Jump to content

Recommended Posts

Posted
Nego, jel treba ja njih nešto da obavestim da dodju po ovaj modem i da ga nose u tri lepe??? Mislim na SBB sad kad više neću njihov net.

Cimaće oni tebe nakon 3 meseca nekorišćenja njihovih usluga i ti ćeš morati da im odneseš modem, a ne oni da dolaze kod tebe. :D

Posted (edited)

444706537.png

:) :) :)

едит: 444709187.png

три минута касније :) :) :) :)

Срећа провајдерова што лепо ради, иначе бих му јеб'о оца за ове глупости.

Edited by Куруз
Posted

Свеједно што су ти аплоуд и даунлоуд уједначени, ово је муња од интернета. :rockdevil:

На шта си се прикачио, свемирски брод? :)

• 4 weeks later...
Posted

mrzim SBB. treba im 100 godina da posalju coveka da mi "instalira internet", a nece da mi daju modem na ruke da zavrsim to sam za 2 minuta. jos sam im nudio da platim i modem u punoj ceni. danima cekam da se pojavi "instalater interneta", jako mudo. da ne pricam sto su mi trazili 200 papira i ugovora, ko da je u pitanju ne-znam-ni-ja-sta a ne obican prikljucak za net. :udri:

cim se steknu "tehnicke mogucnosti" za sezampro adsl - SBB me vise nece videti.

Posted

sbb ce od prvog maja ubrzati net za 50%

pise na njihovom sajtu

valjda ce i telekom nesto da uradi po tom pitanju

Posted

Meni je poprilicno nestabilo to povecanje... tj, retko ide preko 170, a 180 samo na po par sekundi... mada cu od sledeceg meseca verovatno preci na 3mbit, zanima me kako ce to raditi

Posted

od kako mi danonocno njihov pay tv paket secka kao 1080p film na kompu s 512Mb memorije :) nemam poverenja nikako.

guram i dalje s beotelom mada vidim da sve cesce imaju tehnicke probleme. juce sam zvala jer decku ili puca veza ili ne moze da se poveze (remote computer is not responding) i nece cak ni da se jave na teh. podrsci. 'Hvala sto imate razumevanja za nase probleme sa natprovajderom' :)

Posted

Znaci danas mi je internet brutalno losh. Imam onaj paket od 6mb a SBB-ov BandwidthMeter mi je izracunao 22k!!! :udri:

Stvarno ih treba spaliti... :tehkista:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...