Мајор Гашпар Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 Ја користим само њихову телевизију. Ту се изгледа ништа није мењало или грешим?
aRmatuRa Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Stvarno ne znam kad je samo tv u pitanju.Ne bi me cudilo da su i tu nesto izmudrijali.Vidim da su za mobilni postpaid smanjili popust.
Captain Spaulding Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 Da li je neko poceo da koristi novu EON uslugu za SBB? Ne mogu da nadjem aplikaciju na google play, a na browseru mi kanali crni, pusta program, ali nemam sliku. Neko?
bradilko Posted September 5, 2017 Report Posted September 5, 2017 kapiram da su u pitanju dečje bolesti koje će rešavati ovih dana
VoivodBG Posted January 29, 2022 Report Posted January 29, 2022 Yo, ima li neko ovaj Telenorov/Yettelov hiper internet, i kakvi su vam utisci ako ste vec duze korisnici? https://www.telenor.rs/sr/privatni/paketi-i-dodaci/hipernet
aRmatuRa Posted April 30, 2022 Report Posted April 30, 2022 Ko je na MTS Box paketima neka obrati paznju na ovo: https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-zona/Vesti/Servisne-informacije/a104617-Obavestenje-o-ukidanju-starih-paketa-usluga.html Ja sam zvao podrsku da pitam o cemu se radi, dobio sam odgovor da nemaju pojma. Ispratite ovo u narednim danima, da vam ne uvale kitu automatski.
bradilko Posted April 30, 2022 Report Posted April 30, 2022 nema neke velike uvale kurca. ako se ne javiš sam, automatski ti prebacuju na novu tarifu od juna ali te ne obavezuju ugovorom. nisam upoređivao sve cene, ali konkretno za moj paket se praktično ništa ne menja novčano, a dobijam još 100mbps neta.
aRmatuRa Posted May 1, 2022 Report Posted May 1, 2022 Za Box 4 pakete cena je veca od 200 do skoro 1000 dinara. Cene paketa su menjane u poslednje (skoro) 2 godine. Promena ugovora omogucuje raskid, tako da ces moci da predjes kod konkurencije, bez obzira na povoljnosti koje si dobio od MTS-a (x meseci za dinar).
aRmatuRa Posted February 13 Report Posted February 13 Ne znam koliko su ljudi ispratili, mts i supernova planiraju da povecaju cene paketa od 1. marta. To vazi za sve, cak i za one sto su vec pod ugovrnom obavezom. Morate ih kontaktirat ako hocete da raskinete ugovor ili da zadrzite postojece cene. 3
Recommended Posts