Guest Administrator Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Skinuli su ovaj link aj okacite na rapidshare ili slicno, da i mi cujemo to smece! ) Ma sta pricas , dao sam link gore tamo imas bezbroj linkova za dl 1 Quote
זאבים Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 (edited) dobar pokusaj, novi album. al' pogesno realizovan. u zelji da experimentisu, rastrkali su se. chas space ambient semplovi, chas Backstreet Boys, chas pokusaj hip-hopa.. kazem, sve bi to bilo na mestu da nije ovako izcasheno sklepano. na sledecem, I guess. Edited September 9, 2010 by aesdaNa Quote
Guest Administrator Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Unistio ih MTV , slava i zelja za josh vecom i laksom lovom ( kao sto uspeva svaki hip hoper (sa kriminalnim dosijeom) na MTVu ) Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 A vidi kako su bili mladi,slatki i numetalisticni 1998,prosto me vata tuga sto su nasi momci odrasli http://www.youtube.com/watch?v=qfvUTQILjVQ Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Moram i ovo,jos jedno objasnjenje zasto su prsli http://www.youtube.com/watch?v=8-vWxJIgm2k&feature=related Quote
Duxa Deathroll Rising Posted September 10, 2010 Report Posted September 10, 2010 Jadnici bedni... A kao klincu su mi bili omiljeni bend... Album ne zasluzuje ni nulu!!! Jedan od skolskih primera kako upropastiti sebe. MRS Quote
bradilko Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 izgleda da se ovi iz linkin parka lozhe na brokencyde... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 12, 2010 Report Posted September 12, 2010 ovo nema veze sa brokencydom,nema nikakvog vrisatanja a dranje je na nivou statisticke greske,a i hopa nema skoro.ovo je vise ko neki moderni pederski NIN Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted September 15, 2010 Report Posted September 15, 2010 koji jad jebote...place mi se... http://www.youtube.com/watch?v=lWjvIAiVzkI Quote
Micrurus Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=BC8Cb9fsMwY&feature=sub Quote
Breakthru Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Meni nije los album, jeste slabiji od prethodna 3, ali daleko od toga da je los. The Messenger je verovatno najbolja Linkin Park pesma ikada, a i pored nje ima par simpaticnih i melodicnih pesama... Quote
DBrave Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 Auu jbt, pa meni je to najgora pesma koju je LP ikada snimio, zabolele su me usi dok sam je slusao Quote
Duxa Deathroll Rising Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Meni nije los album, jeste slabiji od prethodna 3, ali daleko od toga da je los. The Messenger je verovatno najbolja Linkin Park pesma ikada, a i pored nje ima par simpaticnih i melodicnih pesama... Iskreno prijatelju, ne znam sta da ti kazem... Ja postujem svacije misljenje ali ne mogu da shvatim kako NEKO, BILO KO moze da pomisli ovako nesto.... 1 Quote
Breakthru Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 Znam ja da metalci gaje averziju prema baladama... Quote
Tyler Durden Posted November 6, 2010 Report Posted November 6, 2010 ne gaje metalci averziju prema baladama, nego je to što si napisao nešto stvarno neverovatno, ja ne znam kako neko to može uopšte nazvati pesmom, a kamoli dobrom.... 1 1 Quote
Duxa Deathroll Rising Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 ne gaje metalci averziju prema baladama, nego je to što si napisao nešto stvarno neverovatno, ja ne znam kako neko to može uopšte nazvati pesmom, a kamoli dobrom.... Upravo... Ne radi se ovde o baladama, ja nisam "metalac" i ne gajim nikakve averzije prema baladama... Ali ceo ovaj izgovor za album je jednostavno.......takav FAIL kakav jos nije vidjen... 1 Quote
Zoidberg Posted November 7, 2010 Report Posted November 7, 2010 Uvek je lepo videti kako se ljudi koji slusaju metal konstantno ogradjuju od njega i tog famoznog naziva metalac Quote
Duxa Deathroll Rising Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 (edited) Uvek je lepo videti kako se ljudi koji slusaju metal konstantno ogradjuju od njega i tog famoznog naziva metalac Greska.. Ljudi koji slusaju MUZIKU Edited November 8, 2010 by Duxa Deathroll Rising 1 Quote
Breakthru Posted November 8, 2010 Report Posted November 8, 2010 Ja slusam metal, ali to je otprilike 20% onoga sto slusam, tako da sigurno nisam metalac. Ne zato sto necu da me tako zove, nego zato sto je tako... 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Greska.. Ljudi koji slusaju MUZIKU Ti slusas turbofolk pored metala pa nikom nista 1 Quote
Guest Шејтанов Чобан Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Ту нема ништа лоше.Мене сама реч металац асоцира на нешто усковидно. 2 Quote
Duxa Deathroll Rising Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Ti slusas turbofolk pored metala pa nikom nista Upravo. p.s. "Turbofolk" ne postoji. To je glupa definicije za opis muzike sirokog spektra. 1 Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 11, 2010 Report Posted November 11, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=Hq35mAuTlvE Edited November 11, 2010 by Marko Bulat 1 Quote
Zoidberg Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Nisam znao da se Shinoda bacio u emo gay hipstera Bas je bio kul kao reper. 1 Quote
Recommended Posts