Јарослав Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 На крају и хоћу. Хтео сам АДСЛ, али батаљујем.
Lou Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 U kom si ti, beše, delu? Pitam onako, valjda bih zapazio metalca tebi nalik da ga vidim na ulici.
Јарослав Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Хаха, НБГ, поред Студентског града. Мада ретко кад пешке пролазим крајем.
Lou Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Мада ретко кад пешке пролазим крајем. To li je u pitanju.
Јарослав Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Тако некако Једино лети, кад идем до оног Моцарта код Царине, па се прошетам мало
kuruz Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Je l' ima SBB infrastrukturu u Sremčici?
Oak Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Ajde da probam ako neko možda zna u čemu je problem. Dakle, imam dva kompa u stanu, moj desktop koji ide preko kabla i sestrin lap top koji ide bežično. Dok sam samo ja na mreži net radi super ali čim sestra upali lap ode sve u kurac, moram po pet puta da otvaram stranice, čak i google, neće da loaduje slike, uglavnom net radi užasno, dok je download u redu, ne smanjuje se brzina ni ništa. Telekom adsl je u pitanju.
Stolet Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Sestra mnogo vuče protoka Smešna je kod mene situacija, kad se cimerke obe nakače i recimo downloaduju nešto, i recimo da i ja hoću nešto da downloadujem, moja konekcija je najgora, a modem i ruter kod mene ispod stola
-Mare Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 (edited) Ajd kad se vec pominje to, koji softver je najpouzdaniji za ogranicavanje konekcije za wifi-jem povezane racunare? Uzeh wifi ruter, burazer gore na spratu povezan wlanom pa zato pitam. Edited November 16, 2011 by -Mare
Doom Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 http://www.netlimiter.com/ http://www.cfos.de/en/cfosspeed/cfosspeed.htm mada je najbolje resenje lin server..
-Mare Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Ok, pokusacu netlimiter da podesim pa se javljam ako budem imao problema. Hvala.
Oak Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Sestra mnogo vuče protoka Smešna je kod mene situacija, kad se cimerke obe nakače i recimo downloaduju nešto, i recimo da i ja hoću nešto da downloadujem, moja konekcija je najgora, a modem i ruter kod mene ispod stola Zaboravih da napomenem da je i njoj konekcija užasna, po logici ne bi trebalo da bude ako vuče više protoka, plus što je od 6 mb net.
Генеральный Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Sestra mnogo vuče protoka Smešna je kod mene situacija, kad se cimerke obe nakače i recimo downloaduju nešto, i recimo da i ja hoću nešto da downloadujem, moja konekcija je najgora, a modem i ruter kod mene ispod stola па извуци им ЛАН каблове из рутера
kuruz Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Је л' зна неко какав је Вератов АДСЛ? Имају примамљиву новогодишњу акцију: http://www.verat.net/sr/novosti/2011-12-15/novogodisnja-adsl-ponuda-4-mbit-s-adsl-1090-dinara/
Stolet Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Iju kakve cene, šteta pa u NS-u provajderi nemaju neku želju da urade slično, i zato mogu da se sagnu SBB-u Iskoristiću opet priliku da savetujem ljudima da NE biraju EUnet za svog provajdera. Oštećen sam za bar nekih 2000 dinara, u kancelariji 'ne mogu ništa da urade' a administracija ne odgovara na mailove
-Mare Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Nemaju ni u Beogradu, prosto mi cudno ovo sto Verat radi. Kapiram da mora neko da krene, blizi se Nova godina.
kuruz Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 A je l' znate nekoga ko koristi Veratov ADSL? Bilo bi sjajno kad bih uzeo ovo.
Јарослав Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Ортак је имао Верат АДСЛ (прешао на кабловски скоро) и каже да је одличан.
B@K@ Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Ja sam do prošlogodišnje akcije Telekoma 4Mbit/s+IPTV koristio Veratov ADSL nekih 2+ godine, i bio sam vrlo zadovoljan, uvek su bili jedni od najpovoljnijih, nije bilo prekida, ograničavanja protoka i sl.
Stolet Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Posle više od dva meseca smaranja i isterivanja pravde kod EUneta, dobio sam 'poklon' mesec decembar, tj. 2000 novaca, što naravno nije poklon, već naknada koju sam tražio za njihovo neispunjavanje obaveza u dva navrata. Naravno, još uvek nikome ne preporučujem jer su kao provajder, ako vam treba bilo šta što nije 'dobar dan, ja bih ADSL da mi uključite i da vam plaćam svaki mesec, ništa mi više nikad neće trebati, nikad neću menjati mesto boravka' potpuno nesposobni, pa još i inertni, administraciji treba 20 dana da primeti mail, tj. odgovaraju vam posle drugog, jer se prvi 'izgubio možda', dok vas u kancelariji 10 puta dočekaju sa 'biće javljeno kolegama u administraciji', i tako do besvesti ništa nikome ne javljaju, sutradan već zaborave da ste bili i koji je vaš problem, i tako, poslovanje na nivou
kuruz Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Ова промоција код Верата је феноменална, само што ћу је изгледа пропустити због неких срања. 6Mbit за 1390 динара
Stolet Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Pa da, to je cena na SBB nivou, čak i malo manja
Recommended Posts