Metal Bloodshed Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Novi album je nekako mnogo mekan, nema pesama poput Forgotten, POA i OSC... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Ne znam... Mene je razocarao novi album Quote
(-1) Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 ipak nisam skinuo fake... dakle novi album mi se uopste ne svidja... Quote
fatdzo Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Devojcice pocepajte vase Backstreet boys plakate, napravite mesta za Linkin Park Quote
Natasha! Posted June 23, 2007 Author Report Posted June 23, 2007 hahaha jesu se prošabanisali ali u poredjenju s oapa roachom koji su zasli u istu krajnost LP ima om pesmice nije kao hybrid theory, nema tu energiju, al nije ni toliki krs kako sam mislila. samo treba vreme da se svari... Quote
fatdzo Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 hahaha jesu se prošabanisali ali u poredjenju s oapa roachom koji su zasli u istu krajnost LP ima om pesmice nije kao hybrid theory, nema tu energiju, al nije ni toliki krs kako sam mislila. samo treba vreme da se svari... nemoj tako, papa roach su postali Glam metal , za sve devojcice, getting away with murder Quote
oʞɾoƃ Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Novi album je nekako mnogo mekan, nema pesama poput Forgotten, POA i OSC... Zamisli, LP mekan WTF am I doing on this topic... Quote
niking Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 WTF am I doing on this topic... ja stvarno ne znam... Quote
Natasha! Posted June 25, 2007 Author Report Posted June 25, 2007 pa postali su "mekani" jer su "sazreli"... ....... valjda . tako je neko rekao gore... do duse, meni ni jedna pesma s novog nije ostala u glavi ... kao npr. with you s HT al ono malo atmosferica, nije lose ona bleed it out me malo potseca na lostprophets. kao da su ih malo pokrali... mislim, isti fazon. a patetika u tekstovima je stvarno ----> :) "So now you're gone, and I was wrong I never knew what it was like, to be alone On a Valentine's Day, on a Valentine's Day" Quote
(-1) Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 meni jeste nikad necu zaboraviti ona kopita, umro sam od smeha, debili Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 samo da konstatujem da je novi album totalan jos gore sranje od ostalih. Quote
(-1) Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 kakva kopita zaboga? pa kako pocinje given up(druga pesma)? jel to nisu kopita? Quote
enclave Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 samo da konstatujem da je novi album totalan jos gore sranje od ostalih. Ne da je sranje nego mu nije dobro.Iskreno ocekivao sam nesto tipa METEORA kad ono nista.... Quote
fatdzo Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Ne da je sranje nego mu nije dobro.Iskreno ocekivao sam nesto tipa METEORA kad ono nista.... Izgleda da su hteli nesto novo da urade, pa kad su videli sta su uradili, poceli da pevaju "What I've donee....." :) P.S. Meteora Rules!!! Quote
(-1) Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 izgleda da su pokusali da se bave muzikom zezam se... morao sam sorry Quote
^Suicide_Pony^ Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 mozda im naredni album bude neki mjetalkor. mozda je ovo sranje samo diverzija. Quote
Pufnica Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Izgleda da su hteli nesto novo da urade, pa kad su videli sta su uradili, poceli da pevaju "What I've donee....." :) P.S. Meteora Rules!!! :) Legendo! Meni prvi album rula (al ne mogu da se setim kako se zove ) Quote
niking Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 (edited) Hybrid Theory? meni omiljen... ubedljivo Edited June 28, 2007 by Beauty In Darkness Quote
fatdzo Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 :) Legendo! Meni prvi album rula (al ne mogu da se setim kako se zove ) Ne znas ime prvog albuma What you've doneeeee...... :) Quote
将軍 Bleskimon Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Hybrid Theory je definitivno najvisha tachka koju su dostigli. Nikada netje prevazitji HT. Stojim iza toga. ....a onaj shit sa Jay-Z-nigga im nikad netju oprostiti. Quote
rhapsoad Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Hybrid Theory solidan album i danas. Reanimation pokazuje da oni mogu mnogo gore. Meteora vrlo losa samo 2-3 dobre pesme. Ovaj novi djubre, meni se What I've Done svidja ali sve ostalo...drzacu se one ako nemas nista lepo da kazes bolje ne govori nista... he a negde sam cuo da imaju oko 100 pesama a najbolje su izabrali za album ccc PS ono sa JayZ-jem se ne smatra muzikom pa ga nisam ni pomenuo Quote
necko Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 (edited) kako ste vi retardirani... ne vidim u cemu je problem sto su radili sa jay z-jem... i pesme nisu nikako lose... mislim sa collision course-a Edited June 28, 2007 by xnemanjax Quote
将軍 Bleskimon Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Ne znam shta da ti kazhem na ovo. Stvarno ne znam. Quote
niking Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 probaj: "dobro, to je tvoje misljenje, ali se ja ne slazem" Quote
Recommended Posts