Jump to content

Recommended Posts

Posted

Popravio ? Mene kabl vec sluzi 4.5 godine i zadovoljan sam. 1.5 mbit ftw

Pa izvalio sam da se jedno 80 % ljudi zali a 20 % ljudi tera nikad jace. Zato pitam jel se popravio.

Posted

E, a za to vreme Sorošev SBB i još dripačkiji Telekom deru kao nenormalni, ovde.

1390 dindži za 1.5 Mb, ovi drugi slično/grđe. :udri:

Posted (edited)

Meni je jednako mocna ideja da do 2015 protok sa 1mbit/s bude povecan na 100. Ko local area connection, racunam da ce za 3 godine svi Finci imati mogucnost da za nekih tricavih 10 evra to uvedu u svoje domove :haha:

O Montenegro, na kurac te nabijem. Mi ovdje taj flat 1 mbit/s placamo 20 evra, a da ne pricam kako deru za mobilni net (40 centi = 1 megabajt) :rockdevil:

Edited by morbid god
Posted (edited)

Gledajmo i placimo. Ja moj upload necu ni spominjat, goli kurac. Ma vi u Srbiji bar imate neke povoljnosti jer ima vise provajdera, jes i to sranje al je bar bolje nego kod nas dje jedan jedini provajder obezbjedjuje normalni net. I ne samo sto te deru, nego te i obavezu na ugovor od 2 godine pa ti izvoli :haha:

T-COM sve u mojoj kuci :mrtav:

Edited by morbid god
Posted

Ma ja sam zahvalan sa ovih 1 mb od telekoma :D Necu se zalim, sljaka super, nema ogranicenja, dinamicka Ip i sve je super. A finci da imaju net ko zmajevi... Eh kad bih ja imao 10 mb-a, nznm sta bih radio sa tim protokom :P

Posted (edited)

Vidim da SBB 3Mb kosta 2000din a trenutno placam 2Mb 1900 kod Beotela (i to sa popustom na staz), ima li jos bolje ponude, da li se menjalo nesto u kvalitetu usluge? Tj kod koga je u ovom trenutku najbolje uzeti ADSL flat?

Edit: naravno SBB je kablovski pa se pitam opet dal preci :D

Edited by Double Fire
Posted

Jedan komšija, gastarbajter na Malti, kaže tamo ima 50 Mbit/s + đuture kablovsku sa 28€ mesečno. Njah, ništa posebno... :haha:

Posted

treba uskoro da se selim u novu gajbu (gajbicu, to be precise), gde imam uslove i za adsl i za kablovski infran3tz0rz, pa bih molila, da ukoliko je neko postajao novi korisnik nekoga, da mi saopsti koliko je otprilike cekanje od podnosenja zahteva do prikljucenija.

Posted

30. februara dupliraju brzine adsl, potvrdjeno ;)

telekom ce prvi to odraditi pa posle kao i obicno ostali provajderi

Posted

30. februara dupliraju brzine adsl, potvrdjeno ;)

telekom ce prvi to odraditi pa posle kao i obicno ostali provajderi

znaci ko je imao 1 dobija 2?

za iste pare?

Jel se duplira i upload?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...