-Mare Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 I? Cena, paket? Radi ok? Pitam cisto informativno, ja sam vajrles, seljak covek.
Satyr Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 ortak je isto to zheleo da uzme samo zbog neta i predomislio se jer je chitao,a i rekoshe mu ljudi da to zaobilazi jer je to golo govno.sad kolko tu istine ima nemam pojma valjalo bi da se neko javi ko to vec koristi. net se ne moze razlikovati od telekomovog sigurno jer je to telekomov net tako da ne znam zasto bi to neko zaaobilazio kad za istu cenu moze da ima duplo vecu brzinu I? Cena, paket? Radi ok? Pitam cisto informativno, ja sam vajrles, seljak covek. cena i paket za totaltv?? ja placam 1300 din imam START+PLUS+HBO slika i signal su savrseni kod mene jej jedino problem kad hocu da prebacim kanal sjebo mi se daljinski pa moram da ustanem svaki put :D
Satyr Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Pitao sam za net. pa imas sve informacije na onom linku sto sam gore postavio
angels deserve to die Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 (edited) Meni se svidja moj kablovski. Ovo je brzina kad je veza slabija nego obichno: Ljudi u Dimitrovgradu se zale na Telekomov adsl, download je oko 800 kb/s, a upload 145 kb/s u sred bela dana. Jedna moja drugarica se zalila Telekomu, ali joj niko nije obratio paznju! A njoj posao zavisi od neta poshto se bavi internet programiranjem. Edited March 5, 2009 by angels deserve to die
Denny Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Jbt, pa ja cu da se uselim kod tebe... Kakav net, jbt!!! Pa ja cu da se roknem... xD
-Mare Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Jooooj, a ja kao zadovoljan sa mojih 1mbit/512.
angels deserve to die Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Ali, ljudi, pa zar to nije normalna brzina? Pa ja bih se ubila da imam neshto slabije... Ovako skidam filmove za pet- deset minuta...
Denny Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Mozes i da mi skaces po zulju... Nije problem... :/
Supergalactic Lover Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 neka meni ovih 1mbps. bar ne zivim u dimitrovgradu, kapiram da je veca rupa od negotina.
vudun Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Meni se svidja moj kablovski. Ovo je brzina kad je veza slabija nego obichno: Ljudi u Dimitrovgradu se zale na Telekomov adsl, download je oko 800 kb/s, a upload 145 kb/s u sred bela dana. Jedna moja drugarica se zalila Telekomu, ali joj niko nije obratio paznju! A njoj posao zavisi od neta poshto se bavi internet programiranjem. Da, ali ti si preko nekog bugarskog provajdera. Koji je paket i cena? Čisto informativno i komparativno ...
angels deserve to die Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Necu Ovome ovde NIJE mesto. Uostalom, ni ja trenutno nisam u Dimitrovgradsu, ako to nisi vec shvatio do sad. A ti ljudi shto zive u Negotinu- bar polovina ih je poreklom iz mog kraja
Satyr Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 svi koji koristite adsl idite na speedtest je je meni pre 15-ak minuta brzina skoro duplo smanjena
Triad_1 Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Hmmm...cudno!?! Sad sam i ja proverio i meni je duplo manja brzina. Download je uzasno spor!
Nisko_Se_Mazim Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 (edited) Takodje i kod mene,doduse meni to traje jos od danas tj juce ujutru-inace dan pre toga je sve bilo u redu Upola manja brzina tacno-taman sam poceo da se tripujem da mi je ruter otkazao saradnju ali kako vidim imate i vi probleme Inace lampica ACT non stop treperi cak i kada protoka nema i u tom slucaju bi trebala da bude ugasena-dakle treba da blinkce samo kada ima protoka a sada non stop zmirka nevezano za protok-nadam se da ste razumeli sta hocu da kazem Koristim Telekom ADSL Edited March 18, 2009 by Full_Metal_Yakuza
Denny Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Nisam citao postove, al' ja nemam nikakvih problema sa ADSL-om... Ako ste, mozda, kojim slucajem, zeleli to da znate.
Nisko_Se_Mazim Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Ma radi net nego je protok prepolovljen pa sada ispada da imam 512k Ako se ovo nastavi do sutra uvece ima da zovem tehnicku podrsku vala
vudun Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Važno da je flat. Konvertovao sam mere u kB/s ... preglednije je.
Fapril ethereal Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 zna li neko da li se placa ponovno otvaranje naloga na istom broju kod ADSL kurajbera? VeratNet je u pitanju..
Nisko_Se_Mazim Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Hvala kiti ADSL konacno radi kako treba Koliko cujem smetnje su bile izazvane radovima na mrezi-mada nisu ih iskusili svi,ali dosta ljudi se zalilo
necko Posted March 26, 2009 Report Posted March 26, 2009 pederi mi jos nisu povecali na 1M/512K, a platio sam pre nedelju dana... a isp je ustvari medianis, ne telekom kako pise na ovom cudu...
Machka Naopachka Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Novost, MediaWorks, konačno sam se otaljala onog prokletog pederskog SBB-a. Hvala presvetlom kurcu.. Nego, jel treba ja njih nešto da obavestim da dodju po ovaj modem i da ga nose u tri lepe??? Mislim na SBB sad kad više neću njihov net.
Recommended Posts