VoivodBG Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Jebiga nisi tr00 nu metal drolja pa da skines taj ep Quote
=Steamroller= Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Ajoj, 'malo' kasnim, al' ajd. - Korn ima saradnju ne sa bilo kim, vec sa Ice Cube-om. Pesme: "Wicked" (Cube-ova stvar koji su oni obradili), i "Children of the Korn" (zajednichka)... - LP ima saradnju sa jay-z-em, i rezultat je chisto spajanje dve pesme sa osrednjim rezultatom... Definitivno ne moze da se poredi sa prethodnim stvarima (remix: "Wicked", i saradnja:"Children of the Korn"). Jbg. jednostavno, prve dve kidaju, dok je jay-z-eva saradnja bilo chisto ubacivanje stihova u vec dobru pesmu... veoma lepo recheno jeste i ja kasnim al.... kao sto je chovek reko korn i cube su napravili pesmu a LP i jew-Z su samo spojili pesme.. Quote
VoivodBG Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Busta Rhymes feat Linkin Park - We Made It [Promo CDS] (2008) Format: mp3 [VBR kbps] Size: 16mb 01. We Made It (Clean) 02. We Made It (Dirty) 03. We Made It (Instrumental) http://www.shareonall.com/br_f_lp_w_m_i_tcfy.rar Quote
vudun Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 ... i kada kreću na turneju sa Behemoth i Animae Capronii ? Quote
oʞɾoƃ Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Šta će ovaj kurac još uvek na metal forumu? Quote
Goxy Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Šta će ovaj kurac još uvek na metal forumu? zar oni nisu tvoja stara ljubav? a stara ljubav zaborava nema jel Quote
Goxy Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 A šta si ti slušao sa 14 godina?! metallicu,iron maiden,slayer,sepulturu....ako ces da mi verujes Quote
hypnos Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 metallicu,iron maiden,slayer,sepulturu....ako ces da mi verujes pa ako cemo iskreno i ja sam slusao linkin park sa 14 15 god jbg to u te godine Quote
Angelystor Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Evo i ja sam doshao da ispovedam grehe Imam josh uvek negde audio pirat back home in ksh.. Quote
hypnos Posted June 8, 2008 Report Posted June 8, 2008 Evo i ja sam doshao da ispovedam grehe Imam josh uvek negde audio pirat back home in ksh.. podji u ispovedaonicu pa super,nista strasno sto imas taj disc Quote
Angelystor Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Ali je uzasno shto je ispod njega Korn-Untouchables Ali Korn mi se izprva nije svideo i disovao sam ih, dok sam LP poduze slushao onaj je'n album.. Quote
oʞɾoƃ Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Ja samo Meteoru gotivio... A onda sam porastao. Quote
ZheX Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 kod mene postoji zlatno pravilo ako se ne pusti neshto sa Hybrid Theory-a na nekoj zurci/pijanci, onda zurka kao da nije ni bila. Quote
CROSSIĆ Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Šta će ovaj kurac još uvek na metal forumu? Potpisujem! Odmah sam uso da pogeldam o cemu se radi haha... A šta si ti slušao sa 14 godina?! Ja sam poceo metal da slusam sa 11god i nisam nikad sluso to vec sam poceo sa maidenom...I evo do dana danasnjeg nsiam presto,cim sam cuo ovaj linkin park odma sam reko da je shit ...Ako mi verujes ko sto neko rece,ima nas koji nismo slsuali nesot drugo,sad imam 14godina Quote
oʞɾoƃ Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Meni su i Maideni jednako dosadni kao LP, pa ti se svede na isto... Quote
Lunar Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Ja imam kuci oreginal Meteoru i super mi album. nije mi se nimalo svideo ovaj novi album. Ali eto mnogo sam ih voleo ranije, i sad ih skoro neslusam ali nekad me uvati i poslusam koju pesmu dve . Imam i Collision Course oreginal sa crnjom XD . Quote
ukyo Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Potpisujem! Odmah sam uso da pogeldam o cemu se radi haha... Ja sam poceo metal da slusam sa 11god i nisam nikad sluso to vec sam poceo sa maidenom...I evo do dana danasnjeg nsiam presto,cim sam cuo ovaj linkin park odma sam reko da je shit ...Ako mi verujes ko sto neko rece,ima nas koji nismo slsuali nesot drugo,sad imam 14godina kul Quote
将軍 Bleskimon Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Imam i ja or'ginal Meteoru I volim i danas da ih poslusham. Sve sem ovog novog albuma Quote
necko Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Ja imam kuci oreginal Meteoru i super mi album. imam i ja. meteora special edition + bonus dvd, digipak + slipcase Quote
vudun Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 (edited) Ja samo Meteoru gotivio... A onda sam porastao. Pubertet je čudo! Nobelova nagrada onome ko izmisli taj pubertet, adolescenciju, kako li već ... Edited July 3, 2008 by VooDoo SoloSouL Quote
Possessed Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Upravo slusham meteoru, a sinoc sam gledao onaj live u Texasu i pokidashe choveche!!!! LP |m| Quote
ZheX Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 taj live in texas je zakon, jedan od najboljih koncerata koje sam gledao. Quote
Recommended Posts