niking Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 tj, zajebaja sam se... imaju definitivno elemenata... mozda cak i pripadaju zanru... ali mi se toliko ne uklapaju u pricu... Quote
Natasha! Posted June 30, 2007 Author Report Posted June 30, 2007 sjajan gay band. meni su na prvom albumu bili bas swatki . bas mi se dopada taj fazon , a sad jesu gej nazalost... Quote
niking Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 da, tad smo i mi i oni bili mali i skroz smo se lozili na to bas je bilo lepo tad... Quote
Natasha! Posted June 30, 2007 Author Report Posted June 30, 2007 (edited) tj, zajebaja sam se... imaju definitivno elemenata... mozda cak i pripadaju zanru... ali mi se toliko ne uklapaju u pricu... niking: to je zatso sto su 50 i snoop pravi reperi a ne kao dzej zi edit: da i meni se skroz svidja to vreme Edited June 30, 2007 by Natasha! Quote
(-1) Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 pravi reper je coolio i husa BS ako nekog zanima salim se mada mislim da ni 50 ni snoop ne bi tu dosli dobro, mozda eminem ili neki strani-marcelo-fazon tip,ipak 50ju treba 2x vise vremena da izgovori obicnu recenicu,a mislim da bi se ovde dobro uklopilo neko brzo brbljanje .ma mozda bi snoop i bio ok, tj mislim ako bas mora... u svakom slucaju apsolvirali smo da jz sux Quote
Natasha! Posted July 1, 2007 Author Report Posted July 1, 2007 necemo vise spamovati LP temu bez potrebe iskljucivo o bendu i gej clanovima na dalje... Quote
Natasha! Posted July 20, 2007 Author Report Posted July 20, 2007 jaoj majko, kako je fantastična pesma s novog GIVEN UP , samo to slusam... zajebala sam se za ovaj album. jeste drugaciji skroz od ranijih ali ima nešto u sebi sto je do jaja Quote
ZheX Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 npvi album nije tako losh.Bleed it out!!! Quote
Guest Rob_Zombie Posted September 15, 2007 Report Posted September 15, 2007 Chinjenica - Mnogi ljudi koji danas slushaju to shto slushaju su pochinjali sa LP-om! Chinjenica - Koliko god neki pljuvali Rapcore / NU metal i u tom pravcu ima dosta dobrix bendova, pogledajte pochetke repcora i sve tje biti jasno... Anthrax, sastavni deo velike trash chetvorke... I Posle ne valja rapcore... Mozhda danashnji, pojedini... Nikako da se dokopam ovog novog albuma da preslusham, ali ortaci rekoshe da e krsh... Hybrid Theory je bio odlichan, Meteora solidna, pa me sada i ne chudi da je ovaj novi sranje. Peace Quote
Morwen Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Linkin Park je prva grupa koju sam pocela da slusam i bas sam bila hXc fan. Cim je Encore izasao ja sam prekinula da ih gotivim skroz. Sad ovaj emo album me bas iznervirao, bio je letos koncert i drustvo mi islo i kazu da je super bilo. Ne znam kako, al valjda su puno starih pesama svirali. Quote
enclave Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Od Linkin Parka valja samo Meteora i nista vise.Novi album je nevidjeno los. Quote
ZheX Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 ne moze Meteora da se poredi sa Hybrid Theory, a nov album cista propast. Quote
SL Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 brate gresis. kako korn ima duet "children of the korn" s hip hoperom i ono bruka zvuci s jz-om je ok odradjeno. lepo zvuci kad neko fino uskladi hop i nu, moz da ispadne dobro skroz Ajoj, 'malo' kasnim, al' ajd. - Korn ima saradnju ne sa bilo kim, vec sa Ice Cube-om. Pesme: "Wicked" (Cube-ova stvar koji su oni obradili), i "Children of the Korn" (zajednichka)... - LP ima saradnju sa jay-z-em, i rezultat je chisto spajanje dve pesme sa osrednjim rezultatom... Definitivno ne moze da se poredi sa prethodnim stvarima (remix: "Wicked", i saradnja:"Children of the Korn"). Jbg. jednostavno, prve dve kidaju, dok je jay-z-eva saradnja bilo chisto ubacivanje stihova u vec dobru pesmu... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Nije ni losa play me sa TALITM albuma koja je uradjena sa Nasom...A collision course sa Jay z-om mi je totalno gay! Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 ^ vaistinu gay. btw, meni je od tih korn dueta naj naj "wake up now" s notorious b.i.g.-em Quote
VoivodBG Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 rtist: Linkin Park CD title: Live from SoHo, NY (EP) (iTunes Exclusive) Released date: February 21, 2008 Genre: Alt. Rock Quality: 320(CBR) Kbit Channels: 44Khz, stereo Total size: 47,8 mb Song title: 01. Wake 02. Given up 03. Shadow of the day 04. My December 05. In Pieces 06. Bleed it out Linkin Park- Live From Soho Live EP www.mediaportal.ru Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 sad cu dobijem zabranu postovanja na 7 dana,hehehe!!! Elem,ne zanima me jer su sve gej pesme,osim mozda my december...fala kolega Quote
ZheX Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Shadow of the day je ljiga od pesme...a Bleed it Out je odlicna, ove ostale nishta posebno, mozda i skinem ovo. Quote
Recommended Posts