedna zrtva...

Posted (edited)

Ahaha, "lepo izgleda" :)

Fanovi prvog i drugog dela se okreću u grobu (kad bi bili mrtvi) koliko si promašila poentu serijala :)

Edited by voodoo_
Posted

poenta je da su se trudili da je naprave grafichki shto su bolje mogli mada hod po terenu im nije bash uspeo sve ostalo dosta kul , malko me siva boja koja preovladava , smara jer je monotono , i napolju i unutra sve je sivo i crno i nema puno zadataka u gradovima .

zanimljivije je biti u gradu probudziti se malo i mingoljiti se nego reshiti 2 i po zadatka i onda otici dalje .

Posted

Najviše zbog izletanja iz igre, ostali bagovi mi ne smetaju. To može biti i do nekih drajvera, ko zna, al mrzi me da se cimam oko toga. Sačekam oficijalni peč i kulturica nastavljam da se igram.

Posted
Ahaha, "lepo izgleda" :)

Fanovi prvog i drugog dela se okreću u grobu (kad bi bili mrtvi) koliko si promašila poentu serijala :)

Ahaha pusi kurac ti si promasio poentu kad si se rodio.

A sad ozbiljno, ja sam veliki fan keca i dvojke i radovala sam se trojci i uzivacu igrajuci je - nadam se. Ako krecete da igrate puni predrasuda jer ste jako jebi ga bitni posto ste Fanovi, necete uzivati.

Pah.

Posted
Ahaha pusi kurac ti si promasio poentu kad si se rodio.

Excuse me? Poznajemo se pa smo na jebi si mater?

Enihau, FO3 jeste sasvim dobra igra ali joj fali debelo štošta iz keca i dvojke. A to što si uživala igrajući, uživao sam i ja u recimo Oblivionu pa je Morrowind i dalje mnogo bolja igra.

Posted

Ne, i to je ok.

Nego, to je bila samo pristojna reakcija na tvoju reakciju na moj post, valjda je jasno. Nedo bog da tako zaista mislim, u ostalom, sta je poenta...

A ne bih znala za Oblivion i tako to, jedine igre koje sam igrala u zivotu su fallout i arcanum (i naravno soliter :) ). I vampire al ih nisam presla, mnogo me tripuje pogled iz prvog lica, ali posto je fallout u pitanju, igram.

Posted (edited)

Imaš i ovde treće lice, mnogo je dobro urađeno.

Takođe preporučujem i Witchera, najbolji RPG u proteklih sto godina. Može da se igra i iz trećeg, a može i odozgo ko Arcanum i FO.

Edited by voodoo_
Posted

Drzala sam Lunchbox izdanje u rukama :wub: necu skoro igrati zbog faxa... pocetak (do izlaska iz Vault-a) je bas kul, dotle sam stigla sa gledanjem kako drugi igraju :D

SPECIAL je zakon :rockdevil:

Posted

lunchbox izdanje :)

dobro nisu pustili bullshit idanje sprecial edition :)

igra je oke sad sam malko sta na nejake mi noge mogu da bauljam to wastelands-u i da lupim kog supermutanta letvom po tintari samo nemam para i municija mi je slaba strana sav sam usplahiren gde god da krenem .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...