Jump to content

Recommended Posts

Guest Administrator
Posted

VLC player druze ! Sluzi kao codec i player. I otvara dvdove opusteno

Posted

ovih dana sam ekstenzivno sredjivao tagove (imam hiljade fajlova nagomilane nesredjene zike) i suocio sam se pravopisnim problemom - velika/mala slova u nazivima izvodjaca, albuma i numera

ima li neki program koji to automatski odradjuje (kao sto postoje programi za automatizovano sredjivanje tagova) i to, pozeljno, za vise jezika; hocu to da napravim, a nema sanse da se cimam rucno

znaci da naslov tipa "An Autumn Leaf In The Circles Of Time" glasi "An Autumn Leaf in the Circles of Time"

Posted

Jest', glavni koder KMPlayera je prodao KMPlayer i uzeo da razvija svoj novi plejer koji podseća na KMPlayer, na isti fazon radi, samo što je pisan od nule i ima nativna x64 verzija, a podržava i korišćenje MadVR, sve u svemu, zamenio mi je KMPlayer, vredi probati.

• 2 weeks later...
Posted

Windows Live Messenger 2011 - ni u ludilu. Dolazi kao Live Essentials update, i očajan je. No nickname change, no appear offline chatting... Toliko sam uspeo da primetim, pao je uninstall.

Guest милка зоофилка
Posted

помоћ, хакери. потребан ми је dbpoweramp music converter, али да је free верзија... или пуна са неким креком. конвертујем 320 мп3-ојке у 192, јер ми превише заузимају места на хд-у.

Guest Administrator
Posted

Ko trazi alternativu za Total Commander a da je free ( i ko nema mrezu ) neka skine Double Commander.

Fin je.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...