chess Posted Thursday at 12:27 PM Report Posted Thursday at 12:27 PM 12 hours ago, Flash Gordon said: Da nisam gledao spot i da sam slusao samo muziku rekao bih da je ovo Guano Apes 100% Quote
Haos sam ja Posted yesterday at 09:07 AM Report Posted yesterday at 09:07 AM A evo reći ću ja kad niko neće - solidnih 30ak minuta za ovakvu McDonalds muziku. Par sertifikovanih bengera (Two faced najbolja), Casualty verovatno najtvrđa njihova ikada, ostatak bezveznjikav. Ovo je prvi LP album koji sam u celosti poslušao još od Meteore, što se sigurno ne bi desilo da nije ovaj hajp oko povratka i pevačice koja je odlična a bome i dobro izgleda. Quote
Saša Grbić Posted 7 hours ago Report Posted 7 hours ago Upravo slušam. Novi album. Nekada davno, volio sam ovaj bend. Međutim nakon izlaska Meteore došao mi je do ruku Live in Texas i tu sam shvatio koliko je Benington sranje od pjevača. Ovi što sviraju su dobro zvučali. Benington je na tome live albumu zvučao kao kastrirani pijetao. Ova mala baš dobro pjeva. Mislim da će ovo biti dobar album za ulazak nekih mlađih generacija u svijet ekstremnijeg metala, kao što je meni Hibrid theory bio ulaznica u neke ekstremnije metal vode. Quote
Recommended Posts