Baal Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Telekom - nisu zatvoreni portovi. Radi ADSL kako treba, samo da znaš da ima overhead od 15%, tako da paket od 4MBita izađe negde na 3.4 MBita.
Sinstrel Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 Znaci utorrent radi bez problema? Hvala na odgovoru. Gledao sam cene... telekom je kretenski skup.
Baal Posted March 10, 2010 Report Posted March 10, 2010 ATM, ide 420 kB/s download na uTorrentu. Jesu, svi ADSL provajderi su preskupi. Jedino SBB ili IKOM - i to u krajevima gde dobro rade.
Milogled Bluff Posted March 19, 2010 Report Posted March 19, 2010 Meni je receno da Telekom odbija da Sezamu proda pravo na uvodjenje IPTVa. Konkurencija, or whateva. Raspitacu se malo detaljnije sutra. Ima li šta novo, ja se iskreno nadam da će bar za pola megabita da podignu d/l ovih dana???
Rehabilitovani Bagrem Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 ^^ Oce kurac,evo sad zadnja 2 dana loze narod o prodaji telekoma,ima da guse konkurenciju do konacne prodaje negde na jesen
-Mare Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 (edited) Ima li šta novo, ja se iskreno nadam da će bar za pola megabita da podignu d/l ovih dana??? Nista od toga. Dvoumili su se onaj put kad je ceo net pao - odustali su cim su sve popravili. Sad ce da lansiraju nesto na foru Telekom/Telenor interneta. Edited April 1, 2010 by najtMare
Doom Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 We'll see. Terorkom uskoro menja vlasnika (jbg idioti prodaju zlatnu koku). Da li ce to znaciti i promenu poslovne politike po pitanju interneta, ostaje da se vidi.
Baal Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Najjače da će da menjaju poslovnu politiku kada tu dolazi tiranin zvani T-Com.
Doom Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 U jbt... bile su i neke druge ponude u opticaju, ali ako Deutsche Telekom bude kupac, onda vaistinu nema nista ni od cega...
Milogled Bluff Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Hebem li ga ovi kao Hrvati nešto kmeče na njih ali imaju 3 mbps/384 kbps adsl po ceni od 130 kuna, http://www.iskon.hr/za_kucu/telefon_internet_tv/iskon_adsl što mu dođe oko 1500 dinara kao najnižu ponudu, ako se to desi i ovde ja neću da se bunim
Nisko_Se_Mazim Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 To se narodski receno kaze isto sranje drugo pakovanje Duplirace verovatno brzine i za ADSL, al ka'ce to se ne zna I da dupliraju opet SBB sa 4mbita ostaje bolje resenje - mada nema SBB-a u svim gradovima i delovima Bg-a, tu caruje ADSL i kojekava wless kurta i murta
Milogled Bluff Posted April 1, 2010 Report Posted April 1, 2010 Da vi'š kod mene pojeftinio SBB, instalacija je tričavih 6000 dinara (bila je preko 7000) za par metara kabla i nema šanse da uzmeš samo internet, već mora u paketu sa teveom koji mi ne treba ni za šta, jer ga uopšte ne gledam, uključujem ga jedino kad mi dođe deda sa sela, a to je jednom u 5 meseci... Jebeš SBB...
Oak Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 E ljudi jel neko ima problema sa telekom adsl-om kao ja, u poslednje vreme tj 2 meseca ili tako neshto svaki dan po nekoliko puta a nekad i po nekoliko desetina puta mi zablokira ruter, ugasi se lampica za internet a ove ostale prestanu da svetlucaju, onda mora da se restartuje da bi se vratio na normalu, naravno do sledeceg zapucavanja.
kuruz Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Раскинућу уговор са Телекомом и одмах закључити нови са погодностима за студенте. Уговорна обавеза траје годину дана, прве три претплате износе 1 динар, а касније се плаћа 1208 динара. Брзина је 4096/128 Aплоду ми ионако не треба, не користим торенте. Ахој.
bezlichni Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 Aплоду ми ионако не треба, не користим торенте. I da koritis torente, koji ce ti qrac upload? Nisi valjda planirao da sharujes i da budes seeder hahaha ? Btw trebace ti upload za igrice 1 2
kuruz Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Nemam nijednu igru na računaru, pikam jedino PES kod drugara i po igraonicama.
Dead Man Walking Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Ja planiram da oprobam kablovski posle tri godine na adsl-u. Jedini razlog: čuo sam da je duplo brži za iste pare. Koristi li neko sbb u Novom Sadu? Je l' radi 24/7? Na gasim kopjuter po mesec dana, treba mi da radi non stop.
bezlichni Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 (edited) Nemam nijednu igru na računaru, pikam jedino PES kod drugara i po igraonicama. haha pa koji ce ti onda 4 mbps, sta ne mozes dovoljno da trolujes po yumetalu sa ovim jednim sto imas ? Ja planiram da oprobam kablovski posle tri godine na adsl-u. Jedini razlog: čuo sam da je duplo brži za iste pare. Vise no duplo. Edited June 29, 2010 by bezlichni
Dead Man Walking Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Čuh da je ovde opcija za ta 4 megabita da se obavežeš na godinu dana, ako se ne obavežeš onda dobiješ 2. Nikako mi ne odgovara ova prva opcija jer nikad ne znam kad se mogu seliti...
bezlichni Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Čuh da je ovde opcija za ta 4 megabita da se obavežeš na godinu dana, ako se ne obavežeš onda dobiješ 2. Nikako mi ne odgovara ova prva opcija jer nikad ne znam kad se mogu seliti... OVde isto. haha kako bre nikad ne znash kada ces da se selis, pa ne seli se covek na svakih nedelju dana
Dead Man Walking Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Seli se ako je student Rizično je takve ugovore potpisivati jer uvek može nešto da ti iskrsne ako si u tuđem stanu. Imam kolegu sa faksa koji se tako zajeb'o za adsl kod telekoma pa je imao problema...
bezlichni Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Seli se ako je student Rizično je takve ugovore potpisivati jer uvek može nešto da ti iskrsne ako si u tuđem stanu. Imam kolegu sa faksa koji se tako zajeb'o za adsl kod telekoma pa je imao problema... Aha, e pa vidis druze, koliko ja znam za SBB mora vlasnik stana da opdnse ugovor. Ne mozes ti. Bar ja kada sam pitao pre mesec dana ovde jer sam hteo da predjem na Kablovski - vlasnik stana sa sve papirima o vlasnistvu.
Baal Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Ne mora vlasnik stana da potpiše ugovor za net kod SBB-a. A ni za ADSL.
Recommended Posts