Lotus Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 Hvala, druže, samo se nadam da neće biti virusa
Morphy Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 (edited) Ne bi smelo biti! Koristim CD-DA Ex, već duže vremena, pa samim tim sam i različite verzije probao i ni jednom nisam imao problema sa crack-om. Edited December 23, 2012 by Morphy
Lou Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Alternativa Acrobat Reader-u. Pričajte šta valja.
ShinigamY Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 NitroPDF - trenutno ga ja koristim i skroz sam zadovoljan. 1
kuruz Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Препоручите ми добар програм за вежбање куцања. Куцам врло брзо, али ипак желим да научим правилан распоред и рад прстију. 1
Morphy Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 To i ja hoću već neko vreme da počnem da vežbam, jer desnom rukom kucam samo sa jednim prstom, eventualno sa dva, dok mi je leva manje-više okej.. Planirao sam da izlepim tastaturu raznim bojama kako bih znao gde koji prst ide, jer mislim da bih tako najbrže naučio.. Evo ovako nešto: http://www.powertyping.com/qwerty.html
Captain Spaulding Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Ja sa levom rukom koristim svih 5 prstiju a sa desnom 3-4 Ne verujem da bi ti softeri mogli da me poboljaju, ovako mi je dobro kako radim
kuruz Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Из неког разлога, Movie Maker се понаша к'о тинејџерка на елесдију, па не могу да га користим. Скинуо сам VideoPad, пошто је једноставан за коришћење, али ту ми се јавља други проблем - кад кликнем preview у њему, све изгледа како треба. Међутим, кад сачувам фајл и пустим у GOM-у или VLC-у, има тона, нема слике. У чему је проблем? А може и препорука за неки други програм за видео едитовање. Ништа посебно ми не треба, само да правим клипове за Тјуб.
Captain Spaulding Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Jel si probao da instaliras novu verziju Movie Makera ? Meni isto, nekad radi, nekad ne (mislim na movie maker) ali mi je najjednostavniji. Probao sam da nadjem programe na taj fazon ali nisam uspeo....a mozda se nisam ni dovoljno trudio.
Night Prowler Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Freemake Video Converter. Mozes i da spajas/seckas i konvertujes klipove.
kuruz Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Ма скинуо сам PowerDirector на крају и одрадио све за три минута.
kuruz Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Пола дана се патим са активацијом мртвог Офиса 2010. Пратио сам сва упутства са Мајкрософтовог сајта за ручно брисање, али неке фолдере не могу да обришем, Fix It tool неће да сарађује, покушај деинсталирања из контролног панела се завршава рестартом. Кад ме не буде мрзело, реинсталираћу систем, да не чучи на диску ништа што је део Офиса. Дотле, користићу Libre Office, па ме занима да ли је неко имао икакве проблеме у раду са тим програмом.
BLAGOJE Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 ne,ima po podforumu bas skorasnja rasprava oko toga,u teoriji navodno ima,ali ja u 3 godine intezivnog koriscenja jos nisam nabasao na iole krupniji problem.
Lotus Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Imate li link za JDownloader, pošto mnogo skidam muzike, naročito sa Sendspace-a, a bih da izbegnem ono prokleto čekanje između download-a? Je li prost način korišćenja tog programa?
MegaDave90 Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 http://jdownloader.org:8081/download Prost.
Lotus Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Hvala! Ima li neki program koji mi može menjati IP adresu?
Machka Naopachka Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Pls ljudi hitno mi je, preporuka za neki pdf forms creator besplatni?? Windows forms iz nekog razloga mi snimi dokument koji ne moze da se otvori. Uspela jupiiii
Guest Bata Životinja Posted May 25, 2013 Report Posted May 25, 2013 treba,mi,program,za,split,join,pdf
Demon Seed Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Препоручите ми добар програм за вежбање куцања. Куцам врло брзо, али ипак желим да научим правилан распоред и рад прстију. xD Samo WASD polozaj bre, i munjevite brzine chukanja @Bata: E, to za pdf sam i ja drndao nesto skoro, ne secam se koji program, videcu imam li ga jos xD Aj me neko posavetuje cime da izvucem audio sa youtube-a, sta je najHvalitetnije resenje? (video sam da je Batin poslednji post pa sam morao jedno slovo da promenim)
sale 3sm Larry Flynt Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 YTD video downloader, skines video i onda u tom downloaderu imas opciju da konvertujes video u mp3.
kuruz Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 ma evo ti http://www.youtubemp3pro.com/#http://www.youtube.com/watch?v=KMU0tzLwhbE#quality320 a što se tiče kucanja, ne mogu da se nateram bez nekog specijalizovanog softvera
Demon Seed Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Ma ta daktilografska pravila su gola kurcina, zimi ti. Pravilan polozaj prstiju kaziprsti na F i J i svi prsti u istom redu, van pameti. Hvala za programe
Demon Seed Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 (edited) E, al' sad, cime je najbolje da konvertujem iz video u audio, hocu da zvuk bude isti kao sto je na videu, da se ama bas nista ne izgubi convertovanjem u mp3. Onda mogu lepo da obrisem glupi video, koji zauzima 1327 MB. Kako to da uradim? opsesija, opsednut sam ja Edited June 14, 2013 by Demon Seed
Demon Seed Posted June 14, 2013 Report Posted June 14, 2013 (edited) Evo da odgovorim sam sebi posto ve je bol'o: http://www.pazera-so...udio-extractor/ Kako kazu na interwebu, ovaj to radi. Losslessly. Verovatno ima drugih, ima boljih, ali ja nadjo' ovaj. Edited June 14, 2013 by Demon Seed
Recommended Posts