Jump to content

Recommended Posts

Posted

bajata fora...

videodub čuva fajlove samo u avi ekstenziji, da bih dobio mp4 fajl sa ubačenim titlovima moram pored dva programa (preporučenih u uputstvima do kojih sam već došao guglanjem pa nisi morao da ih guglaš umesto mene) da koristim i treći, neki avi>mp4 konverter... sigurno postoji neki lakši način... dakle, ukoliko ima nekog ko zna, uopšte ne mora da gugla umesto mene, da li postoji program koji može da navari titlove u video fajl i sačuva ga kao mp4? hvala...

Posted

Izvini, brate, nisam uspeo da proniknem u suštinu da se pod video fajlom podrazumeva fajl sa ekstenzijom .mp4, mada i dalje čak i na prvoj stranici gugla tražeći kako da embeduješ sabtajtl možeš i za to da nađeš rešenje. Neće se ponoviti...

• Upvote 1
Posted

Imam jedan .flv klip, dugacak oko sat i po, a trebaju mi (npr) delovi od 25 do 30 minuta i od 67 do 75 minuta - hteo bih da te delove isecem u jedan odvojeni fajl, bez gubitka na kvalitetu. Koji program moze to da uradi?

Posted

dab ne može ni da otvori flv fajl, a sigurno je da ne može da sačuva nikako drugačije osim kao avi...

VirtualDub is mainly geared toward processing AVI files, although it can read (not write) MPEG-1 and also handle sets of BMP images.
  • 2 weeks later...
Posted

Имао сам ја неки програм. Скроз фин и лаган за коришћење. Не могу да се сетим тачно како се зове. Ако се присетим, ископавам и бацам овде.

Posted

A što ne radi, Napomačkou? I koji koristiš?

E'o da upotpunim, možeš i sa VLC-om da ripuješ DVD, ili AnyVideoConverter probaj, ili Mediacoder, ili FormatFactory, ili... :zeleni:

Posted

Ako zelite svoj licni mini cloud servis razmislite od ovome:

www.tonido.com

servis je stvarno odlican..poseduje podrsku za android i win mobile sisteme kao i gomilu drugih opcija!

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

ne znam da li se pricalo o potplayeru (<= x64), naslednik kmplayera, upeglaniji, sa jos vise ficra

preporuka uglavnom :zuba:

ne znam sto sam ovo postovao, bice da mi nesto nije dobro od vrucine

Edited by Čarli
  • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...