Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sa rapidshare-a tek pocinje nopmalno da skida oko 1-2 u noc .

Zato jdownloader , ubaci nekoliko linkova i id da spavas .

Skidam stalno tako. Skinem po 4gb svaki dan. Skinuo sam witchera od 10gb pre neki dan :da:

Al jebiga biće da skine 100mb za 10 minuta i onda čeka 15 jer nemam acc :no:

Posted
Skidam stalno tako. Skinem po 4gb svaki dan. Skinuo sam witchera od 10gb pre neki dan :da:

Al jebiga biće da skine 100mb za 10 minuta i onda čeka 15 jer nemam acc :no:

Podesi u jdownloaderu na extras > configurations onaj reconnect , ali ga ukljucuj samo preko noci , posto ti moze smetati ako u isto vreme koristis net .

Posted (edited)

jedna stvar... hoce li biti povecanja brzine i za eunetov adsl ili samo za telekomov, poshto mi drug kaze da je povecana, a jja ne vidim da ide ishta brze??

Edited by SkullKrusheR
Posted

381880001.png

Al' pošto mi od sutra kreće naplaćivanje, spuštam na 1Mbit. :mrgreen: I onako ne znam šta da radim sa 4Mbit, hard mi pun, nema se više para ni za prazne. :)

Posted

koja prevara ovaj SBB

samo su umesto 3 meg povecali na 4

a ostale nista nisu dirali

picke :violent:

1024/128 1.390

2048/256 2.090

4096/384 2.790

mamu im jebem prevarantsku!!!!!!!!!

Posted

Joj, Mito, aj ne lupaj. :D

SBB je još odavno duplirao brzine, i ima bolji upload nego adsl + nema overhead kao kod adsla (mada sam ja to rešio na telekomu aktiviranjem speedup usluge).

A šuška se da će možda SBB povećati brzine posle Božića. :da:

Posted
Telekom Srbija od 1. januara 2009. godine uvodi još tri nova OPEN ADSL CLICK Internet paketa sa znatno većim brzinama prenosa podataka u oba smera (downlink i uplink):

Click 6, u kome će brzine protoka biti 6144 Kb/s u dolaznom i 384 Kb/s u odlaznom saobraćaju, po ceni od 3.230,00 dinara*

Click 8, u kome će brzine protoka biti 8192 Kb/s u dolaznom i 512 Kb/s u odlaznom saobraćaju, po ceni od 3.825,00 dinara*

Click 16, u kome će brzine protoka biti 16384 Kb/s u dolaznom i 768 Kb/s u odlaznom sabraćaju, po ceni od 4.675,00 dinara*

Istovremeno, postojeći OPEN ADSL1, ADSL 2 i ADSL 3 paketi, uz nova imena dobijaju i nove brzine po nepromenjenim cenama paketa:

ADSL 1 = Click 1 sa novim brzinama od 1024Kb u dolaznom i 128 Kb/s u odlaznom saobraćaju

ADSL 2 = Click 2 sa novim brzinama od 2048 Kb u dolaznom i 192 Kb/s u odlaznom saobraćaju

ADSL 3 = Click 4 sa novim brzinama od 4096 Kb u dolaznom i 256 Kb/s u odlaznom saobraćaju

Start paket 256/64 Kb/s ostao je nepromenjen.

Povećanje brzine protoka podataka primenjivaće se i na ADSL pakete drugih Internet Servis Provajdera, tako da će i oni biti u prilici da ove pogodnosti ponude svojim korisnicima.

*Sve navedene cene su bez PDV-a.

16Mb, Srbija... Jebo mater, deluje žešće nestvarno! :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...