Jump to content

Recommended Posts

Guest Administrator
Posted

Skinuli su ovaj link aj okacite na rapidshare ili slicno, da i mi cujemo to smece! :))

Ma sta pricas , dao sam link gore tamo imas bezbroj linkova za dl

• Downvote 1
Posted (edited)

dobar pokusaj, novi album. al' pogesno realizovan. :) u zelji da experimentisu, rastrkali su se.

chas space ambient semplovi, chas Backstreet Boys, chas pokusaj hip-hopa.. kazem, sve bi to bilo na mestu da nije ovako izcasheno sklepano.

na sledecem, I guess.

Edited by aesdaNa
Guest Administrator
Posted

Unistio ih MTV , slava i zelja za josh vecom i laksom lovom ( kao sto uspeva svaki hip hoper (sa kriminalnim dosijeom) na MTVu )

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Meni nije los album, jeste slabiji od prethodna 3, ali daleko od toga da je los. The Messenger je verovatno najbolja Linkin Park pesma ikada, a i pored nje ima par simpaticnih i melodicnih pesama...

Posted

Meni nije los album, jeste slabiji od prethodna 3, ali daleko od toga da je los. The Messenger je verovatno najbolja Linkin Park pesma ikada, a i pored nje ima par simpaticnih i melodicnih pesama...

Iskreno prijatelju, ne znam sta da ti kazem... Ja postujem svacije misljenje ali ne mogu da shvatim kako NEKO, BILO KO moze da pomisli ovako nesto....

• Downvote 1
Posted

ne gaje metalci averziju prema baladama, nego je to što si napisao nešto stvarno neverovatno, ja ne znam kako neko to može uopšte nazvati pesmom, a kamoli dobrom....

Upravo... Ne radi se ovde o baladama, ja nisam "metalac" i ne gajim nikakve averzije prema baladama... Ali ceo ovaj izgovor za album je jednostavno.......takav FAIL kakav jos nije vidjen...

• Downvote 1
Guest Шејтанов Чобан
Posted

Ту нема ништа лоше.Мене сама реч металац асоцира на нешто усковидно.

• Upvote 2
  • 2 weeks later...