Jump to content

Recommended Posts

Posted

U kom si ti, beše, delu? Pitam onako, valjda bih zapazio metalca tebi nalik da ga vidim na ulici. :D

Posted
Мада ретко кад пешке пролазим крајем.

To li je u pitanju. :haha:

Posted

Ajde da probam ako neko možda zna u čemu je problem.

Dakle, imam dva kompa u stanu, moj desktop koji ide preko kabla i sestrin lap top koji ide bežično. Dok sam samo ja na mreži net radi super ali čim sestra upali lap ode sve u kurac, moram po pet puta da otvaram stranice, čak i google, neće da loaduje slike, uglavnom net radi užasno, dok je download u redu, ne smanjuje se brzina ni ništa. Telekom adsl je u pitanju.

Posted

Sestra mnogo vuče protoka :D Smešna je kod mene situacija, kad se cimerke obe nakače i recimo downloaduju nešto, i recimo da i ja hoću nešto da downloadujem, moja konekcija je najgora, a modem i ruter kod mene ispod stola :cry:

Posted (edited)

Ajd kad se vec pominje to, koji softver je najpouzdaniji za ogranicavanje konekcije za wifi-jem povezane racunare? Uzeh wifi ruter, burazer gore na spratu povezan wlanom pa zato pitam.

Edited by -Mare
Posted

Sestra mnogo vuče protoka :D Smešna je kod mene situacija, kad se cimerke obe nakače i recimo downloaduju nešto, i recimo da i ja hoću nešto da downloadujem, moja konekcija je najgora, a modem i ruter kod mene ispod stola :cry:

Zaboravih da napomenem da je i njoj konekcija užasna, po logici ne bi trebalo da bude ako vuče više protoka, plus što je od 6 mb net.

Posted

па извуци им ЛАН каблове из рутера

• 5 weeks later...
Posted

Iju kakve cene, šteta pa u NS-u provajderi nemaju neku želju da urade slično, i zato mogu da se sagnu SBB-u :mhihi: Iskoristiću opet priliku da savetujem ljudima da NE biraju EUnet za svog provajdera. Oštećen sam za bar nekih 2000 dinara, u kancelariji 'ne mogu ništa da urade' a administracija ne odgovara na mailove :no:

Posted

Ja sam do prošlogodišnje akcije Telekoma 4Mbit/s+IPTV koristio Veratov ADSL nekih 2+ godine, i bio sam vrlo zadovoljan, uvek su bili jedni od najpovoljnijih, nije bilo prekida, ograničavanja protoka i sl.

Posted

Posle više od dva meseca smaranja i isterivanja pravde kod EUneta, dobio sam 'poklon' mesec decembar, tj. 2000 novaca, što naravno nije poklon, već naknada koju sam tražio za njihovo neispunjavanje obaveza u dva navrata. Naravno, još uvek nikome ne preporučujem jer su kao provajder, ako vam treba bilo šta što nije 'dobar dan, ja bih ADSL da mi uključite i da vam plaćam svaki mesec, ništa mi više nikad neće trebati, nikad neću menjati mesto boravka' potpuno nesposobni, pa još i inertni, administraciji treba 20 dana da primeti mail, tj. odgovaraju vam posle drugog, jer se prvi 'izgubio možda', dok vas u kancelariji 10 puta dočekaju sa 'biće javljeno kolegama u administraciji', i tako do besvesti ništa nikome ne javljaju, sutradan već zaborave da ste bili i koji je vaš problem, i tako, poslovanje na nivou :mhihi:

Posted

Ова промоција код Верата је феноменална, само што ћу је изгледа пропустити због неких срања. :udri:

6Mbit за 1390 динара :cry:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...