Sreta Posted September 8 Report Posted September 8 Bilo sranjcuga ranijeri, na sta li sada lici, ostavicemo da poslusa Kristina Rici. Moj vas spici. Quote
Haos sam ja Posted September 9 Report Posted September 9 Nisam nikad voleo ovaj bend jer sam u vreme kad su se pojavili već slušao ozbiljnije stvari, ali da sam par godina mlađi moguće da bi mi bili entry point. That being said, nemoguće je bilo ovih dana izbeći social media algoritme o reunionu i novoj pevačici pa sam pogledao ovaj live video i čuo novu pesmu. Pesma je sasvim ok za ovaj megamejnstrim rok, a mislim da je i ženska dobar izbor za novog člana (na stranu sajentologija i bs oko toga, nisam toliko duboko ulazio u priču), ima dobar glas, dobar balans između sličnosti sa Chesterom i nečeg svog. Publika na ovom live snimku je baš očaj živi, očekivao bi čovek da bi ovako popularan bend imao fanatičnije fanove posebno za ovako ekskluzivnu svirku, a ovo je bilo kao na nekom tribute to plavi orkestar u dangubi. Sa ove vremenske distance mogu reći da prva dva albuma stvarno imaju to "nešto" što ih je učinilo tako popularnim iako jasno korporativni produkt, a sve posle toga mi i dalje zvuči kao najgora muzika na svetu. 2 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 9 Report Posted September 9 Govno od benda ali mi je onaj album iz 2014 bio ok kad je izasao zbog nekih pank uticaja.. Quote
Dinarski Ratnik Posted September 9 Report Posted September 9 Ja samo znam kada sam uspjeo odjebat likušu koja me je čitavu prvu godinu srednje smarala tako što sam joj reko da mi je bilo drago što se Čester ubio kad me je pitala za linkin park. Odma mi ispred lica iskočilo Mission Passed Respect+ Quote
kuruz Posted September 9 Report Posted September 9 ne seri da se Linkin Park slušao po srednjim školama i 2017-2018. ili još kasnije 1 Quote
Dinarski Ratnik Posted September 9 Report Posted September 9 Kod mene su se slušali samo turbofolk i IDJ sranja. Samo je svaka pedeseta osoba (ako i to) slušala išta blizu metala i slušala je samo za sebe. Metal scene u mom gradu (Bijeljina) sa konkretnom zajednicom nema i koliko znam nije je nikad ni bilo. Ti pedeseti likovi su dakle slušali šta su uspjeli sami nać, a to uglavnom nije išlo dublje od komercijale. Tako da da, bilo je ljudi što su slušali linkin park u 2018-2022 periodu. Quote
Kumodraski Vo Posted September 9 Report Posted September 9 Upozno sam lika iz Bjeljine, ima i bend i neke solo stvari, nije da vas nema.. Quote
Grobodan Posted September 9 Report Posted September 9 Ja sam blizu Bijeljine, točim gorivo u Bosni ali ne slušam Linkin Park, 2 Quote
Dinarski Ratnik Posted September 9 Report Posted September 9 15 minutes ago, Kumodraski Vo said: Upozno sam lika iz Bjeljine, ima i bend i neke solo stvari, nije da vas nema.. Pa znaš kako, ima bendića tu i tamo al nema ničeg ozbiljnog. Prije svega nema nigdje u gradu mjesta da neki bend odsvira koncert (jedino bio klub Bunker, a on se zatvorio početkom 2022 kad su Kombati došli). Sve ostalo su kafići koji ni da hoće nemaju mjesta za bend (osim Prahe, a kod njih se uglavnom akustika svira). Jedina nada je Beerfest, a on bude jednom u 3-4 godine. Zatim, zasićenost metalaca u datom području je mala. Dok sam u srednju išo upozno sam možda 10 ljudi što su u metalu, a od toga nijednog koji je mogao i htjeo bend da napravi, a ako jesu onda su već neki bend imali (šta je uglavnom bilo samo na papiru). Zanima me ko je lik kog si spomenuo. Nadam se da nije Igor Tekijaški (Dante) jer je on preminuo početkom ove godine. Ako je iko mogo stvorit ozbiljnu scenu u Bijeljini to je bio on. Sa njim je svaka nada za metal u Bijeljini umrla. Quote
Sreta Posted September 10 Report Posted September 10 10 hours ago, Grobodan said: Ja sam blizu Bijeljine, točim gorivo u Bosni ali ne slušam Linkin Park, Ti si bog! Ljubi te brtic! Quote
Chicken Little 420 Posted September 10 Report Posted September 10 Ja točim u Rumuniji Odličan novi LP, sve strava Quote
Grobodan Posted September 10 Report Posted September 10 11 hours ago, Sreta said: Ti si bog! Ljubi te brtic! https://m.youtube.com/watch?v=FSATxQtqhm8&pp=ygUPTGp1YmkgdGUgYmF0aWNh 1 Quote
bradilko Posted September 23 Report Posted September 23 On 9/9/2024 at 1:43 PM, Haos sam ja said: Nisam nikad voleo ovaj bend jer sam u vreme kad su se pojavili već slušao ozbiljnije stvari, ali da sam par godina mlađi moguće da bi mi bili entry point. That being said, nemoguće je bilo ovih dana izbeći social media algoritme o reunionu i novoj pevačici pa sam pogledao ovaj live video i čuo novu pesmu. Pesma je sasvim ok za ovaj megamejnstrim rok, a mislim da je i ženska dobar izbor za novog člana (na stranu sajentologija i bs oko toga, nisam toliko duboko ulazio u priču), ima dobar glas, dobar balans između sličnosti sa Chesterom i nečeg svog. Publika na ovom live snimku je baš očaj živi, očekivao bi čovek da bi ovako popularan bend imao fanatičnije fanove posebno za ovako ekskluzivnu svirku, a ovo je bilo kao na nekom tribute to plavi orkestar u dangubi. Sa ove vremenske distance mogu reći da prva dva albuma stvarno imaju to "nešto" što ih je učinilo tako popularnim iako jasno korporativni produkt, a sve posle toga mi i dalje zvuči kao najgora muzika na svetu. to je to. s tim da mogu za sebe reći da su bili manje više gateway. Quote
Haos sam ja Posted yesterday at 12:18 AM Report Posted yesterday at 12:18 AM Benger 100% iako baš dosta podseća na One step closer. Quote
Chicken Little 420 Posted yesterday at 08:21 AM Report Posted yesterday at 08:21 AM https://getmetal.club/alben/metal/235366-linkin-park-from-zero-2024.html Quote
Chicken Little 420 Posted 23 hours ago Report Posted 23 hours ago Lakši link za DL https://coreradio.online/alternative/46510-linkin-park-from-zero-2024 Quote
Recommended Posts