Elldamar Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Ae neka mi neko baci dobar,proveren link za Win XP Media Center ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Нешто овако? http://www.nvidia.com/object/winxpmce_72.14.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Šta koristite za rezanje diskova? Nisam narezao nijedan godinama, a sad mi je zatrebao program, pa me zanima da li ima nešto besplatno i valjano ili da skidam Nero sa Warez - a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 CDBurnerXP, Ashampoo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 BurnAware Free Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Ako režeš običan tj. Data CD/DVD, koristi Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 Divni ste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 imgburn Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 (edited) Potreban mi je neki mass mp3 converter, treba da konvertujem 20gb mp3ja 320kbps u mp3 192kbps ... Preporuke? Edited October 29, 2011 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Canopus ProCoder 3.On pre svega sluzi za profesionalno konvertovanje video materijala,ali radi i audio konvert perfektno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Људи, јел постоји неки проверени разбијач шифри за рар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Ima, ako ćeš da čekaš jedno 10 godina da razbije šifru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Да, имао сам искуства са таквима. Мислио сам ако се којим случајем појавило нешто брже и боље. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 imgburn Oсим за аудио дискове,непревазиђен програм за све остало,ради и overburn екстра. Potreban mi je neki mass mp3 converter, treba da konvertujem 20gb mp3ja 320kbps u mp3 192kbps ... Preporuke? Не добијаш ништа са тим. Ако би конвертовао из Flac,wav и слично,онда може,а ово је из компресованог формата у компресовани... просто само квариш почетни mp3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Konvertujem za prebacivanje na mp3 plejer, bitne razlike izmedju 320 i 192 na mp3 plejeru nema, a moze da stane duplo vise. Druga je prica kada se to pusta na hi-fi sistemima. Ja kad slusam kuci originalna flac izdanja narezem preko EAC-a na cd i onda pustim preko cd-playera. Trenutno sam u procesu nabavke discmana za slusanje muzike sa audio cd-ova po gradu, ali bi trebalo uskoro da putujem na 7 dana tako da mi je potebna veca kolicina muzike na jednom mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 ako ti mp3 ima full bandith izlaz (a vecina danas ima) onda ti je sve do slusalica.ne mozes ni specifikacijama puno da vjerujes,najlakse ces provjeriti tako sto ces na kompu i na mp3ci prikopcanoj na iste zvucnike kao i komp pustiti istu pjesmu na odokativno istom pojacanju (generalno malo tise,ono kako slusas najvise vremena mjuzu i malo jace) takodje gledaj da pustis neki kvalitetan fajl i nesto sa nekom boljom produkcijom a da nije ultrakompresovano (prva preporuka koja mi pala na um je neki od zadnjih townsendovih albuma). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Mp3 plejer mi nema bas kvalitetan DAC, tako da mi nije ni bitno da li je u originalu stvarno bio u pitanju 320kbps ili ne. Bitno mi je samo da smanjim velicinu da bih mogao da snimim vecu kolicinu na njega. Los zvuk cu izdrzati tih par dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 stvarno ti treba 20GB muzike za 7 dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 ok,sta fali winampovom konvertoru?obiljezis sta ti treba,desni klik pa send to pa coverter pa podesis kako treba i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 dBpoweramp je zakon za te stvari. http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 (edited) 20GB muzike cu da konvertujem, isto mi je sranje da li ce mi muzika biti u 320kbps ili 192kbps kad cu je slusati samo na mp3ju... Lako cu posle menjati sta je na njemu. Vec sam odradio posao sa All To MP3 Converter Edited November 4, 2011 by vegeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 (edited) Reseno. Edited November 16, 2011 by -Mare Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted December 17, 2011 Report Share Posted December 17, 2011 Rizikujuci da zvucim kao curica, trazim sledece: Neku jebenu ekstenziju ili fix za Chrome koja bi mi (za stalno, ovaj put) vrnula stari Fejsbuk cet. Dojadilo mi vise da se jebavam na svaka dva dana s tim. Napominjem da mi se hvaljeni Greasemonkey prilicno baguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 jel postoji neki program kojim mogu podnatpisi da se navare na video fajl tako da mogu da ga gledam sa prevodom na uređaju koji ne prepoznaje sabtajtlove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts