FëanorSonOfFinwë Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Hvala... Al vec sam navikao na acdsee, a i on ima editor za slike i svasta... mada cu da overim svejedno xnview, mozda mi se svidi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Bi li ga preporučio mesto FastStone Image Viewer-a? Bi' ga! Nikad mi nije bio privlačan taj FastStone, iako je i on bolji nego ACDSee, imho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 Bolji, jašta... zato odavno pređoh na njega... mada mi je nekako (subjektivan osećaj) i on gadan i odiše kvalitetom k'o kineske patike, pa k'o velim da menjamo, ako vredi. Evo dopune, odmah - prilikom prvog korišćenja, neverovatno je primetno koliko je FS brži od XN-a... Minus za XN, ali daću mu još malo šansu, možda otkrijem i koji plus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 (edited) x3 player - navodno dobar za razne video i audio formate, je l ima neko iskustva s njim? ignorišite pitanje, saznala sam sve što me je zanimalo. Edited May 23, 2010 by feyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Elf Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Bolji, jašta... zato odavno pređoh na njega... mada mi je nekako (subjektivan osećaj) i on gadan i odiše kvalitetom k'o kineske patike, pa k'o velim da menjamo, ako vredi. Evo dopune, odmah - prilikom prvog korišćenja, neverovatno je primetno koliko je FS brži od XN-a... Minus za XN, ali daću mu još malo šansu, možda otkrijem i koji plus... Fast Stone je toliko brz, da ja mogu da gledam animaciju kad renderujem u sličice. Program ruls! x3 player - navodno dobar za razne video i audio formate, je l ima neko iskustva s njim? Ja koristim trojstvo: media player classic, vlc i gom player. VLC i Gom, nema šta ne puštaju, čak i oštećene i nezavršene fajlove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 ja od kad sam našao kmp ne menjam, sve mi pušta bez problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 (edited) a propos tog x3 playera: skinula sam jedan film danas, mislim da je neko ostavio link na torrent na temi o filmovima (u pitanju je the clash of titans). uglavnom, skinuo se film, i ja, da bacim pogled šta je to: otvara se video od 1,5 minuta, u kom je heraklo ubiva meduzu, u toku kog vidiš tekst da je potrebno da skineš izvesni x3 player da vidiš film. i ja u tom trenutku postavih pitanje ovde. 3 sekunde kasnije, odlučim da niste vi moje sekretarice da mi odgovarate na pitanja, i pogledam sama šta je fora, i naravno da je štos u tome da: - treba da platiš 1,95$ da bi "purchase x3 player" - ako se neko zajebe i to uradi, onda se sa x3 playerom instalira jedan čopor raznih tojanaca i slično (ovo sam naučila na greškama drugih, nisam platila 1,95$) eto, ako nabasate na nešto slično, učite se na greškama drugih. Edited May 23, 2010 by feyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 ja od kad sam našao kmp ne menjam, sve mi pušta bez problema... Taj rad, koristim ga i za gledanje TVa preko TV kartice, definitivno (meni) najkompletniji media player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
englis Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Ljudi jel zna neko gde mogu da nabavim licencu za acd see 2009, vise me nerviraju trajali... ja imam ovaj sajt, odlican za licence / keyove, al tu nema za 2009 licenca... pa ajd ako neko ima neki sajt ili licencu nek stavi link il posalje na pp hvala Imam ja acd see pro 2009, mogu da ti instalaciju sprzim na disk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted May 28, 2010 Report Share Posted May 28, 2010 Pomagajte! Treba mi cd key ili neki crack za micro$oft server 2008 koji provereno radi! Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Zna neko kako da skinem protection sa .wmv fajla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 30, 2010 Report Share Posted May 30, 2010 Možda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Windows XP Mode (+Windows Virtual PC) mi je za sad genijalna stvar, ne moram da dual bootujem da bih imala funkcionalan adsl modem (mrzi me da idem do Beotela) + neke 32bitne aplikacije Eto preporuke, posto je trenutna verzija mnogo gotivnija od prethodne (ubacen i USB i ctrl+alt+del tab). Da ne pominjem sada nepostojeci problem s port forwardingom. Edited June 1, 2010 by MissionVao Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Molim vas, ali molim vas dajte neki link gde mogu ko ceovek da skinem serbian language pack za xp. svuda oce da mi proveravaju windows. Znaci treba mi serbian language pack for xp. Hvala puno unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Kojim program da pretvorim video flv fajl u avi divx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 eksperimentisi s nekim odavde Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Molim vas, ali molim vas dajte neki link gde mogu ko ceovek da skinem serbian language pack za xp. svuda oce da mi proveravaju windows. Znaci treba mi serbian language pack for xp. Hvala puno unapred http://serbianforum.org/sistemski-alati/46976-windows-xp-language-interface-pack.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Fala braco Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 nedavno mi je jedan web dizajner spmenuo postojanje softvera pomoću kog se mogu crtati layout strane za web dizajn. naravno, ne sećam se kako se softver zove. ako neko zna za to, ili nešto slično, plz be so kind as to let me know. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 photoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Pa covek je u pravu Btw. Mozda je doticni mislio na WYSIWYG Web Builder.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ne, ova stvar crta strane, sa sve html objektima. nije "insert image" dugme, nego olovčica... nebitno. naći ću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 pa photoshop nacrtaš stranicu, slice-uješ kako ti odgovara i onda ideš na save for web & devices Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 olovčica? ms paint definitivno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts