Jump to content

Recommended Posts

Posted

ionako nisam uspeo da instaliram običnu verziju hroma, jedno tri-četri instalacije sam skinuo, ni jednu neće da pokrene... samo portable mi radi... i on definitivno nije bolji od opere, ja nikad ne otvaram manje od pešes prozora a ovaj hrom duplo više memorije pojede...

Posted

Ima li neko ideju kako da uklonim ovu bočnu traku sa leve strane? :uhoh:

newpicture2te.png

Posted (edited)

Uspelo. Hvala :pivopije: Nisam koristio Mozillu sto godina :bigblue:

Edited by Sha
Posted

jel moze preporuka za neki converter? treba mi mp4 to avi. ali nikako da nadjem jedan koji ce odraditi posao kako valja,vecina samo prebaci u avi i ima zvuka,a ne slike..

Posted

koji program da koristim i kako da ga podesim da dobijam notifikacije na desktopu kad dobijem mail?trenutno koristim i yahoo i gmail uskoro i hotmail pa bih sve to da saberem na jednom mjestu.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Tja,za Windows 7 firewall prakticno nije ni potreban,njegov ugradjeni firewall je sasvim dovoljan

U principu i za XP bi bio dovoljan njegov ugradjeni firewall,al za razliku od Win 7 nema kontrolu odlaznog saobracaja,samo dolaznog pa ako se zapati neki spyware nije u stanju da ga blokira :meshuggah:

Izgleda da polako sa pojavom novog Win-a nestaje i potreba za dodatnim firewall-ovima plus ne postoji ni jedno besplatno pristojno resenje pored Comodo-a a da valja,Sunbelt je zastareo i vise se izgleda ne osvezava,zadnja verzija je iz 2006 godine a i nije besplatan :meshuggah:

Posted (edited)

Postoji li program koji (sigurno) moze da povrati shift-delete obrisane fajlove? Skinuo sam film, ekstraktovao ga i obrisao slucajno sa partovima. Da je 700mb u pitranju skidao bih opet, ali je u pitanju LOTR3 Extended 720p. :ph34r:

Edited by Mare^^
Posted (edited)

GetDataBack for NTFS

Imas link za crack mozda? :blush:

EDIT: Pokusao sam i sa sistem ristor, ali nema poente, nece da ga uradi.

Edited by Mare^^
Posted

Nasao krekovanu verziju, ali je LOTR.avi 0MB. Ne mogu da ga izvucem. Par delova sam uspeo da spasim, uglavnom - skidam opet. ;/

• 3 weeks later...
Posted

koji program da koristim i kako da ga podesim da dobijam notifikacije na desktopu kad dobijem mail?trenutno koristim i yahoo i gmail uskoro i hotmail pa bih sve to da saberem na jednom mjestu.

mozilla thunderbird sa "minimize to tray" ekstenzijom radi stvar, i to bas tu koja ti treba.

Posted

Tja,za Windows 7 firewall prakticno nije ni potreban,njegov ugradjeni firewall je sasvim dovoljan

U principu i za XP bi bio dovoljan njegov ugradjeni firewall,al za razliku od Win 7 nema kontrolu odlaznog saobracaja,samo dolaznog pa ako se zapati neki spyware nije u stanju da ga blokira :meshuggah:

Izgleda da polako sa pojavom novog Win-a nestaje i potreba za dodatnim firewall-ovima plus ne postoji ni jedno besplatno pristojno resenje pored Comodo-a a da valja,Sunbelt je zastareo i vise se izgleda ne osvezava,zadnja verzija je iz 2006 godine a i nije besplatan :meshuggah:

Postoji NetLimiter - radi na 64bit XP-u, pa cenim da radi i na 7ici. Doduse, on nije besplatan, ali odlicno radi oba posla (i limitiranje i firewall) - gde pod odlicno podrazumevam da sem sto kontrolise sve sto treba, je konfigurabilan i pregledan.

Guest Bata Životinja
Posted

postoji li neki dobar mkv to avi converter

probao sam Handbrake i iWisoft converter, nenormalno su spori, dva sata im treba da konvertuju film (i duže ako film traje preko 120 minuta).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...