SkullKrusheR Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 meni se sa sbb-ovim kablovskim netom to toliko često dešava da mi je čudno kad za ceo dan ne pukne nijednom. uglavnom na svakih sat vremena moram nekoliko puta da resetujem, izluđujem od toga.
truliandedzombileš! Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 meni telekom puca stalno u ovo vreme snega mamu ovčiju
Demon Seed Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Haha Ja imam iKom net i tv i zadovoljan sam. A je l' vi koji ste na SBBu nemate SK pa zato navijate da Arena preuzme sve i svja? Znam da na IPTVju nemaju SK isto...
Talvi Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 i meni poslednjih dana telekom zajebava mestimično
Мајор Гашпар Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 СББ држи СК, а ови аренаши тј. телекомовци су на другој страни.
Demon Seed Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 Aha, dakle iKom je isto kao SBB, samo manje zajebava Saću ga izbaksuziram...
Angelystor Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 (edited) Ja na tom ikomu već evo 4. mesec, prezadovoljan. Što kaže kolega po Gabrijelu, da ne izbaksuziram, ali samo jedno veče da je nešto primetno usporio. Edited January 18, 2016 by Angelystor 1
Dead Man Drinking Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 (edited) Ja sam pre 3 godine uzeo Eunet ADSL. Jesu skupi, nije neka ponuda, ali je bar podrša odlična. To se kod nas retko sreće, ne samo kod provajdera, već i generalno u prodaji/uslugama. Jednom u 6 meseci zabaguje i moram da resetujem modem. Imaju podršku 24/7 mada nikad nije bilo potrebe da zovem. Na mailove odgovaraju prilično brzo. Mogao sam uzeti bolji paket kod bilo kog drugog provajdera, ali ovako bar ne razmišljam o kvalitetu usluge Edited January 19, 2016 by Dead Man Drinking
dAdAiSt Posted July 4, 2016 Report Posted July 4, 2016 Telekom sranje ili lelekom, onda kopernikus adsl koji je podnosljiv i za seedovanjei za skidanje i za svasta skidanje knjiga, filmova, serija itd, ne koci imao sam jedan problem sa kablom kad mi ga je izeo zec i pre neki dan kad sam morao malo da usrafim spojke i sad radi.
chess Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 jel ovo dovoljan razlog da granatiram SBB?
Berliner Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 jeste ako ne moze da se popravi (a verovatno moze)
Lunar Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Na Banovom Brdu, sam od 2004e na Eunetu(bukvalno kada su oni bili jedini provajderi ADSLa u Srbiji, dok su još imali kancelarije na onom brodu). Varirao je kvalitet dosta u tih 12 godina, bilo je trenutaka tamo 2009e kada sam zeleo da odem od njih i nadjem nekog boljeg provajdera. Ali ruku na srce sad su stvarno dobri i bas su se mnogo popravili. Ne mogu da garantujem za brzinu, ali kvalitet i stabilnost je stvarno na nivou i to već duže vreme. Sada zivim na Novom Beogradu, i tu imam PTT kablovski net. Ja verujem, najozbiljnije, da je ovo najgori mogući net u Srbiji. Čak nije problem brzina, nego što je veoma veoma nestabilan. Često se desi da dodjem sa posla i nemam net po par sati, ili stavim nešto sa torenata da se skida i to mi ubaguje net za ceo dan. Užas. A još nisu ni jeftini, upšte. Tako da ako vam slučajno ponude PTT, to izbegavajte u širokom luku.
chess Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 internet je radio bukvalno besprekorno do pre nedelju dana, onda drastican pad kvaliteta, mora da je neki kvar, negde
soul wandering Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 i kod mene je usporio ove nedelje, isto sbb
chess Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 sad sam zvao lika iz tehnicke podrske, uradio je reset, neku sinhronizaciju, sad sve ok radi, ping 7ms, pun protok, nesto je opasno bilo sjebano
Sreta Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Sw radio sam u Telekomu, ako ti treba cable guy samo cimni.
soul wandering Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 drago mi je cuti da si nekad negde radio 1
Sreta Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Isao sam vikendom na matematicku sekciju, zar ti umni rad nije drazi od fizickog? 1
Мајор Гашпар Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 (edited) Edited October 1, 2016 by Мајор Гашпар
aRmatuRa Posted March 13, 2017 Report Posted March 13, 2017 Elem,ako imate mts box,lopovi su natakarili neki rts dodatni paket koji ce se od aprila placati 99din.Sad ove bede nece iskljuciti taj paket automatski,vec morate sami da ga odjavite,bez obizra sto se niste ni prijavili za to.Pa ako vam se ne baca 99 dinara imate rok do kraja marta da odjavite taj paket. 1
Мајор Гашпар Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 MTS opet napravio papazjaniju. Izgleda da su izbacili Discoveryjeve kanale i Eurosport. Nema ih u zvanicnoj ponudi na sajtu u okviru osnovnog paketa.
aRmatuRa Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 Oni ne znaju gde udaraju.Uvaljuju pakete koje ne zelis,gase programe,uvode naplatu za programe.Najjace mi je sto su uveli naplatu za one radio programe na tv-u.
aRmatuRa Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 MTS nastavlja sa retard potezima.Ukinuli pakete,ukinuli promocije i povecali cene:https://www.mts.rs/privatni/box/upoznajte-box/stari-box-paketi Lepo cu da otkazem box,odjavim fiksni,odem u vip sa mobilnim(za 1000din neograniceni razgovori) i uzmem neki net/tv kombo bez ugovora.
Recommended Posts