feyd Posted January 31, 2010 Report Posted January 31, 2010 Upload speed: 3 KB/Sec, Time remaining: 34:29 minutes sezampro topi zice veceras. 1
Doom Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Kabl... Jel neko ko koristi beotel primetio da youtube a i u principu ceo net umire,ko da duplo sporije radi Inace utub svima redom baguje, koliko ja znam. To nije do ISP-a sigurno.
MissionVao Posted February 13, 2010 Author Report Posted February 13, 2010 (edited) Jel uzimao neko u skorije vreme kod SBBa kablovski 4-8Mb? Moji se napalili da predju na to jer imamo vec kablovsku TV i bas je jeftino kad je u kombinaciji. Mada svakako je tih 4 tj 8, ma koliko da je zapravo, brze od trenutnih: kod Beotela. Osim ako SBBov net ima neke druge mane, pored brzine. Htela sam to da menjam jos onda kad sam cimala za savet ali ispalo je da moji nece a posto ne glasi na mene ne mogu nista da uradim. Edited February 13, 2010 by MissionVao
Генеральный Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 (edited) М, која је то варијанта комбо НЕТ + кабловска? нисам успео да нађем на сајту а давно сам чуо за то. безобразни телеком - 1мб који кад буду дигли сада с пролећа на 2мб има да ради спорије од 256к. идеја је да се узме 4мб и да се вајрлесује по целој гајби. одувек сам тео да имам нет у клоњи. броудбенд џон. едит: чини ми се да сам нашо: http://www.sbb.co.yu/Mix/222/MIX+cenovnik.shtml/nav_start=0 мада, цена нета у миксу 4мб је иста као цена када се вежеш на 12 месеци. Edited February 13, 2010 by Генеральный
Doom Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Ja imam tu varijantu otkako su je uveli u ponudu, i nemam nikakve zamerke. Ako ti treba konekcija za DL, i da ne mislis uopste, onda ne postoji bolje resenje od toga. Setup and forget. A i sam kabl je tehnicki daleko superiorniji od adsl-a, a i za tu cifru nema bolje ponude na ovim prostorima. Tako da je to po meni no brainer decision.
Генеральный Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 деф. сам и ја размишљао на тај начин. да ли неко зна какви су модеми за кабловски нет код СББа? бураз је код лелекома сада скоро када је потписао АДСЛ добио вајрлес модемче.
Doom Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Ne znam kakve sad sbb deli, meni se koju godinu unazad vuce Web Star EPC2100R2 v2.1. Crna kutija, samo lan + usb. Naravno uvek moze da se nakaci wireless router, ali to je druga stvar.
Supergalactic Lover Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 meni je poslednjih par dana download uzas, ne prelazi 30(sezam). sad citam ES forum, dosta ljudi se zali, a provajderi se prave ludi.
Milogled Bluff Posted February 25, 2010 Report Posted February 25, 2010 Ja sam naleteo na ovaj info na Sezamovom sajtu... Info Otezano funkcionisanje ADSL interneta Zbog problema sa nasim i Telekom linkom ka nadprovajderima u inostranstvu trenutno je otezan internet saobracaj. Nadlezne sluzbe Telekoma Srbije uz nasu saradnju rade na poboljsanju opreme i kapaciteta kako bi se rad ADSL interneta normalizovao u sto skorije vreme. Izvinjavamo se zbog problema nastalih smanjenim kapacitetom linka. Verovatno je tu problem, i mene jebava download danas...
salebghouse Posted February 25, 2010 Report Posted February 25, 2010 sinoc nisam mogao da se konektujem par sati, ali kod euneta (adsl) to i nije novost, vise je obicaj
MissionVao Posted February 28, 2010 Author Report Posted February 28, 2010 jel ima nekih neproverenih informacija kada bi trebalo da prodje ovo sranje? 1 1
voodoo_ Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 hahah koji je ovo car koji ide za dablfajer i ređa joj minuse na svaki post?
delay Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 misterija, kao ko je oterao hell on earth sa foruma, i tako to. >)
Milogled Bluff Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 (edited) hahah koji je ovo car koji ide za dablfajer i ređa joj minuse na svaki post? Sigurno je neki dablnoulajfer Nego ima li ko vesti kada bi trebalo se popravi ADSL protok, meni i dalje kilavi, podseća me na dajal ap, ne ponovio se Edited February 28, 2010 by Obad Religion
-Mare Posted February 28, 2010 Report Posted February 28, 2010 (edited) Ortak radi u Sezampro tehnickoj podrsci, vecina provajdera ima problem sa linkom iz Telekoma. Trebalo bi da to Telekom resi do utorka, srede. Posle toga sledi dupliranje brzina, ne znam da li ce svi ici na to ili samo Sezam. Edited February 28, 2010 by najtMare
Baal Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Neće još uvek dupliranje brzina. Elem, promenite DNSove, može biti da vas to zeza, stavite ili openDNS (208.67.222.222 i 208.67.220.220) ili Google DNSove (8.8.8.8 i 8.8.4.4).
Vitamin K Experience Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Hteo sam da se javim samo u svetlu masovnog otvaranja topica o bulja internetu preko ADSL-a preko raznih provajdera. To se admini igraju sa bandwidth shaping i throttling-om. I u provajderima i njihovom godgiven nadprovajderu zvanom telekom. Znači, imajte strpljenja dok nauče da koriste mašine koje su im šefovi platiti po 100k €. Ipak smo Srbi i glupi smo svi kolektivno. U svakom slučaju se sve lomi preko vaših leđa. 1
Milogled Bluff Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Evo sad se i ja čuo sa tom podrškom u Sezamu, kaže baja da će do kraja nedelje sve biti normalizovano, a povećanje brzine ne pominje, kaže da će možda da uvedu IpTV???
salebghouse Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 sad kad citam sta sve pisete necu da kukam, ovih dana nemam problema, cak se i rapidshare unormalio
MissionVao Posted March 1, 2010 Author Report Posted March 1, 2010 (edited) Meni kod Beotela opet pici standardno oko 200-205kb na 2Mb tako da konacno mogu da skidam filmove Edited March 1, 2010 by MissionVao
-Mare Posted March 1, 2010 Report Posted March 1, 2010 Evo sad se i ja čuo sa tom podrškom u Sezamu, kaže baja da će do kraja nedelje sve biti normalizovano, a povećanje brzine ne pominje, kaže da će možda da uvedu IpTV??? Meni je receno da Telekom odbija da Sezamu proda pravo na uvodjenje IPTVa. Konkurencija, or whateva. Raspitacu se malo detaljnije sutra.
Sinstrel Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Pitanje za korisnike TELEKOM i RADIJUS VEKTOR interneta ako vas uopste ima. Kakva su vam iskustva sa ovim provajderima? Da li je istina da su zatvoreni portovi za p2p?
Recommended Posts