Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
tj, zajebaja sam se... imaju definitivno elemenata... mozda cak i pripadaju zanru... ali mi se toliko ne uklapaju u pricu... :D

niking: to je zatso sto su 50 i snoop pravi reperi a ne kao dzej zi :da:

edit: da :wub: i meni se skroz svidja to vreme :redface:

Edited by Natasha!
Posted

pravi reper je coolio i husa BS ako nekog zanima :) salim se

mada mislim da ni 50 ni snoop ne bi tu dosli dobro, mozda eminem ili neki strani-marcelo-fazon tip,ipak 50ju treba 2x vise vremena da izgovori obicnu recenicu,a mislim da bi se ovde dobro uklopilo neko brzo brbljanje :) .ma mozda bi snoop i bio ok, tj mislim ako bas mora... u svakom slucaju apsolvirali smo da jz sux :bigblue:

• 3 weeks later...
Posted

jaoj majko, kako je fantastična pesma s novog GIVEN UP :opusteno: , samo to slusam...

zajebala sam se za ovaj album. jeste drugaciji skroz od ranijih ali ima nešto u sebi sto je do jaja :rockdevil:

• 1 month later...
Guest Rob_Zombie
Posted

Chinjenica - Mnogi ljudi koji danas slushaju to shto slushaju su pochinjali sa LP-om!

Chinjenica - Koliko god neki pljuvali Rapcore / NU metal i u tom pravcu ima dosta dobrix bendova, pogledajte pochetke repcora i sve tje biti jasno... Anthrax, sastavni deo velike trash chetvorke... I Posle ne valja rapcore... Mozhda danashnji, pojedini... Nikako da se dokopam ovog novog albuma da preslusham, ali ortaci rekoshe da e krsh... Hybrid Theory je bio odlichan, Meteora solidna, pa me sada i ne chudi da je ovaj novi sranje. Peace

Posted

Linkin Park je prva grupa koju sam pocela da slusam i bas sam bila hXc fan. Cim je Encore izasao ja sam prekinula da ih gotivim skroz. Sad ovaj emo album me bas iznervirao, bio je letos koncert i drustvo mi islo i kazu da je super bilo. Ne znam kako, al valjda su puno starih pesama svirali.

• 5 months later...
Posted
brate gresis. kako korn ima duet "children of the korn" s hip hoperom i ono bruka zvuci :muzicar:

s jz-om je ok odradjeno. lepo zvuci kad neko fino uskladi hop i nu, moz da ispadne dobro skroz :da:

Ajoj, 'malo' kasnim, al' ajd. :D

- Korn ima saradnju ne sa bilo kim, vec sa Ice Cube-om. Pesme: "Wicked" (Cube-ova stvar koji su oni obradili), i "Children of the Korn" (zajednichka)...

- LP ima saradnju sa jay-z-em, i rezultat je chisto spajanje dve pesme sa osrednjim rezultatom...

Definitivno ne moze da se poredi sa prethodnim stvarima (remix: "Wicked", i saradnja:"Children of the Korn").

Jbg. jednostavno, prve dve kidaju, dok je jay-z-eva saradnja bilo chisto ubacivanje stihova u vec dobru pesmu...

Posted

rtist: Linkin Park

CD title: Live from SoHo, NY (EP) (iTunes Exclusive)

Released date: February 21, 2008

Genre: Alt. Rock

Quality: 320(CBR) Kbit

Channels: 44Khz, stereo

Total size: 47,8 mb

Song title:

01. Wake

02. Given up

03. Shadow of the day

04. My December

05. In Pieces

06. Bleed it out