johnnyzzz Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 ionako nisam uspeo da instaliram običnu verziju hroma, jedno tri-četri instalacije sam skinuo, ni jednu neće da pokrene... samo portable mi radi... i on definitivno nije bolji od opere, ja nikad ne otvaram manje od pešes prozora a ovaj hrom duplo više memorije pojede...
Guest Sha Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Ima li neko ideju kako da uklonim ovu bočnu traku sa leve strane?
Nisko_Se_Mazim Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 (edited) View-Sidebar-History otcekiraj Edited November 11, 2009 by Full_Metal_Yakuza
Guest Sha Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 (edited) Uspelo. Hvala Nisam koristio Mozillu sto godina Edited November 11, 2009 by Sha
Nisko_Se_Mazim Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 (edited) Hmmmmmm Mozda te zeza skin,probaj da promenis na defaultni pa vidi radi li sa njime Edited November 11, 2009 by Full_Metal_Yakuza
dimmu1 Posted November 16, 2009 Report Posted November 16, 2009 jel moze preporuka za neki converter? treba mi mp4 to avi. ali nikako da nadjem jedan koji ce odraditi posao kako valja,vecina samo prebaci u avi i ima zvuka,a ne slike..
BLAGOJE Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 koji program da koristim i kako da ga podesim da dobijam notifikacije na desktopu kad dobijem mail?trenutno koristim i yahoo i gmail uskoro i hotmail pa bih sve to da saberem na jednom mjestu. 1
Milan Posted November 18, 2009 Report Posted November 18, 2009 probaj ovaj Pop Peeper, koristio sam ga dok sam bio na windows-u, mislim da pokriva to sto trazis
Nisko_Se_Mazim Posted November 28, 2009 Report Posted November 28, 2009 Preporuka za dobar besplatni firewall?Izuzev da nije Comodo koji smara do bola sa svojim pop up prozorom i onim debilnim are you really,really,really sure upitima
BLAGOJE Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 probaj ovaj Pop Peeper, koristio sam ga dok sam bio na windows-u, mislim da pokriva to sto trazis danke
Nisko_Se_Mazim Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 Tja,za Windows 7 firewall prakticno nije ni potreban,njegov ugradjeni firewall je sasvim dovoljan U principu i za XP bi bio dovoljan njegov ugradjeni firewall,al za razliku od Win 7 nema kontrolu odlaznog saobracaja,samo dolaznog pa ako se zapati neki spyware nije u stanju da ga blokira Izgleda da polako sa pojavom novog Win-a nestaje i potreba za dodatnim firewall-ovima plus ne postoji ni jedno besplatno pristojno resenje pored Comodo-a a da valja,Sunbelt je zastareo i vise se izgleda ne osvezava,zadnja verzija je iz 2006 godine a i nije besplatan
-Mare Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) Postoji li program koji (sigurno) moze da povrati shift-delete obrisane fajlove? Skinuo sam film, ekstraktovao ga i obrisao slucajno sa partovima. Da je 700mb u pitranju skidao bih opet, ali je u pitanju LOTR3 Extended 720p. Edited December 4, 2009 by Mare^^
Milan Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Ou shit, ja sam par puta koristio neke, ima ih dosta, ali mislim da ne postoji sigurna varijanta, uspeo sam da povratim neke dokumente i slike, nisam nikad pokusao sa tim vecim fajlovima. 3 Remarkable File Recovery Tools PC Inspector File Recovery
-Mare Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 (edited) GetDataBack for NTFS Imas link za crack mozda? EDIT: Pokusao sam i sa sistem ristor, ali nema poente, nece da ga uradi. Edited December 4, 2009 by Mare^^
-Mare Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Nasao krekovanu verziju, ali je LOTR.avi 0MB. Ne mogu da ga izvucem. Par delova sam uspeo da spasim, uglavnom - skidam opet. ;/
druželjub Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 postoji li normalan video .gif converter?
feyd Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 koji program da koristim i kako da ga podesim da dobijam notifikacije na desktopu kad dobijem mail?trenutno koristim i yahoo i gmail uskoro i hotmail pa bih sve to da saberem na jednom mjestu. mozilla thunderbird sa "minimize to tray" ekstenzijom radi stvar, i to bas tu koja ti treba.
Demonic_Alliance Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Tja,za Windows 7 firewall prakticno nije ni potreban,njegov ugradjeni firewall je sasvim dovoljan U principu i za XP bi bio dovoljan njegov ugradjeni firewall,al za razliku od Win 7 nema kontrolu odlaznog saobracaja,samo dolaznog pa ako se zapati neki spyware nije u stanju da ga blokira Izgleda da polako sa pojavom novog Win-a nestaje i potreba za dodatnim firewall-ovima plus ne postoji ni jedno besplatno pristojno resenje pored Comodo-a a da valja,Sunbelt je zastareo i vise se izgleda ne osvezava,zadnja verzija je iz 2006 godine a i nije besplatan Postoji NetLimiter - radi na 64bit XP-u, pa cenim da radi i na 7ici. Doduse, on nije besplatan, ali odlicno radi oba posla (i limitiranje i firewall) - gde pod odlicno podrazumevam da sem sto kontrolise sve sto treba, je konfigurabilan i pregledan.
Nisko_Se_Mazim Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Windows 7 firewall moze prilicno dobro da se "nastimuje" Npr http://maximumpcguides.com/windows-7/how-to-manage-the-windows-7-firewall/ Ima sam jedno odlicno upustvo sa sve slikama,ali ne mogu da se setim adrese-ima ga u history-ju FF drugog kompjutera kojeg koristim pa cu pogledati i okaciti ga ovde
Guest Bata Životinja Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 postoji li neki dobar mkv to avi converter probao sam Handbrake i iWisoft converter, nenormalno su spori, dva sata im treba da konvertuju film (i duže ako film traje preko 120 minuta).
Nisko_Se_Mazim Posted January 2, 2010 Report Posted January 2, 2010 A jebiga to zavisi i od jacine procesora,nisi naveo koji imas Probaj Super npr-besplatan je
Recommended Posts