Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo šta je sbb, ne radi, ne radi, ali kad proradi onda jebe keve. :)

13384954mk2.jpg

Download mi je sa lokalom tenutno oko 450 kbps, a upload ide oko 150 kbps, naravno uplatio sam flat256/128. :mrgreen:

• 2 weeks later...
Posted
cekaj, zasto od sledeceg meseca? ja sam sad 384/192 vec, upgradeovali su me samo

Apgrajdovali te sa 512/256+lokal na 768/384?!

Haha mozda ja vec imam brzi net. Nisam bas nesto primetio razliku u brzini od juce.

Posted

do sada mi se nikad nije desilo da ne mogu da nadjem ono sto mi treba, a download mi je konstantno nekih 120kb/s, prema tome - da, boli me kurac :D

evo sad sam svuko x64 vistu od 3.5gb za 8 sati i spremam se za format c: i fresh install..

wish me luck.

Posted
Upgradeovali su ga sa 256/128 na 384/192. ;)

I taman sam Suni natrljala na nos kako su mi pojacali net, a vidis njega od jutros na 1024 smrc :( I dalje mu je veci :)

Posted
I taman sam Suni natrljala na nos kako su mi pojacali net, a vidis njega od jutros na 1024 smrc :( I dalje mu je veci :)

Pa kad je čelični. :D

• 1 month later...
Posted

preko ikom-a je nekim cudom proradila rapidshare free varijanta (kapiram da su nam uveli dinamicke ip-eve), a ortak koji radi tamo mi najavljuje da ce od prvog novembra duplirati brzine svima.

like a wet dream.

Posted

uzeh adsl danas i ono sve je kul samo...

imam 2 kompa, i uopste nije frka da se oba prikljuce na adsl koji ima 4 prikljucka da kabl za povezivanje adsl-a i kompa nije kratak(2m). da je za metar duzi bilo bi super ali na zalost nije. ovo je stvarno glujpo, ne razmem zasto ovasko kratki kablovi, bukvalno sam primoran da mi adsl stoji pored kompjutera, sto znaci da mogu samo 1 komp da prikljucim nan njega iako je predvidjen da se na njega priljuci vise kompova

ideje? pomoc? iko? pliz?

Posted

tebi sa problematicnim kablovima..ili duzinama istih treba

Wireless Access Point/// TLW..

(resiver za gajbu da si ne moras razvlaciti iste)

ili jednostavno duzi cable..

A.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...