feyd Posted June 9, 2010 Report Posted June 9, 2010 olovčica? ms paint definitivno! interfejs najviše liči na paint, al softver ima neki naziv, dovoljno debilan da ne mogu da ga se setim. aaaaaaaa.
feyd Posted June 14, 2010 Report Posted June 14, 2010 i evo ga: http://www.balsamiq.com/products/mockups balsamiq mockups.
MissionVao Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 (edited) Najbolji/najprostiji programcic za vracanje izbrisanog bi bio...? Probacu Recuva-u... Edit: mislim da sam vec pitala za ovo pre mesec dana Edited June 18, 2010 by MissionVao
feyd Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 (edited) Edit: mislim da sam vec pitala za ovo pre mesec dana najpametnije bi bilo da jednostavno iscupas "delete" taster sa tastature. eventualno i "shift", da budes 100% sigurna mislim da je norton imao neke dobre naprave... nekada. Edited June 19, 2010 by feyd
Guest TužneUši Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 GetDataBack ima solidan interfejs, logicne ficre i uglavnom je dovoljan za sve sto je potrebno napraviti; osim toga, vrlo je jednostavan i u mom iskustvu pouzdan
Dark_Elf Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Najbolji/najprostiji programcic za vracanje izbrisanog bi bio...? Ne verujem da ima neke velike razlike u programima... vodi računa samo da ništa ne "pišeš" na hardu. najpametnije bi bilo da jednostavno iscupas "delete" taster sa tastature. eventualno i "shift", da budes 100% sigurna Uh... ja gotovo... meni definitivno treba iščupati shift, jer bukvalno sve brišem sa shift-delete. Koliko sam se samo puta zajebao.
voodoo_ Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Pravio sam pre par godina programčić koji stoji u pozadini i presreće shift+delete, al ne znam gde mi je sad...
bezlichni Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 (edited) ne. Moz sa svakim ako znash znanje. Evo na primer sa gimpom! Viva la freeware! Viva la opensource! Graficki software cesto moz' ovo sa onim ono sa onim da ti olasa ovo olaksa ono. Jeste da si nasla ono sto si trazila, al nemojte da mi zamereti morao sam da izreklamiram GIMP i freeware jebo ih ( vas? ) photoshop. Generano svakom preporucujem GIMP. Jeste nam i phogoshop danas besplatan ali pitanje koliko ce da bude, zato podrzite opensource kulturu. Edited June 22, 2010 by bezlichni
voodoo_ Posted June 22, 2010 Report Posted June 22, 2010 Reci mi, jel radiš ti nešto na kompjuteru za pare?
-Mare Posted June 26, 2010 Report Posted June 26, 2010 (edited) Ajd ovde. Da nemate mozda linkove za testove za polaganje vozackog ispita? Ja sam jos davno ucio sa onih plavih, medjutim drugarica mi trazi neke BELE testove (bela pozadina pretpostavljam) koje ne mogu nigde da pronadjem. Edited June 26, 2010 by najtMare
bezlichni Posted July 2, 2010 Report Posted July 2, 2010 (edited) Reci mi, jel radiš ti nešto na kompjuteru za pare? Samo iz hobija, sho? Sta hoces da mi kazes? Da gimp ne moze da zameni photoshop ? Pa kao takav opensource program ne moze da zadovolji potrebe onih koji rade za pare? Edited July 2, 2010 by bezlichni
Baal Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Ne može GIMP da zameni Photoshop, nemoj da lupaš.
Господин Граул Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Ne može GIMP da zameni Photoshop, nemoj da lupaš. Sa nekim extenzijama može... delimično.
Night Prowler Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Treba mi neki najjednostavniji program preko koga mogu da utvrdim da li je mp3 bitrate "pravi" ili upconvert. Hvala unapred
ShinigamY Posted August 13, 2010 Report Posted August 13, 2010 Daj bre, ja sam cak i na Ubuntu koristio photoshop ^^ Nema bolje, nema zamene. Dok ne izmisle nesto jednostavnije a mocnije od photoshopa, ja ne izdajem ps. Jednostavno, probao sam kojekakve zamene za isti, i smucile su mi se. Samo muka i jad oko istih, i gubljenje zivaca. Dok ne krenu da "kreshu" pirateriju, nema nista od toga da nesto zameni PS ^^
Guest Sha Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Imam jedan problem sa Zone Alarmom. Kad skenira hard, uvek prepozna jedan Winamp fajl kao problematičan. Fajl se odnosi na jedan skin iz naknadno instaliranog paketa skinova. Zanima me da li je moguće u Alarmu podesiti (staviti na neku listu fajlova ili nešto slično) da on taj Winamp fajl ne dira prilikom skeniranja ili možda da iz kompletnog skena izuzme Winamp?
feyd Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 thunderbird users: da li neko zna za neku ekstenziju za novi thunderbird 3.1.3 koja bi bila ekvivalent "minimize to tray" ekstenziji iz prethodne verzije? (na mozilla.org nema)
BLAGOJE Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 mora da padne reinstalacija windowsa,pa da upitam,za audio zajebanciju (cubase,razni toontrack programi,gitarske emulacije) preporuka:win xp ili 7? sistem je sledeci:athlon dual core,2 gb rama,8600gts,ide drajvovi
Baal Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 32ojka, nema potrebe za 64bit kad nemaš preko 3GB rama.
BLAGOJE Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 aj budi car do kraja i daj linkove,ne znam koji distro da izaberem.
Nisko_Se_Mazim Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Sto se tice firewall-a... Ko ima Windows 7 nema neke preterane potrebe da stavlja poseban firewall jer je ugradjeni vise nego korketan plus ima kontrolu i odlaznog saobracaja sto sa XP-om nije bio slucaj, a na netu ima i dosta finih uputstava kako da se isti namesti do u sitna crevca Nazalost Comodo se pretvorio u bloat i poprilicno smara sa pop-up prozorcicem mada to moze da se sredi preko opcija za notifikaciju Kerio tj sadasnji Sunblet je ok, samo izaberes simple mode i nista ne smara, ali on se nazalost vise ne razvija, poslednja verzija je iz 2008 godine cini mi se
Zoidberg Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Koji program je najbolji za vracanje obrisanih fajlova? Al' da ih vrati posteno, a ne da budu sjebani i neupotrebljivi x)
Recommended Posts