bokabokaboka Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Al treba nesto da se jos podesava osim da se zamene kablovi? Ja sam preko Telekoma
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Al treba nesto da se jos podesava osim da se zamene kablovi? Ja sam preko Telekoma Znaci samo uzmes mrezni kabl i ustekujes ga u racunar i u ruter i to je to. Jedino proveri da ti slucajno nije mrezna karta na racunaru disabled ili nesto slicno mada ne verujem. Ako se ne snadjes cimni me na pp
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Samo, sta je to mrezna karta? Pa obicno je kod kucnih racunara ona integrisana na ploci a prikljucak joj je obicno pored USB portova samo sto je malo veci od njih. Ne mozes promasiti, uzmi kabl i ustekuj, jedino u ces u mreznu moci da ubacis taj kraj kabla. Mrezna karta sluzi da se povezes na mrezu
bokabokaboka Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 I jos jedna stvar pre nego sto probam.... Al' moram usb kabal odmah da izvadim, tj. pre nego sto stavim ovaj za lan?
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 I jos jedna stvar pre nego sto probam.... Al' moram usb kabal odmah da izvadim, tj. pre nego sto stavim ovaj za lan? da, izvadi ga Skini se sa neta, ugasi ruter, izvadi USB i iz rutera i iz racunara pa onda ubodi LAN pa upali ruter
bokabokaboka Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Uspela sam!!!!!!!!!!!!!!! Hvala
Routasydän Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Uspela sam!!!!!!!!!!!!!!! Hvala Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Platina Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Meni je prvo radio na usb i iz iskustva mngo je pouzdanije kad je preko mrezne, samo sto je mene mrzelo da kupim switch i kablove i ispodesavam ponovo mrezu. Da, lenja sam.
High_Roller Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Ljudi, recite mi, koliko vremena treba da prodje da bih mogao da aktiviram nalog. Signal mi je pusten, i test nalog kod beotela mi radi odlicno(osim sto mogu samo njini sajt da gledam XD ). Juce mi rekli da zovem danas, a danas da zovem sutra, je l' stvarno tu ima neceg od strane telekoma ili samo zabusavaju? Koliko se meni cini, telekom je uradio svoj deo posla, ne znam sto bi ga ostavili na pola...
Axeanosilas Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Ljudi, recite mi, koliko vremena treba da prodje da bih mogao da aktiviram nalog. Signal mi je pusten, i test nalog kod beotela mi radi odlicno(osim sto mogu samo njini sajt da gledam XD ). Juce mi rekli da zovem danas, a danas da zovem sutra, je l' stvarno tu ima neceg od strane telekoma ili samo zabusavaju? Koliko se meni cini, telekom je uradio svoj deo posla, ne znam sto bi ga ostavili na pola... Месец дана у вр' главе. Не, Беотел је урадио свој део посла, сад чекаш Телеком да ти отвори порт, а то ће потрајати.
High_Roller Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 ADSL in tha house! Ono sto me je izuzetno odusevilo je to da mi je p2p dl veci od httpa
Prisoner of Dreams Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 Ako moze neko da mi pomogne... Nedavno sam uzeo kablovski net preko sbb-a i svaki put kad skidam 100 mb-a sa rapidshare-a moram (naravno) da cekam 100 minuta. E , sad me interesuje da li postoji nacin da se ne ceka, tj nekako da resetujem modem (ovaj moj nema dugme, samo neku rupicu pozadi). Pokusavao sam svasta, al nikako ne uspeva. Da li neko zna sta tacno da probam?
+GoThDOLL+ Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 (edited) preko SBBa nikako, sem da kupis premium... imas staticki IP Edited April 25, 2008 by +GoThDOLL+
Prisoner of Dreams Posted April 25, 2008 Report Posted April 25, 2008 toga sam se i plasio... ok hvala. cekanje mi ne gine.
SerbZmaj Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Pa sto skidas preko rapids.. skidaj sa lokala
Baal Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 Veoma inteligentan odgovor. Not. Šta ako nema lokal već ima one surf pakete koje imaju 1:8 down/up odnos kao kod ADSL-a? A i ako ima lokal, šta ako to što skida nema na lokalu?
RedOrange981 Posted April 27, 2008 Report Posted April 27, 2008 ili odes ovde i uzmes drugu ip adresu: http://www.proxylistonline.com samo sto ne znas da li ce ti brzina biti 30 kbps ili ista kao tvoja.
Elldamar Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Hahaha Listam ja tako malopre ES forum i naidjem na zanimljiv topic Lik instalirao ADSL,ali radi mu samo IE i nijedan browser vishe...i evo kako se nastavlja razgovor... -Pa je li ti radi ishta drugo? MSN ili neki drugi program kome treba internet? Ako ne rade onda ili nisi dobro podesio sve ili ih zovi da vidish da nije do njih neshto. Edit: nisam video da ti IE radi... Pogledaj po podeshavanjima browsera, mada ne znam zasto ne bi radilo -Ma sve sam gledao. I na kraju kad sam hteo da ih nazovem poshto su stavili pogresna uputstva za konektovanje, (ne znam jel tako svima il samo meni), resio da probam da uninstaliram av i proradilo...strashno. Cak i disableovan ga je kocio. -Koji AV si imao instaliran -ZoneAlarm. Al' pazi bre foru-lik je skapirao da su "stavili pogreshna uputstva za konektovanje" iako mu IE radi recimo,pa mu je onda palo napamet da zbog toga verovatno,deinstalira "AV" i reshi problem
Machka Naopachka Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Pa shta? Sto ste vi svi bitni i pametni jeeee-bote mozda je nevezano od av-a dobio pogreshna uputstva za net. wo'eva. haha ontopic nikako da se nakanim da se si postavim na aktivnog korisnika za sbb i lokal, digli su mi ceh na 80 giga, a toliko nemam da platim Mada, mogu vam reci, sa netom i bez neta, isti kurac.
Axeanosilas Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Pa shta? Sto ste vi svi bitni i pametni jeeee-bote mozda je nevezano od av-a dobio pogreshna uputstva za net. wo'eva. haha Јој, бре мачко, ЗоунАларм је фајрвол (оно што блокира да мали црнци из твог компа иду и причају са малим црнцима из других компова).
Machka Naopachka Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Joj, bre, Axe, idi u dupe. Toliko se razumem u racunare i crnce.
Machka Naopachka Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 O, nemoj da places, rasplakacu se i ja :kme:
gavrosaurus Posted August 16, 2008 Report Posted August 16, 2008 Ministarka za telekomunikacije Srbije Jasna Matić izjavila je da očekuje da će u 2009. godini pojeftiniti Internet i telefonski razgovori sa inostranstvom, ali da će se povećati cene za domaće telefonske pozive. Ona je u intervjuu agenciji Beta kazala da očekuje da će do promene cena doći nakon usvajanja troškovnog modela utvrđivanja cena za firme koje imaju dominantan položaj na tržištu, a to su Telekom, SBB i Telenor. Taj način utvrđivanja cena pokazaće da li su njihove cene veće nego što bi to bilo opravdano troškovima proizvodnje, kazala je Matićeva.
Recommended Posts