Јарослав Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 @Лука: јбг, нисам проверавао. али ево, човек ти је дао одличан предлог.
Narsil Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 mozda je jednostavnije da skines office mini edition,samo 70 mb...? http://hotfile.com/dl/13026701/7a62b37/Office2003.exe.html Хвала.
Kvrag Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 da li postoji software za proveravanje vishe mejlova odjednom ? Da je slicna koncepcija kao digsby. imam @yahoo.com @sbb.rs @gmail.com i bas je cimanje gledati jedan po jedan.
-Mare Posted October 20, 2009 Report Posted October 20, 2009 da li postoji software za proveravanje vishe mejlova odjednom ? Da je slicna koncepcija kao digsby. imam @yahoo.com @sbb.rs @gmail.com i bas je cimanje gledati jedan po jedan. Ako koristis FF, nadji medju addons-ima GMAIL NOTIFIER. Podrzava vise akauntova odjednom, mala koverta stoji u donjem desnom uglu - obavesti te cim ti stigne nesto.
Kvrag Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 mozilla thunderbird, npr. Hm. Nikad nisam probavao da dodam yahoo i gmail u thunderbird @Mare sad cu pogledati taj gmail notifier
feyd Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 thunderbird radi sa vise naloga bez problema. ja imam 2 gmail naloga, 4-5 eksperimentalnih na raznim domenima, i sluzbeni za proveravanje kod kuce. nisam imala problema do sada.
Kvrag Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 thunderbird radi sa vise naloga bez problema. ja imam 2 gmail naloga, 4-5 eksperimentalnih na raznim domenima, i sluzbeni za proveravanje kod kuce. nisam imala problema do sada. A reci mi jel on proveri automatski mail za sve accounte ili moras da switchujes na 1 pa na 2. ?
feyd Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 thunderbird proverava sve naloge u intervalima koje ti podesiš. postoji i jedna mala ekstenzija za thunderbird na mozilla.org, koja omogućava da se thunderbird "ubode" u system tray, i radi u pozadini, proveravajući naloge i dajući obaveštenja kada stigne novi mail na bilo koji od naloga.
Kvrag Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 thunderbird proverava sve naloge u intervalima koje ti podesiš. postoji i jedna mala ekstenzija za thunderbird na mozilla.org, koja omogućava da se thunderbird "ubode" u system tray, i radi u pozadini, proveravajući naloge i dajući obaveštenja kada stigne novi mail na bilo koji od naloga. Hvala , pozabavicu se time kada dodjem kuci sa posla.
-Mare Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Taj addon ti je u principu Thunderbird u malom. Preporuka.
Kvrag Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 Hvala , pozabavicu se time kada dodjem kuci sa posla. e samo kada bi mi rekao taj add on za thunder bilo bi lepo
feyd Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/2110 razmaženo jedno.
salebghouse Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 skinuo sam neki album u flac formatu, kad sam ga ekstraktovao ispao je jedan fajl od 307 mb. sve pesme su spojene, zna li neko kako (cime) da to podelim?
Kvrag Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/2110 razmaženo jedno. A otkud ja znam covece ima zilion addonova + na poslu sam , tj kod kuce imam gromovnupticu. @salebghouse : jel si siguran da ima samo jedan fajl ? ja sam skinuo komplet opus od Morbid Angela i kada sam video da je jedan albuma 1 veliki fajl skenjao sam se. Koja ti je extenzija ? .APE ? Ja sam imao APE i jedan mali fajlic koji sam samo dragovao u Foobar i izbacio mi je sve pesme ,onda sam skinuo jedan plug in za APE jer nije hteo da pusta i sada sve lepo radi.
salebghouse Posted October 21, 2009 Report Posted October 21, 2009 to,kralju! pored je bio fajl od 2.7 kb sa ekstenzijom .cue,samo je trebalo oba dragovati u aimp,sad je super!
Denny Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Potreban mi je neki program za kompresiju mp3 fajlova. Preciznije, hoću fajl sa 320kbps da konvertujem u, tipa, 192kbps. Molim vas, dajte neki link. Ubih se tražeći, samo na neka sranja nalećem. Hvala.
johnnyzzz Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 da li može neka preporuka za antivirus-fajrvol koji radi posao i da ne arči mnogo komp, tj da je brz, juče sam curi instalirao zone alarm, načisto joj se pokočio komp (neki na 2 zarez nešto MHz sa 256 MB RAM) a tek što je opera bagovala i kočila, ništa nije moglo da se radi...
BLAGOJE Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 da li može neka preporuka za antivirus-fajrvol koji radi posao i da ne arči mnogo komp, tj da je brz, juče sam curi instalirao zone alarm, načisto joj se pokočio komp (neki na 2 zarez nešto MHz sa 256 MB RAM) a tek što je opera bagovala i kočila, ništa nije moglo da se radi... kakav crni komodo,eset smart sikjuriti: http://rapidshare.com/files/290505339/Eset_Smart_Security_Home_Edition_4.0.437_-_32_bit.rar kejovi: http://nod32logins.blogspot.com/
salebghouse Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 (edited) @dzoniz- nod i avast ce sljakati na 256 bez kocenja. avast ce pojesti malo vise memorije, ali nista strasno. od brauzera koristi samo operu, ostalo je smrt za tako malu memoriju Edited November 10, 2009 by salebghouse
Recommended Posts