Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

javili su mi se daans sezampro/orion-a... posto sam njihov korisnik godinu dana, udvostrucice brzinu neta, za gratis, bez ugovorne obaveze bilo koje vrste.

mislim... nece sigurno udvostruciti, ali je slatko s njihove strane.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

veci deo dana sam ionako na 8 mbit, ovo je samo za mejlove pred i neposredno nakon spavanja, nije vredno napora ili frustracije ;D

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Upravo ovih dana planiram da odem do SBB-a, dosta mi ADSL-a. Telekom, EUnet, problemi, problemi, problemi. Telekom restartuje modem svaki čas, izgubi ugovore starih korisnika, ne prođe uplata, ne kažu ti i posle pola godine ti šalju sudski poziv, EUnet 'pogreši' pri prebacivanju ADSL na drugi broj telefona i umesto 4MBit stavi 1MBit u nadi da ja neću primetiti, a onda im treba mesec dana da isprave, onda ti kažu da će ti smanjiti račun a to ne urade, onda odeš kod njih popizdljivo i onda ti se uvlače kao pustiće ti veći protok, i puste, ali već si dovoljno problema imao i svejedno ideš kod SBB-a evotigana.gif

EDIT: A da, kod EUneta za 2000 dobijaš 2Speed 4Mbit/128K - 512K/128K, u proseku 2.6Mbps (računao), kod SBB za iste pare 8MBit. To je to.

Edited by Stolet
Posted

Ma nemoj da me jebu, cele nedelje me net zajebava, jedva prokleti fejs otvaram, a kamoli nesto drugo -.- Koj mi kurac povecavali kad ce da me jebu mesec dana sa problemima...

Posted

Poenta Internet provajdera je da jebavaju evotigana.gif Mene je najmanje podjebavao dial-up icon_biggrin.gif Onda je došao wireless i počelo podjebavanje, pa Telekom ADSL podjebavanje, pa EUnet ADSL podjebavanje. Sledi SBB kablovsko podjebavanje pivopije.gif

Posted

Mene je wi fi najmanje podjebavao -.- I onda sam presao na telekom adsl, nije bilo mnogo podjebanja, do prosle godine kada su poceli da jebu sa svih strana -.-

Posted (edited)

Gledam sad cene ADSLa, nesto se prica da bi trebalo i ovde kod mene u selu da krenu sa uvodjenjem od prvog. Kakvi su lopovi i Telekom i Orion, ne verujem. Za dva mega ~2.150rsd. MRS. Krajnje bezobrazno. Na kraju moj jebeni vajrles ispade najpovoljniji. :haha:

Edited by -Mare
Posted

ovi iz oriona bili skoro u mojoj zgradi da skupljaju potpise stanara za dozvolu za korišćenje postojeće telekomunikacione infrastrukture, planiraju da dovedu optiku do zgrade za adsl i iptv...

Posted (edited)

To vec zvuci malo bolje. Ne znam ni sam sta da radim - imam opciju da sa potpisanim dvogodisnjim ugovorom paket 4096/768 placam 2100 dinara kod ovih mojih pilicara. I to bas kod Oriona, preuzeli su ih pre nekih dva meseca. Vajrles radi savrseno, ping uvek 5 + nema gubljenja na brzini kao sa ADSLom ali mi se nesto ne da, kabal je kabal.

Edited by -Mare
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...