azal Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 jbg. will not download. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 skini, ima 2-3 dobre pesme a i dzabe je lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Bilo bi extra da je ostao Leven ali nije Zadnji album (VII) peva neki anonimni, ma bzvz... Jeste anonimni, ali ima vrlo sličan glas kao Leven i Hartmann, a i album mi se muzički više dopao nego dva prethodna sa Levenom. Ipak, albumi iz Hartamann-ovog perioda ostaju najjači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Pa trenutni pevač At Vance-a koliko vidim je zamenio i pevača u Thundersone-u što po boji glasa mislim da je adekvatna zamena. Da je Leven klasa to stoji ali prethodni album Chained mi je bio totalni smor dok je VII sasvim slušljiv i upotrebljiv album! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordring Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Šta znam, meni je Evil in You rame uz rame sa Only Human ako ne i bolji. Chained mi je kao album loš i zbog previše prosečnih pesama tako i zbog jako lošeg pevanja Levena u odnosu na ono kako je pevao nekih godinu dana ranije. VII mi je jako dobar (jedina pesma koja mi je nepotrebna jeste ona Motorhead-like Truth). Za promenu; manje pesama + svaka ima svoj šmek + su lepo uskladjene = kvalitetan album koji ne zamara. Na VII se nalazi i jedna po meni od najboljih i najšmekerskije otpevanih pesama AV ikad - Shiver. Pevač je tačno negde izmedju Levena i Olivera po boji glasa ali ne tako sjajne tehnike, ali mi nikako ne smeta, pogotovu jer sam čuo njegove demo radove i kad se uporedi sa ovim u AV, vidi se šta iskustvo uradi čoveku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 I meni je Chained najslabiji od albuma koje sam čuo. Još uvek mi fali Heart of Steel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Na VII se nalazi i jedna po meni od najboljih i najšmekerskije otpevanih pesama AV ikad - Shiver. Upravo je slušam... extra pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 Zanima me da li neko ima link za download ovog Hartmannovog unplugged DVDa "Handmade"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1307237 Региструј се прво, па удри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Verzije albuma sa Matsom Levenom koje ja imam su malo čudne - krajevi pesama se preklapaju sa počecima sledećih. Nisam našao drugačije verzije za skidanje, ne znam da nisu možda tako snimili albume? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted January 5, 2009 Report Share Posted January 5, 2009 Не. И ја сам имао раније такву верзију ''The Evil In You'', ал зато што је промо у питању. А имаш стандардне верзије албума на http://www.mediaportal.ru/, још и са бонус нумерама. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 AT VANCE fans schould mark the 18th of September in their calendar. At this date the new studioalbum of AT VANCE will be released. The album was produced by AT VANCE mastermind Olaf Lenk. The name of the album will be “Ride The Sky” jbt koliko je samo prezvakano to “Ride The Sky”, cini mi se da sam ga cuo na 1000 mesta... al dobro jebes ime, nadam se da ce biti solidan album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Изгледа подржавају анорексију. Добар омот, иначе. Некако ме подсећа на Angels Cry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 sve u vezi ovog benda je potpuno izlizano realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Pa kad god se negde pomene Ride the sky prva asocijacija mi je Helloween, logično :rockdevil: A što se cover-a tiče, obzirom da je na prethodnom albumu bio sličan trip tj. isto neka gola riba, čini se da im je to ili komerec potez pošto, realno, ovo će na policama sa diskovima u radnjama da upada u oči ili su gadno zagoreli :) ! Šalu na stranu, prethodni album im je bio dobar, videćemo šta ovaj novi donosi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Mnogo dobar bend. Cim u pesmi vidim reci Sky ili Rainbow znam da je pesma dobra. To je kao neko nepisano pravilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Meni je ovo jedan od najnepotrebnijih bendova, rame utz rame sa PRIMAL FEAR ... uopšte ne vidim svrhu njhiovog postojananja. Vadi ih kod mene jedino serijal ABBA obrada i to mi je jedna jedina stavr koju su ikada uradili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prisoner of Dreams Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 The Evil In You је ремек дело Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Mnogo dobar bend. Cim u pesmi vidim reci Sky ili Rainbow znam da je pesma dobra. To je kao neko nepisano pravilo. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Meni je ovo jedan od najnepotrebnijih bendova, rame utz rame sa PRIMAL FEAR ... uopšte ne vidim svrhu njhiovog postojananja. Vadi ih kod mene jedino serijal ABBA obrada i to mi je jedna jedina stavr koju su ikada uradili Svrha postojanja je u tome da su oba benda fenomenalna, što dokazuju praveći pesme koje nadmašuju čak i ono što su radili njihovi uzori. Pre svega At Vance, jer bih zaista voleo da mogu kod Malmsteen-a da čujem tako puno fenomenalnih pesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Prvi put cujem za ovu grupu... moracu da poslusam nesto od njih ako su dobri kolko ih hvalite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Da poslušaš, nego šta! Oliver Hartmann je jedan od najboljih metal pevača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Prvi put cujem za ovu grupu... moracu da poslusam nesto od njih ako su dobri kolko ih hvalite... Preporucujem ti album "Only Human", i obrati paznju na istoimenu pesmu. Meni je ceo album odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Ja mu preporučujem da lepo krene od prvog albuma, koji je možda i najjači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Lepo kreni redom i neces pogresiti. Svi albumi su slicnog kvaliteta i uvek slede taj neki njihov obrazac. Na svakom albumu je po jedna obrada klasicnog dela (Vivaldi-Prolece, leto, jesen, zima) i po jedna obrada pesama od grupe Abba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts