Vic Rattlehead Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Imaš sve Sport Klubove, a priča se da će od 2013. početi i sa internetom.
kuruz Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 ma to znam, nego me zanima kako radi, da li ima smetnji itd
kuruz Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Znam, ali na IPTV-u nema SportKluba i postaje preskup, jer je izbor kanala za te pare koje će da traže ipak loš. Milion dečijih kanala, radio stanica, nekih njihovih kanala sa muzikom, Mađari, Kinezi, loši filmski kanali...
sunessence Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Шта год радили, не послујте са SBB-ом. Да ли ми верујете да њихови сервисери НИЈЕДНОМ нису успели да реше проблем због ког су дошли? Највећи хит ми је био пре неки дан, кад су дошли да очитају вредност сигнала - Интернет сасвим солидно радио пре него што су дошли и очитали фину вредност, али после нису умели да повежу модем и рутер. Оставише ме са ишчупаним модемом у руци и упуством да одем у Краља Петра да тражим нов, јер је овај наводно црк'о. Јес', мало сутра. 'Ајде што не умеју да реше проблем... али што умеју да га направе, свака им част. Мада, не кривим те људе - SBB има језиву политику као послодавац да како ко догура до неког пристојног знања (читај: плате), буде замењен... И наравно да је онда нереално очекивати иоле добар квалитет услуге.
Vic Rattlehead Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Šta znam, kod mene kući u 99% vremena radi savršeno, ali to zna biti do lika koji ti montira tanjir. Ako ga okrene gdje treba i fiksira tanjir neće biti problema.
kuruz Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Jebem li ga, u selima oko Krupnja sam video gomilu tih tanjira, pa bi tek u ravnici trebalo da radi odlično. E sad, zanima me i da li se to bode kao klasična antena ili ima SCART kao IPTV, pošto bih možda uzeo i za Sremčicu, a tamo imam računar, ne i TV.
necko Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Total TV ide na scart, ali trebalo bi da ima i antenski izlaz...
Vic Rattlehead Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 Kod mene je Scart a za antenu nisam siguran.
Мајор Гашпар Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 Кокице, Тотал је супер ствар. Једина мана је што можеш гледати само на 1 тв.
Grob Bez Dna Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 ukidaju Arenu u osnovnom paketu od Nove godine. ozbiljno? prvi put cujem za ovo.
M-16 Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 Ma to stalno kenjaju ali nikad da urade. Zbog arene je 90% ljudi prešlo na IPTV ove godine
kuruz Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 Neko je rekao da je to sigurna stvar. E sad, možda je sad poskupeo IPTV da ne bi dodatno naplaćivali Arenu. Psihologija, lakše je dati pare za ono što je poskupelo nego za ono što mora da se doplati.
Captain Spaulding Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 Jel neko uzeo SBB Telefon? Kakvi su vam utisci, valja li to? koliki vam bude mesečni račun?
Јарослав Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 Са том брзином их спичкаш за два дана.
M-16 Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 Neko je rekao da je to sigurna stvar. E sad, možda je sad poskupeo IPTV da ne bi dodatno naplaćivali Arenu. Psihologija, lakše je dati pare za ono što je poskupelo nego za ono što mora da se doplati. Nadam se da je tako jer sam pod ugovorom još 15 meseci. Vidim da su dodali neke glupe kanale i ukinuli ESPN
Captain Spaulding Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 Jel neko dobio SBB Fiber Power?
kuruz Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 узех Телекомов бокс коначно 6Mbit нет, IPTV, 300 импулса за фиксни, 500 минута /порука и гига Нета за 3200 динара, мислим да је и претплата за фиксни урачуната у све то
Vic Rattlehead Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Da li je moguće da je internet ograničen?
Recommended Posts