Natasha! Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 ne znam sta se ovo desava ali i novi imidz linkin parka je pederski emo a bas cu da preslusam te 2 pesme mada mi mirise na shit sudeci po pesmi za spot... Quote
ZheX Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 nov album linkin parka je sranje, kako su se samo utripovali.Upali su u neki trip kao nisu vishe klinci sad su ozbiljni bave se ozbiljnim temama bla,bla. Quote
Natasha! Posted May 17, 2007 Author Report Posted May 17, 2007 offtopic: nisam jos skinula album, ustvari skinula sam onu verziju s neta al to nije bio LP , videla sam samo spot i bolje da nisam bolji su mi bili u onom klinackom fazonu (doba hybrid theory) nego sad kad su "zreli" šatro... Quote
ZheX Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 josh malo offtopica: ta pesma sa spota (What I've Done) je mozda i najbolja sa albuma(pa ti zamilsli ostale). Hybrid Theory je jedan od najboljih albuma koje sam cuo, a i Meteora je skroz OK, ali ovo novo je SRANJE!! Quote
Natasha! Posted May 18, 2007 Author Report Posted May 18, 2007 Hybrid Theory je jedan od najboljih albuma koje sam cuo potpisujem!!! :da: sta im je to trebalo... strasno je sto LP ima etra prvi album, stvarno nisu mogli bolje da ga naprave, i jeste medju prvih par najboljih Nu albuma, i umesto da se usavrsavaju oni srljaju u neki drugi fazon koji je uzasan po meni . poruka "what I've done" stvarno govori o novom albumu papa roach isto. imidz me podseca na malo stariju verziju tokio hotel-a Quote
ZheX Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 @Natasha! potpuno tacno!!! nije mi jasno kako tako pametna devojka da stavi takav avatar!? Quote
Natasha! Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 pogresi covek... i ja sam nekad zlzlzlzlzlzlzlzlz Quote
将軍 Bleskimon Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Ovaj novi album LPa ne da je sranje, nego....nema adekvatnog izraza za to...mada ni prethodni nisu daleko od toga...al aj' sad... A Papa Roach ne bih da komentarishem. Vetj ste sve rekli. Gay, u velikom procentu. Shteta Quote
Natasha! Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 Ovaj novi album LPa ne da je sranje, nego....nema adekvatnog izraza za to...mada ni prethodni nisu daleko od toga...al aj' sad... A Papa Roach ne bih da komentarishem. Vetj ste sve rekli. Gay, u velikom procentu. Shteta nemoj gresis dusu... hybrid theory je u najmanju ruku fenomenalan!!! a ovo novo nisam ni preslusala, al sudeci po pesmi za spot (za koju se obicno uzima najbolja pesma) ne zelim ni da ga slusam... mada, ko zna, mozda i ima neka ok. valjda ce neko da preslusa album ceo pa da javne Quote
necko Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 ja sam ga preslusao celog... ali sam zaboravio kakve su pesme... a sad me mrzi da ga preslusavam... Quote
Natasha! Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 cim si odma zaboravio pesme i cim ti ni jedna nije zapala da je opet preslusas, jasno mi je mada, ti volis malo cvrsce, mozda ti je ovo mlako... a ja volim i te tunjave (ne znam kako da se izrazim) pesme... Quote
necko Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 (edited) ma preslusao sam ga ja dva-tri puta ali proslo je vec neko vreme i dosta se druge muzike slusalo posle toga tako da... edit: e da, nije mi mlako, volim ja ponekad tako lakse pesme da slusam Edited May 20, 2007 by zombie autopilot Quote
Natasha! Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 sad sam stavila da mi se skida na DCu, ne mogu da izdrzim Quote
将軍 Bleskimon Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 (edited) nemoj gresis dusu... hybrid theory je u najmanju ruku fenomenalan!!! Kako kome Peace Edited May 20, 2007 by Bleeding_Skies Quote
Natasha! Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 Kako kome Peace mudro zboris, al ako ti se hybrid theory ne dopada bar malo, onda ce ti obo novo biti zesce sranje realno... Quote
necko Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 sad sam stavila da mi se skida na DCu, ne mogu da izdrzim :) ovo bese tema za papa roach? Quote
Natasha! Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 sad je bolje da ne spamujemo Papa Roach temu Quote
将軍 Bleskimon Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 mudro zboris, al ako ti se hybrid theory ne dopada bar malo, onda ce ti obo novo biti zesce sranje realno.. Da, dopada mi se malo. Jako malo. Par pesama. Tachnije, 3 pesme. A sa novog sam chuo What I've Done, koja zaista prenosi njihovu poruku o albumu....eh....zaista....shta uradishe... A i preslushao sam josh par pesama i generalno su bzvz. Netju dalje da komentarishem. Quote
Natasha! Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 koje pesme s hybrid theorija ti se svidjaju? bas me zanima... ja ne mogu samo 3 da odvojim... Quote
将軍 Bleskimon Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Runaway, Forgotten i By Myself. Ne znam zashto. Sa Meteore mi se samo svidja Somewhere I Belong i Numb. I to je to. Linkin Park nije za mene. Definitivno Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 (edited) novi album jos gore smece u odnosu na ranije radove (edit: koji su takodje smece). posebno je super sto je tako jer je chester na rubu bankrota i od ovog albuma je ocekivao spas. Edited May 21, 2007 by ^Suicide_Pony^ Quote
Natasha! Posted May 21, 2007 Author Report Posted May 21, 2007 e otkud ti to da je na rubu bankrota? izgledaju naj fensi nego ikad... Quote
Geozee Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Linkin Park roka!!! I ovaj album ja mislim da nije toliko los... Quote
Natasha! Posted May 21, 2007 Author Report Posted May 21, 2007 ja sam opet skinula fake verziju ili su oni postali neverovatno sranje i ne lice na sebe, ili niko zivi nema pravu verziju... Runaway, Forgotten i By Myself. Ne znam zashto. Sa Meteore mi se samo svidja Somewhere I Belong i Numb. I to je to. meni su najbolje "with you" i "pushing me away"" ali i ostale su vrh a s meteore volim "faint" i "from the inside"... Quote
Recommended Posts