Grobodan Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Evo nama jednog mladog Svapskog benda... Saznao sam za njih preko zadnjeg broja Vault,gde je Bosko uvrstio monstruozno dug i zanimljiv intervju sa Iron Incubusom,gitaristom (valjda sa njim beshe,ne mogu sad da se setim,nije mi tu zine).Rekoh sebi,kad je ovako fin intervju,valjda je i bend dobar.I nisam se zajebao! Samo jedan album Slaves of the burning pentagram,na arhivama pise Speed/Thrash with Death and Black Metal influences,ali jebite vi to,ovo je cist thrash po meni,kao sto su to nekad radili matori Kreator,Deathrow,Darkness,Necronomicon i slicni fini ljudi.Dobar album,bez zezanja.Po meni najbolji Nemacki bend ovog stila trenutno uz Witchburner i Nocturnal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Iron Incubus, хахахаха... Луди Вахтер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 I da,uzeli su ime po prvom Iron Angel albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Opa, nasi label-mates, odlican bend i album! Kada odem opet kod ortaka u Nirnberg ima da ih kontaktiram pa da se propisno upoznamo i popijemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 I da,uzeli su ime po prvom Iron Angel albumu. Ма, јок... 'де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Grave, ovo mi rezesh kad se vidjamo za Behemotha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Pih..a bash imah ochekivanja za ovaj bend...em Nemci, em ime prema albumu kultnoga benda..Iskreno, ovaj album mi se chini dosta crn...i ima riffova koje bih samo tako stavio pre na neki black album, i koji mi ne leze mlogo ovde. Ok, to ima i kod Desastera, ali oni black riffe znaju super da obrade na thrash nachin i naprave odlichne blackened thrash pesme. Ovde to uopste ne radi. Prelazni riff na "Eternal Tyranny" je najjacha verzija tog rifa na albumu koji se posle javlja tokom albuma minimum 2-3 puta..pomenuta mi je actually jedina pesma zbog koje bi i vredeo album..onaj refrenski riff je manifestacija ludila..stvarno nenormalan refren po svim parametrima! Ali ostatak, kazem...nyah, svaki put kad bih slushao album sve bi mi se manje i manje svidjao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Добио диск од нашег издавача. Добра музика, сирова и сува продукција која одговара музици. Лепо су написали ови из издавачке куће, овако некако тај сирови треш треба да звучи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Man Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Pa moto benda je: FOR THRASH I CRY, ON SPEED I DIE, IN BLACK I RULE... SLAUGHTERING THE FOOL! Hehehe, sta vise reci? Totalni old-school thrash, hvala bogu, ni traga blek metalu... Odlican bend! A jel neko slusao mozda CRIMSON STEEL? Nemci. Old-school. Zvuce k'o stari Sodom. Low-budzet produkcija. Sirovi su ali nekako melodicni i imaju stvarno dobrih rifova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Нисам збавио албум и синглицу, али имам њихов први демо, који уопште није био импресиван, чак ни претерано забаван. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Man Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 (edited) E to nisam slusao ali sam cuo da su skoro izdali neki split CD sa jos par bendova slicne orijentacije. Nesto mislim da bi bilo pametnije da neko otvori jednu sveobuhvatnu temu posvecenu fenomenu zvanom THRASH IS BACK! gde bi se na jednom mestu raspravljalo o svim novim (i odlicnim) old-school tresh bendovima kao sto su Fueled By Fire, Crimson Steel, Evile, Municipal Waste, Dekapitator, Hellish Crossfire, Merciless Death itd. nego da se za svaki bend pojedinacno otvara posebna tema... Misljenje moderatora? Edited February 3, 2008 by Whiteman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 3, 2008 Report Share Posted February 3, 2008 Било би много бендова на једном месту. Да су неки непознатији стари бендови, па би могло, као што сам ја отворио тему о УК трешу, па нико живи да постује. Ово су актуелни бендови, има стално некхи дешавања и издања и заслужују да имају засебне теме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grave desecrator Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 dugo sam ceko na"BURNING PENTAGRAM", I onda boom,nuklearka u under krugovima odjednom su svi zainteresovani za ovaj bend,a tako i treba da bude opak bend do jaja,nadam se da cu ih u blizoj buducnosti negdje pogledati!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Ако се буду приближавали негде, исцимаћу мог ортака, Кристијана Вахтера, да дођу и довде. Мислим да би био срећан да урадимо једну свирку заједно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grave desecrator Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 kazu ljudi da su tolko true da pola benda nema ni mobitele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Морам питати Кристијана, али чисто сумњам да је тако. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 kazu ljudi da su tolko true da pola benda nema ni mobitele Na taj način samo sebi samima idu na štetu! Preslušah i ja Slaves Of The Burning Pentagram, suviše napaljeno - ne sviđaju mi se nimalo. Možda jedino ''Shadowcurse'' odskače od totalnog sivila, sve u svemu nisam oduševljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Зашто ли ме то не чуди? Опет, не знам ово за мобилне, али знам да немају сајту, а поготово немају myspace страницу. Једноставно не желе, а опет њихова музика допире довољно далеко и без тога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 imaju zato ljudi koji to rade za njih,net promociju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Ради је и кристијан, пошто је ипак он активан фанзинаш, има имејл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 11, 2008 Author Report Share Posted February 11, 2008 buklet diska je isto do jaja primitivan. ma simpaticni su mi mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leather Warlord Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Zakon bend! Mlada njemacka brigada. Ko voli Desaster (najvise me na njih podsjecaju) i mnoga slicna black/thrash prangijanja, ovaj bend treba cuti. Ovo ja zovem metalom. Ultra mocan speed/thrash/black. Velicanstveni ancient-metal stil, sirovo i pakleno. Slaves Of The Burning Pentagram!!! Horns up! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Postojala je sansa da ih dovucem ovamo 31. oktobra ili neki dan posle ALI.... realno ovde ne bi skupili 50 ljudi sto ne bi bilo dovoljno ni sokove da im kupim i sl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Ja bih dosao sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 cool to je vec dvoje haahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts